Favorit

Skrivet: 2010-01-31 Klockan: 14:45:01



Jag tror serriöst att jag skulle kunna leva på avocado! Det är något av det godaste som finns! Det är nyttigt också hi-hi. Men på tal om ingetting, det går framåt med pluggandet. Jag är faktiskt klar med musikuppgiften snart, sen ska jag bara försöka få in några ord och fraser från hemkunskapsläxan i huvudet, det går nog! Sen hade jag faktiskt tänkt fixa mina naglar, men jag vet inte hur! Några tips kanske? :)
Sen tog jag en kort promenad till flygis tillsammns med emelie, köpte ny rengöring eftersom att min gamla i princip är slut. Det kommer väl sluta med att jag är pank alldeles för tidigt den här månaden också... tänk om man kunde få vinna lite pengar.. dream on.


Fy skäms

Skrivet: 2010-01-31 Klockan: 11:11:34


. . .



men julia skärp dig! Du borde plugga istället!


 

. . .


Min lördag

Skrivet: 2010-01-30 Klockan: 19:12:00



Har bakat med johanna!


Middag med fina människor.

Skrivet: 2010-01-29 Klockan: 16:16:18

Hejsan! Då var det äntligen fredag igen! Har varit på flygis efter skolan tillsammans med erika och sara och köpte lite gott tills ikväll! Klockan sex ska jag möta upp nio tjejer från klassen och käka pizza! Sen hade vi tänkt gå och se snabba cash. Kvällen kommer bli så sjukt trevlig! Tyvärr kunde inte alla följa med.. men det få bli en annan gång! Ni får en supertrevlig kväll ni också!


.

Skrivet: 2010-01-28 Klockan: 19:24:11


Skön dag

Skrivet: 2010-01-28 Klockan: 16:14:51

Idag

kan man säga att jag bara hade två lektioner, först no och sen hade vi en jättelång svenska-lektion då vi provskrev uppsatser inför nationella proven. Gick det bra? Jo då, det kändes bra i alla fall och jag får väl lita på magkänslan! Efter den lektionen var det lunch och efter det var det ju livräddning vilket jag faktikskt hoppade över efter som att jag är mitt i kvinnoveckan, så sjukt typiskt! Men jag gick i alla fall hem då och. Käkade lunch och tog det lugnt. Bakade en kladdkaka också eftersom att sara ville det. Nu ska jag förska plugga till engelskan imorgon.

 


Äntligen fredag

Skrivet: 2010-01-22 Klockan: 19:38:50

Då var det äntligen fredag igen, som jag har längtat! Gick hem till johanna och bakade kladdkaka och lyssnade på musik efter skolan idag. Har käkat tacos till middag och just nu sitter jag och kollar på handbolssmatchen mellan sverige-tyskland.. just nu ligger sverige under med en boll, dom borde vinna nu tycker man! När jag kollar på matchen så saknar jag att själv spela lite grann.. Det var verkligen grymt kul men jag hade ju mina själ till varför jag slutade. Imorgon vet jag inte vad som händer, men det får vi se då! Ha en trevlig helg!


Julia

Skrivet: 2010-01-17 Klockan: 19:18:54

Foton: Johanna Norlin





Min helg med johanna!

Skrivet: 2010-01-17 Klockan: 18:46:26

Igår tillbringade jag ju dagen hemma hos johanna! Vi fotade lite, käkade thaimat, kollade på tv med massor med godis och sen har vi snackat! Idag övertalade johanna mig att jag skulle färga håret och hos fick som hon ville haha! Jag köpte en blekning men skillnaden före och efter var inte stor alls... tycker jag i alla fall. Nu borde jag plugga på hemkunspsläxan....




söt :D


Dagen före fredag

Skrivet: 2010-01-14 Klockan: 18:50:57


foto: johanna norlin

Kan ni gissa hur mycket jag längtar till imorgon? Då är det äntligen fredag! Det känns som att jag börjar bli riktigt skoltrött... Okej, vi har än så länge inte så mycket läxor och så men det är dom tidiga mornarna som gör att jag känner mig trött, såklart egentligen. Men jag kan inte rktigt förstå att jag efter sommaren kommer börja gymnasiet! Och jag kan dessutom meddela att jag äntligen har bestämt vad jag ska välja för inriktning. Det blir media - foto inriktning på Roden! Jag tror verkligen att det kommer bli jätte kul, nu när man får välja vad man vill hålla på med liksom. Jag ska dessutom gå tillsammans med Johanna och dalan tror jag!♥  Men nu undrar jag, ni 94or där ute. Vad ska ni välja? Gymnasium? Inriktning? Ja det kan vara intressant att veta!


Nu ni!

Skrivet: 2010-01-11 Klockan: 16:36:04

Gissa vad? Jag ska faktiskt gå och träna snart! Första passet på länge, här ska det byggas muskler! Whish me luck!
Sen vill jag säga grattis till min fina vän Emelie Jäger som faktiskt fyller år idag, hela 5ton år! Hoppas din dag hittills har varit underbar, att du har fått massor med fina presenter och massor med grattis! Puss♥♥

you know i love you, right?


Drops

Skrivet: 2010-01-10 Klockan: 18:27:03

Har man lite tråkigt så har man!







Fotopromenad

Skrivet: 2010-01-09 Klockan: 20:55:21

Idag var jag ute på en prommis tillsammans med sara, passade samtidigt på att fota lite grann! Bilderna blev ganska fina men jag höll på att frya fingrarna av mig när jag väl skulle fotografera! Man kan ju inte fota med tumvantar, eller jag kan inte det i alla fall, så jag fick ta av mig dom varje gång.. trodde jag skulle dö haha! Som hanna jämt säger! Det blev också hemmagjort pizza till middag, riktigt mumsigt! Just nu ligger sara i min säng och kolla på robinson. Just det, bloggen är under ombyggnad, får se när den blir klar, det är syrran som fixar den! Tack sara!

Här kommer några bilder som jag tog idag!











Någon favorit? :)

 


Sweets

Skrivet: 2010-01-08 Klockan: 18:14:27







Vad tycker ni om bilderna? :)


Freedag

Skrivet: 2010-01-08 Klockan: 15:24:19

Gissa hur glad jag är för att det är fredag! Tror inte att jag hade pallat en hel vecka i skolan direkt.. Idag hade vi gympa och hjäälp vad jag har tappat min kondition säger jag bara, blir andfådd direkt! Måste och SKA börja träna snart! Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på let's dance.

Några låttips:
Strawberryswing - coldplay

Talk - coldplay

clocks - coldplay

this must be it - röyskopp

all these things that I've done - the killers

starlight - muse

supermassive black hole - muse

save tonight - Eagle eye-cherry


Konstiga konversationer...

Skrivet: 2010-01-05 Klockan: 23:57:16



Alla har vi varit små

Skrivet: 2010-01-05 Klockan: 01:26:31


Snö

Skrivet: 2010-01-04 Klockan: 15:17:31



Det här är några av det blider som jag tog imorse, det var så fint ljus! Vad tycks?
Följde med Kajsa på stan ett tag idag, vi ska nog ses imorgon. Snart ska jag klippa mig!


Rosella och kvällsprommis

Skrivet: 2010-01-03 Klockan: 13:49:32

Förlåt för att jag inte skrev här igår men det hade sina anledningar faktiskt. Till en början så var jag på dagskryssning med sara, mamma och bekanta till henne, helt okej var det. Sen när jag kom hem, vid sex/halv sju, så ringde johanna och undrade om jag vill träffa henne, beck, hanna och carro, självklart vill jag det hehe! Mötte upp hanna och carro först sen gick vi ner till hemmakväll där vi mötte joahnna och beck. Vi köpte lite godis sen gick vi runt på stan ett tag. Sen mötte vi jimmy och sen gick vi till flygis, där gustav och harald va, och hyrde film, American Pie - The book of love, tror jag att den hette i alla fall. Sen så visste vi inte vad vi skulle göra riktigt men sen så blev det så att vi gick hem till mig. Tyvärr kunde johanna inte stanna så vi följde henne en bit. Väl hemma igen sen kollade vi filmen och käkade godis. Filmen var lite smått snuskig sådär men sjukt rolig ändå! Tjejerna drog hem vid elva typ. Själv somnade jag vid tolv, var sjukt trött haha!

Idag vet jag inte vad som händer, vaknade relativt sent ändå så det känns egentligen inte som att jag behöver göra något. Imorgon ska jag äntligen klippa mig! Mitt hår har blivit alldelses för långt haha!


- vill ha!









söta:)

 


Nytt år, nya möjligheter

Skrivet: 2010-01-01 Klockan: 16:50:56

Då var det 2010! Gårdagen var mysig, såklart. Det var trerättersmiddag hos Johanna, sjukt gott! Sen mös vi ett tag sen mötte vi upp Kajsa och sen hade vi tänkt träffa några andra med det blev typ ett missförstånd så Joahanna och jag gick hem till henne igen innan tolv och kollade på alla fyverkerier där och drack lite pommac! Sen mös vi lite till och snackade, sen ringde typ gustav ett antal gånger haha. Men sen så somnade vi typ halv 4 och gick upp halv ett idag. Käkade frukost och sen gjorde Johanna mig sällskap en bit hem, snäll som hon är.

Hur var eran kväll? :)








Mm..hummer!

















RSS 2.0