Foton

Skrivet: 2010-06-30 Klockan: 17:52:13
För några dagar sedan beställade jag en hel bunt med foton på framkallning och idag fick jag hem dem i brevlådan! Det är bilder från flera olika tillfällen, mest från stunder med klassen faktikst!  


En plats i solen

Skrivet: 2010-06-30 Klockan: 12:50:56

Tummen upp för Kents nya album!

Eclipse

Skrivet: 2010-06-30 Klockan: 02:46:54
Vad kan jag säga? Herrejävlar va filmen var bra! Utan tvekan den bästa hittills och jag tror knappast att Breaking dawn kommer kunna slå den här filmen. Allt var superbra, filmen levde upp till min förväntingar! Ni som ska se den kommer inte bli besvikna det kan jag lova! Nu är det bara att vänta på att det ska komma ut på dvd, fram tills dess så får det nog bli ett par biobesök till! Jag måste se den igen och det fort! Favoritscenen var ju när Bella och Jacob kysstes, jag som är team Jacob blir bara så förbannad efter att ha sett den här filmen! Hon gör ju fel val! Hon borde välja Jacob! Nej klockan är snart tre, jag borde sova, godnatt på er!

You just did the impossible

Skrivet: 2010-06-28 Klockan: 22:07:37
Vill ni höra en bra låt? Lyssna då på den här.


Love the way you lie

Skrivet: 2010-06-28 Klockan: 19:15:57


Då har jag varit och hämtat biljetterna till Eclipse! IH vad jag längtar!


Lunda

Skrivet: 2010-06-27 Klockan: 16:55:25







Midsommar

Skrivet: 2010-06-26 Klockan: 22:06:26





Några få bilder från gårdagen som var hur trevlig som helst hemma hos Kajsa! Sen vill jag säga grattis till henne som faktskt fyller år idag! GRATTISGRATTISGRATTIS min underbara vän!♥



Sen, vad har jag gjort idag då? Jo jag kände för att baka så jag gjorde det!



Annars har jag inte gjort så mycket denna dag, var och käkade middag hemma hos min moster bara. Imorgon ska det bli fint väder så vi ska nog åka ut till någon badstrand över dagen!

Bortglömda pics

Skrivet: 2010-06-24 Klockan: 17:27:00














Några bilder som jag glömt att visa upp. Vad tycker ni om dem? Någon favorit? Annars har jag typ inget intressant att skriva här, bara att jag har gått och blivit sjuk. Igår hade jag feber och halsont, idag är febern borta men jag har så ont i halsen så det finns inte! Så jag knarkar halstabletter nu, hoppas att jag blir frisk snart!


Gårdagens bilder

Skrivet: 2010-06-21 Klockan: 22:10:50















As if a good thing ever could make up for all the pain

Skrivet: 2010-06-21 Klockan: 12:07:32
Jag hade en grymt härlig dag i parken igår med mina vänner. Jag mår riktigt bra när jag är med dem. Just nu är jag hemma hos johanna, slaggade här i natt. Bilderna från gårdagen kommer senare idag I think. Jag och mannen gjorde inget specielt, vid nio igår blev vi sugna på att ta en promenad så ja vi gick ut ett tag, det var så himla härligt väder ute, awesome. Idag får vi se vad vi hittar på, solen tittade precis fram så det blir kanske att steka lite.

Sluta drömma om det ljuva livet

Skrivet: 2010-06-20 Klockan: 12:53:01
Hittills har jag bara hunnit äta frulle, snart ska jag dra och möta upp mannen och köpa lite fika sen ska vi gå till parken och möta upp ett par fina prickar! Hoppas bara att vädret håller i sig.. dom snackar ju om att det ska bli regn..


kattis


Weird

Skrivet: 2010-06-19 Klockan: 14:21:54
Mannen va ju här igår som sagt. Det blev filmkväll med massa gott typ. Vi sa godnatt vid två men vi somnade typ aldrig... vid tre hörde vi några måsjävlar utanför fönstret och det gjorde ju liksom saken bättre.. Jag tror att vi lyckades somna vid fyra, det gjorde att vi gick upp vid tolv idag. Mään drog hem vid ett. Snart får vi lite gäster, prinsessan gifter sig ju så det blir en finmiddag här hemma haha!

It's a good thing tears never show in the pouring rain

Skrivet: 2010-06-17 Klockan: 18:49:10
Gårdagen får verkligen tummen upp för mig. Jag tycker vi hade det grymt kul. Grilling, snack, musik, dans till låtar man lyssnade på som barn haha. Senare på kvällen fick vi sällskap av dalans storebror och hans kompisar, det blev en del skratt! Vi satt på hennes altan ett bra tag, vi kom i säng vid fem på morgonen då solen hade gått upp. Gick upp vid halv elva typ. Sen följde jag med johanna hem, vi mötte sen upp sara och köpte varsinn smoothie på landkrabban. Snart ska jag åka iväg igen, ska nämligen hem till söta pricken märta där ett gäng andra fina prickar kommer vara! Ha en bra kväll!






















Härligt

Skrivet: 2010-06-17 Klockan: 03:25:00
Hej! Just nu sitter jag på dalans altan tillsammans med några muppar. En har gått och lagt sig, inte så konstigt kanske med tanke på att klockan är övder tre på morgonen haha. Fyra muppar sitter nu och spelar kort. Vet inte hur länge vi ska sitta uppe men det lär bli ett tag till i  allla fall. Jag passar på att skriva lite nu för jag fick lite tid över. Ville bara säga att jag har haft en toppenkväll! Måste göras om fler gånger. puss

It's true

Skrivet: 2010-06-16 Klockan: 17:16:10
Jag sitter hemma hos norliins. Jag och mannen ska snart dra iväg till dalan och grilla, mysigt som sjutton kommer det bli och jag och dalan kommer antaglien svulla marshmallows!


Update

Skrivet: 2010-06-12 Klockan: 20:12:54

Är hos djugelgeorge-johanna för tillfället. Vi sitter här och är glada av olika orsaker, det firar vi med att svulla jordgubbar och glass. Vi får se vad som händer senare. KRAM


I'm right over here, why can't you see me?

Skrivet: 2010-06-12 Klockan: 16:12:53
Igår var jag på två studentskivor och sen tillbringade jag kvällen hemma hos Kajsa. Idag hjälpte vi hennes föräldrar att fixa med deras båt, senare drog vi ner till parken och tittade på erik grönwall. Nu är jag hemma och jag är inte på så jättebra humör. Min data har nämligen gått sönder... igen! Den går igång men skärmen är svart.. Jag hoppas för allt i världen att mina bilder inte försvinner och att datan går att laga. Ska i alla fall duscha nu och så ska jag kanske träffa johanna ikväll, hon kanske får mig på bättre tankar.

Underbara

Skrivet: 2010-06-10 Klockan: 21:57:00

Igår gick vi som sagt ut på sommarlov, vilket jag inte riktigt har förstått än. Just nu är jag väldigt sorgsen när jag tänker på det för det är året har i det stora hela varit så himla fantastiskt, roligt, grymt och såklart lärorikt. Det är ju tack vare de underbara människorna i min klass som jag har orkat med året och det är ju dom som har gjort det så himla bra. Jag blir så ledsen när jag tänker på att jag bara har fått vara tillsammans med er i ett år och inte tre för ni gjorde mitt sista år på roslags till det absolut bästa under mina tre år på den skolan. Jag har haft turen att dela sjukt många fina minnen med er, skridskor, filmkvällar, middagar, bad, grönan, turneringar, BALEN och massa annat. Utöver min klasskamrater kommer jag sakna vissa lärare hur mycket som helst, lisbet som jag har haft sen sjuan och johan, han är så grym, lugnt den bästa läraren jag har haft. Jag skulle kunna sitta här och skriva om klassen i timmar men det skulle bara sluta med fler tårar, gårdagen var hemsk kan jag säga, det är sällan jag gråter så mycket. Men fan att jag inte har fått spendera mer tid med er! Det var verkligen med sorg i hjärtat som jag sa hejdå till er igår. Jag har verkligen tyckt att det har varit roligt att gå till skolan det här året och det är tack vare er utan tvekan! Jag vill bara att ni ska veta att ni är fantastiska och jag har haft ett fantastiskt år med er! 

Här kommer bilder från den otroligt roliga balen!











































Jag är ju här och väntar på dig

Skrivet: 2010-06-10 Klockan: 13:37:53
Jag lovar att jag ska berätta om balen och allting senare, massor med bilder lovar jag er också men jag väntar på att få några bilder, sen så hamnar allt här! Promise!

Sunset

Skrivet: 2010-06-07 Klockan: 22:08:07


Fint

Skrivet: 2010-06-07 Klockan: 20:29:27
Dagen har varit förjävla bra. Vi har somsagt varit nere i parken och fikat och haft det jättetrevligt. Först rensade vi ur skåpen och sen åkte jag med vickan och sara på moppen till norrköp och köpte lunch, pluss kladdkaka och en stor flaska pommac. Åkte sen ner till parken då där klassen befann sig, Vi satt där i det fina vädret och skrattade, härligt som bara den! Sedan spelade vi lite kubb och tog ett par roliga bilder som ni ser i det här inlägget. När jag kom hem fixade jag naglarna och färgade utväxten. Nu ska jag kolla på top model.
Det känns som att jag har försökt ta vara på de sista dagarna som jag har tillsammans med den här klassen, tyvärr har tiden gått alldeles för fort. Jag vill verkligen börja i gymnasiet men att lämna alla människor jag har lärt känna och få kontakt med under året känns hemskt, som en klump i magen. Jag är verkligen lycklig när jag är bland dessa människor och jag vill inte att det ska ta slut. Här får ni i alla fall några bilder från dagen!























Det finns en gata där alla kan mitt namn

Skrivet: 2010-06-06 Klockan: 20:02:48

Igår umgicks jag med johanna määän. Roligt som vanligt. Vi gick på stan ett tag först och jag köpte de sista sakerna jag ska ha på mig på balen så nu är det färdigt! känns skönt. Sen solade vi lite, den korta stunden då solen väl visade sig. Sen bakade vi pizza och bänkade oss framför tvn men cola och hela köret. Vi vaknade halv tolv idag och käkade awedsome frulle och drog johanna för att fixa naglarna. Då drog jag och sara ut på en liten joggingtur. Sen kom solen fram så jag la mig på altanen och solade några timmar så nu har jag förbättrat på brännan! Jag har precis käkat upp lite b&j från i fredags. Jag vet inte vad jag ska göra nu några timmar framöver..  Imorgon har vi i alla fall sovmorgon till halv 10! Sen ska vi typ dra ner till parken och fika vid halv 11!


An other turningpoint

Skrivet: 2010-06-04 Klockan: 22:25:24


Idag har jag typ inte gjort något vettigt i skolan, men det finns ju inte så mycket kvar att göra för jag är ju klar med allting, så himla härligt! Efter skolan har jag inte gjort så mycket heller. Var en tur till flygis och hjälpte mamma att handla lite, plus att jag köpte blekning (nu ska utväxten bort!) och en burk b&j, var så grymt sugen! 
Just det, borde nog dra ner på stan imorgon och införskaffa lite accesoarer till balen..


IH

Skrivet: 2010-06-04 Klockan: 14:31:01


har nu bokat biljetter till förhandsvisningen!


All the summernights

Skrivet: 2010-06-03 Klockan: 22:49:10











några bilder från dagen på grönan. jag hade det så jäkla roligt, lugnt tack vare det underbara sällskapet. ni är allt för bra alltså. vi har fyra skoldagar kvar tillsammans nu, fyfan vad jag kommer sakna er.


RSS 2.0