Daydreamin'

Skrivet: 2010-07-29 Klockan: 19:37:30










bild 5, 6, 7 & 8 är från johannas kamera. (Johannanorlin.blogg.se)

Bilder från i måndags ute på Singö, det var sista gången för den här sommaren. Har haft det så himla bra där ute. När vi kom dit i tisdags tog vi det lugnt och låg och solade då solen väl visade sig. På kvällen åkte vi ut med kim och klara och deras familj ut till en ö och badade, vädret var hur bra som helst då btw. Igår åkte vi till affären, käkade glass, åkte tillbaka och käkade sen lunch. Satt inne hos Klara och spelade alfapet på kvällen. Vi åkte hem lite tidigare än planerat pga det dåliga vädret men vad gör det? Jag har i alla fall haft det superbra ute på Singö.


I'm singing out loud

Skrivet: 2010-07-26 Klockan: 17:04:45



Fixad och klar! Ska snart åka hem till Johanna så gör vi sällskap till Dalan sen. Kisses!


Ja jag var din

Skrivet: 2010-07-26 Klockan: 14:05:26
Sitter och lyssnar på musik just nu. Kom hem från mannen för ett tag sen. Ikväll bär till Dalan på kräftskiva I think! NICE. Och imorgon åker jag ut till Singö igen. Sakna mig inte allt för mycket.



I can only tell you what it feels like

Skrivet: 2010-07-25 Klockan: 13:47:31

God morgon! Eller okej jag har varit vaken ett tag. Idag är det grått på himlen, perfekt mysväder! Hade tänkt fixa mig lite grann, sen tar jag cykeln hem till mannen.


He loved her soul

Skrivet: 2010-07-24 Klockan: 18:57:47






namnsdagsbarnet!

Igår tog jag en tripp ut till Singö, älskar att vara där! Emma var där också, kul att träffa henne. Hon hade ju namnsdag igår så vi bakade en tårta till henne, den blev gaanska så god hih. Annars gjorde vi inte så mycket igår, det var så himla blåsigt så bada kunde vi inte göra. På kvällen satt vi inne hos klara och kim och spelade kort och skrattade som jag aldrig gjort förr! Somnade vid ett ungefär. Idag åkte vi in till Grisslehamn och fikade och kollade runt på en loppis. Vid tre tog jag emma och johanna bussen hem till norrtan igen. Ikväll händer inte mycket, jag ska bara vara hemma och vila nu, är sjukt trött!


Åter hemma i Norrtälje

Skrivet: 2010-07-22 Klockan: 21:09:17

Då är man hemma igen, härligt måste jag säga. Har haft det jättebra de dagar jag har varit borta. Vi var som sagt hos mammas kompis som har sommarstuga uppe i Hårte som ligger i Hälsingland, trodde först att det var i skogen typ med allt vad det innebär, mygg osv men jag hade helt fel (som tur var). Det låg öppet vid havet, awesome verkligen! Vi tog oss dit med buss, resan tog ungefär fyra timmar. Första dagen blev jag ganska irriterad över att jag inte hade någon teckning på mobilen men det brydde jag mig inte om sen.











































Nu får det räcka med bilder!




When you were young

Skrivet: 2010-07-18 Klockan: 20:15:29
Förlåt för dålig uppdatering här, hoppas det är okej ändå. Allt är typ bra med mig, har haft ett par härliga dagar den här veckan. Idag var jag hemma hos mannen och fikade med henne, märta och rebecca. Märta hade fixat sjukt mkt gott att äta så jag åt så jag fick ont i magen... Annars har jag städat och packat.. åker nämligen bort imorgonbitti till mammas kompis sommarställe, det blir väl nice. Jag blir borta fyra dagar, kommer hem på torsdag, får se om bilder kommer då.










dessa bilder får räcka. ni är fina ska ni veta tjejer.


Only the strong will continue

Skrivet: 2010-07-17 Klockan: 15:00:31

Jag spenderade gårdagen hemma hos Johanna my män igår tillsammans med fina prickar, grymt kul hade vi! Jag har inte fått bilderna än men dom lär komma upp här när jag får dem! puss


Nytt

Skrivet: 2010-07-15 Klockan: 00:49:58
Sara håller på och hjälper mig med att göra om min design lite. Allt är inte på sin plats ännu men snart så!

Ny kamera!

Skrivet: 2010-07-14 Klockan: 21:30:00


Nu har jag en kamera igen! Äntligen! Jag trodde först att vi skulle lämna in min på lagning men jag fick en sprillans ny istället hihi. En senare version av den jag hade innan typ så nu kan jag äntligen fota igen! Igår var jag och brudarna hemma hos Dalan och myste. Idag har jag umgåtts med mannen, vi gick en runda på stan, köpte jordgubbar och satte oss och smaskade i oss dem, gick tillbaks till henne, gick till bryggan och stekte plus ett dopp, chillade, käkade maaat och sen drog jag hem för hon skulle träffa en prick. Får se vad jag gör imorgon. Ha det bra!


All day love

Skrivet: 2010-07-11 Klockan: 18:03:52
Har tillbringat dagen ute i Kapellskär och badat, nice var det. Snart ska jag duscha sen ska jag äta lite hade jag tänkt. Senare måste jag packa lite eftersom jag åker tillbaka till Singö imorgon, tror jag tar en tidig buss. Inläggen lär bli ganska tråkiga ett tag framöver eftersom min kamera är sönder... saknar den snyft snyft...

Pics från singö

Skrivet: 2010-07-11 Klockan: 00:25:45










































underbara dagar.


I'm back

Skrivet: 2010-07-10 Klockan: 00:50:11
Hej hej hallå. Ett mycket sent inlägg var det här. Vid fem kom jag hem från singö. Har haft det dunderbra där borta, hur härligt som helst! Om man bortser från en liten incedent som skedde ute på ett skär, min väska råkade kastas i en vattenpöl, i väskan låg min ipod, mobil och kamera, ipoden klarade sig, tyvärr inte mobilen och kameran.. Tråkigt men sant, sånt som händer antar jag. Men det fixar sig. Jag har en del bilder att visa er men för tillfället är jag way to tired för att visa er dom, får bli en annan gång! Ha det bra, love!

Hey there

Skrivet: 2010-07-05 Klockan: 20:17:02
Hejsan! Dagen igår var super. Det kändes som att Eclipse var bättre den här gången, herregud va Jacob är snygg säger jag bara... Idag gick jag och mannen ner på stan, tyvärr kom vi därifrån tomhänta, om man bortser ifrån maten vi köpte. Vi tog maten med oss hem till henne, käkade upp den och chillade lite. Sen gick vi hem hit till mig, åt lite middag, sen drog hon iväg för att träffa en prick. Nu har jag klippt håret också, så grymt skönt! Nu håller jag på att packa lite för imorgon åker jag och mannen nämligen ut till singö! Vi ska tillbringa några dagar där ute med sol och bad! Får se om jag lyckas skriva något inlägg här, annars får jag göra det när jag kommer hem. Det ska bli skönt att komma bort ett tag. Bussen går ganska tidigt imorgon, vid nio typ, så det blir att gå upp tidigt. Ni får ha det så bra! Puss!


Time of your life

Skrivet: 2010-07-04 Klockan: 19:24:16
Både jag och Johanna har nu hunnit duschat och käkat värsta goda lax-middagen. Nu sitter vi här och chillar. Om ett tag ska vi dra till biografen, gissa vilken film vi ska se?


Here we go!

Skrivet: 2010-07-04 Klockan: 13:27:32

Jag och johanna har varit och fikat, nu åker vi till udden och badar! take care!


God morgon

Skrivet: 2010-07-04 Klockan: 09:30:14
Sovit gott? Själv har jag inte sovit så värst bra. Det har varit så jäkla varmt plus att jag vaknade av att sara ringde mig klockan två imorse..! Sen vaknade jag vid halv nio typ och då kunde jag inte somna om, vad är det med mig? Om ett par timmar ska jag möta upp Johanna vid bussen!

Imorgon mina vänner..

Skrivet: 2010-07-03 Klockan: 23:07:54
.. ska jag äntligen träffa min efterlängtade vän Jowäni, som jag har saknat henne! Morgondagens planer blir att möta upp henne vid bussen halv tolv, dra någonstans och bara mysa med henne, kanske bio på kvällen!


Jag och snyggingen innan balen.


Kapellskär

Skrivet: 2010-07-03 Klockan: 17:37:52

Idag åkte jag ut till badstranden vid Kapellskär med mamma och hennes kompis. Senare fick vi sällskap av Yvonne och Staffan. Om man bortser från att det var ganska blåsigt så var det hur mysigt som helst där ute, det var jättevarmt i vattnet också! Sen kom min kusin Daniel och lilla Greta och tittade förbi en stund, hon är så sööt! Snart ska jag käka middag och sen borde jag städa lite....



Om hon ändå valde honom..

Skrivet: 2010-07-02 Klockan: 23:54:19


Källa: thetwilightsaga.se


Sol&bad

Skrivet: 2010-07-02 Klockan: 22:20:47
Dagen har bestått av sol och bad ute på Lunda tillsammans med fina människor! Sara kom och hämtade upp mig vid halv elva, vi åkte då till flygis och köpte med oss massor med gott att äta, bla kalddkaka och jordgubbar! Sedan gav vi oss av ut till Lunda, sedan fick vi sällskap av vickan, erika, sofia och ztina. Vid fem skjutsade sara hem mig igen. En superbra dag! Tack för det fina sällskapet tjejer!




Why would I slow down?

Skrivet: 2010-07-02 Klockan: 00:22:46

Det har hänt ganska mycket idag känns det som. Först gick jag upp och käkade frulle, sen städade jag lite. Sen messade anna mig, så jag begav mig hem till henne, kollade film och svullade popcorn, mysigt som bara den! Sedan drog jag hem och käkade middag. Efter det mötte jag och sara upp my och drog ner på stan eftersom att det var Julianatta! My följde oss hem efter det och kollade film, blev ännu mer svullande, like it! En härlig dag med andra ord. Imorgon på förmiddag kommer sötnosen sara och hämtar upp mig på moppen! Sen åker vi tillsammans med vickan och salme ut till Lunda över dagen!





RSS 2.0