Dag 14 - en bild på dig och din familj

Skrivet: 2011-05-31 Klockan: 17:28:48



Hittar ju då ingen bild på mig och hela min familj. Fick bli två istället. På första bilden är det då Sara, mamma och jag. På den andra bilden är det Sara, pappa och jag. Ursäkta för den dåliga kvalitén, men jag fotade två fotografier, ni förstår då kanske varför bilderna ser ut som de gör. I alla fall, min familj är inte så stor, eller ganska normalstor när jag tänker efter förresten. Fast första bilden jag får upp i huvudet när jag hör ordet familj är bara jag Sara och mamma, eftersom att pappa inte bor med oss.  


Dag 13 - en bild av ditt rum

Skrivet: 2011-05-30 Klockan: 15:49:15



Det får bli tre bilder istället, så att ni får se mitt rum ur flera vinklar. Så här ser det ut i alla fall! Det är inte så stort, men det duger för mig!

Mammas dag

Skrivet: 2011-05-29 Klockan: 19:24:41


Grattis mamma på mors dag! Loveli love you♥
Idag uppvaktade jag och Sara mamma genom att köpa en bukett blommor och hennes favorit choklad, plus att vi hade skickat in annonser i NT och att vi städade huset i fredags. Tror hon blev glad hihi. Har även hälsat på hos Yvonne där Greta befanns sig, lika söt som alltid. Drar kanske över till A&K en stund ikväll. 
Sen måste jag bara påpeka att jag blir galen på spotify..! Det här med att man bara får lyssna på en låt fem gånger.. Jag har redan lyssnat upp en stor mängd av mina favoritlåtar... Måste skaffa premium.

Dag 12 - din högsta dröm

Skrivet: 2011-05-29 Klockan: 00:54:25
Min högsta dröm är väl som alla andra att jag får ett lyckligt liv. Vad det innebär är ju i sin tur sen helt olika beorende på vilken person man frågar. Men för mig är det först främst att jag får ett jobb som jag trivs utav bara sjutton med och sen att jag hittar någon fin person att dela livet med. När allt detta kommer ske är det bara framtiden som vet. Värst va sago-boks-aktigt det där lät då...

Dag 11 - en vän som bor långt ifrån

Skrivet: 2011-05-28 Klockan: 16:59:20

En av mina vänner som bor ganska långt bort är min kusin Emma som bor i Tyresö. Vi träffas allt för sällan!

Här är en bild på nästan alla mina kusiner. Emma är längst fram hih. Hon är galen! ♥


A glass of water longing for the ocean

Skrivet: 2011-05-27 Klockan: 20:27:04


Har hittills haft en ganska fullspäckad vecka. I måndags blev det prommis plus en väldigt spontan fikastund med mina två finisar i parken, dessutom bakade jag cupcakes till Johanna som fyllde år på tisdagen, så då bar det av till skolan med cupcake och paket.
I onsdags blev det fika med fler finisar plus att jag köpte en långklänning som jag hade på torsdagen, då hade lärarna anordnat världens finaste lilla filmgala då vi fick se alla musikvidos som vi i klassen har jobbat med under en ganska lång tid.
Det var hur roligt som helst, alla var uppklädda, vi fick gå på röda mattan och massor med annat som hör till en filmgala. Efter den korta skoldagen stack jag ner på stan med Sara för att kolla upp ett sommarjobb.
Idag hände inte så speciellt mycket i skolan förutom att vi fick feedback på vår musikvideo. Överambitiösa elever som vi är så satt jag och några klassmates kvar och spelade kort, trots att vi hade slutat.. är det något fel på oss? Nei, som sagt, min klass är fin. Nu är jag helt slut, det blir bara att dega framför tvn ikväll. Imorgon vankas födelsedagsmiddag! ♥

Dag 10 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller uttråkad

Skrivet: 2011-05-27 Klockan: 19:40:04
Happeeeeeey;
Life in technicolor ii - Coldplay
Flourescent Adolescent - Arctic Monkeys
Something good can work - Two Door Cinema Club
1901 - Phoenix
In my heart - Moby
Inbetween days - The Cure

Sad... ;
Waiting in an angel - Ben Harper
See you soon - Coldplay
The hardest part - Coldplay
It takes a fool to remain sane - The Ark
Utan dina andetag - Kent
Blindsided - Bon Iver
Like toysoldiers - Eminem

Boored;
The ghost inside - Broken Bells
Paper aeroplane - Angus & Julia Stone
The wolves (Act I and II) - Bon Iver
Swallowed in the sea - Coldplay
Celestia - Crystal Castles
Pictures of you - The Cure
Kom säger dom - Familjen
Start again - Isak Strand
Down the line - Jose Gonzalez
Kom änglar - Lars Winnerbäck


when people rememer little things about you

Skrivet: 2011-05-26 Klockan: 21:58:56


Dag 09 - något du är stolt över de senaste dagarna

Skrivet: 2011-05-26 Klockan: 14:13:01
De senaste dagarna? Hm... Ja då måste det nog vara att jag och min grupp lyckades göra färdigt vår musikvideo och allt som där hör till. Dessutom tycker jag personligen att resultatet blev väldigt bra, så det är jag faktiskt mycket stolt över!

scorpio

Skrivet: 2011-05-25 Klockan: 21:55:56

A scorpio have a deep loyalty to family and the people they love. Their emotions are heavy.

Dag 08 - bild på sminket du brukar använda

Skrivet: 2011-05-25 Klockan: 18:34:05

        
Till vardags                                                                         Till fest                 


Seventeen

Skrivet: 2011-05-24 Klockan: 18:21:50


Grattis till Bob Dylan som fyller år idag. Men framför allt, grattis till min fina vän som också fyller år idag, 17 år! Grattis på födelsedagen Johanna! Älskar dei♥

Dag 07 - en person du ser upp till

Skrivet: 2011-05-24 Klockan: 16:52:01
Jag ser upp till väldigt många personer egentligen, de som vågar gå mot strömmen och skita i vad folk tycker. Men den första personen som kommer upp i huvudet är faktiskt min mamma. Det kanske är ett tråkigt svar men när jag tänker efter så tycker jag faktiskt att det är ganska coolt att min mamma har lyckats ta hand om mig och min syster på egen hand - eftersom att min pappa inte har funnits med i bilden så värst mycket. Trots att hon har stött på flera motgångar så har hon ändå lyckats se till att Sara och jag har mått bra liksom. Många som blir föräldrar tycker det är galet jobbigt (roligt också så klart), med En bebis, kan inte föreställa mig hur jobbigt det måste vara med Två då..
Min mamma är stark och hon är bäst.

När jag blir stor ska vi bo bland molnen

Skrivet: 2011-05-23 Klockan: 22:04:07

Trots att jag omges av människor som gör livet mycket bättre är det svårt att hålla humöret uppe. Lika snabbt som jag är på topp, lika snabbt når jag botten igen. Jag vill att folk runt omkring mig ska känna till det men inte fan har jag modet till att berätta.

Dag 06 - bloggarna du läser

Skrivet: 2011-05-23 Klockan: 16:10:34
Jag läser ganska många bloggar. De välkända bloggarna jag läser är
Kenza, Kissie, Blondinbella och Foki.
Sen läser jag lite småstora bloggar, vänners, deras vänners och bekantas bloggar. Bl.a.
http://tinkerbella.blogg.se/
http://byellen.se/
http://johannanorlin.blogg.se
http://dahlqvistsofia.blogg.se/
http://saraborgsblogg.blogg.se/
http://ptralindholm.blogg.se/
http://strombeerg.blogg.se/
http://mariapizzeria.blogg.se/
http://megapixlar.blogg.se/
http://lisamodin.blogg.se/
http://linneafribergs.tumblr.com/
http://enmaja.blogg.se/
http://isabellberglund.blogg.se/
http://myownlittlesecrets.blogg.se/
http://maaalinohlsson.blogg.se/
http://linderlisa.blogg.se/
http://mindagvarjedag.blogg.se/
http://hillasegna.blogg.se/
http://dureforselinas.blogg.se/
http://rkatarinas.webblogg.se/





my weekend

Skrivet: 2011-05-22 Klockan: 21:14:40














Har haft världens mysigaste och finaste fredag ute på Singö, god mat och fint sällskap. I lördags blev det födelsedagsfika för mormor min. Idag firade vi Anna och Klara som konfirmerade sig! Grattis till er tjejor! Trevligt som bara den. Snart ska jag sussa. Take care.









Dag 05 - en bild av någonstans du varit

Skrivet: 2011-05-22 Klockan: 09:39:49

År 2006 (tror jag att det var) åkte jag och min familj till paradiset Thailand. Har tyvärr inga egan bilder där ifrån, hade inte tanken på att fota och lägga upp bilderna på någon blogg på den tiden. Den resan var otroligt bra, vi solade åt god mat och snorklade i kristallklart vatten, som är bland det häftigaste jag har gjort.

Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har

Skrivet: 2011-05-20 Klockan: 11:46:17
En vana, eller snarare ovana, som jag har är att jag biter på mina nagelband. Jag säger åt mig själv att sluta och jag har faktiskt försökt göra det men det går bara inte!

Help

Skrivet: 2011-05-19 Klockan: 20:08:15
Imorgon har jag matteprov och jag har ingen som helst motivation till att plugga... Det kommer gå bra imorgon känner jag ... he-he

Dag 03 - en kändis du har träffat/vill träffa

Skrivet: 2011-05-19 Klockan: 14:58:38
Jag kan ju inte direkt påstå att jag har träffat många kändisar, vad jag minns så har jag "bara" träffat några ur Idol, bl.a. Danny och Markus Fagervall. Men några jag skulle vilja träffa är Gordon Ramsay, Tyra Banks och Per Moberg. Ramsay och Moberg skulle jag vilja träffa dels för att jag älskar matlagningsprogram (har gjort ända sen jag var liten) och dels för att jag skulle vilja se hur de är som personer när kameran inte är på. Och egentligen är det väl uppenbart varför jag skulle vilja träffa Tyra Banks, hon är bara så jäkla cool, självständig, framgångsrik och snygg plus att hon verkar vara en väldigt trevlig person.
Lite udda kändisar jag vill träffa kanske men men ...

Dag 02 - dina kompisar

Skrivet: 2011-05-18 Klockan: 15:59:19
Först och främst vill jag bara säga att jag har många otroligt fina vänner. Mina vänner får mig att skratta och jag kan vara mig själv med dem. Många av dem har jag lärt känna för inte allt så länge sen faktiskt, de flesta lärde jag känna i högstadiet och framför allt i nian. Sen finnas det några som har följt med under hela min barndom också. Mina vänner betyder jättemycket för mig och om någon gör dem illa blir jag tokig. Utan dem vore jag ingenting.

Dag 01 - en bild tagen nyligen på dig och 15 intressanta fakta om dig själv

Skrivet: 2011-05-17 Klockan: 20:26:42

  1. Om jag bara får välja en plats att spendera sommaren på så är det skärgården.
  2. En dålig egenskap jag har är att jag är väldigt långsint. Om jag har bråkat med en person eller om jag har blivit sårad kan det ta ett tag innan jag lägger det åt sidan.
  3. Ibland kan jag tycka att det är roligare att ge än att få saker, speciellt om man vet att personen kommer uppskatta det man tänker ge den.
  4. Jag trivs väldigt bra i min klass (har i och för sig skrivit det väldigt många gånger här så det är ju inget nytt) och när jag umgås med mina klasskompisar glömmer jag för det mesta bort saker som tynger ner mig.
  5. Det blir ofta så att jag tänker igenom saker för mycket eller för länge i stället för att bara göra det.
  6. Jag har en tendens att gå upp i fallsett när jag blir arg, har också svårt att prata i en normal samtalston då vilket jag tror kan vara ganska irriterande.
  7. Att höra att någon jag känner har blivit sårad eller illa behandlad är bland det värsta jag vet.
  8. Jag är otroligt mörkrädd, är vädligt larvig med allt sånt där, när jag är hemma själv på kvällen har jag onödigt många lampor tända.
  9. Jag skulle kräva en stor summa pengar för att åka Fritt fall, annars skulle jag aldrig åka den, aldrig.
  10. Jag älskar mat och jag äter det mesta.
  11. Något som jag är riktigt rädd för är andar och spöken.
  12. Jag har otroligt fina vänner och jag är otroligt tacksam att jag har dem.
  13. Jag har en sjukdom som heter Alopecia och den gör att jag tappar mitt hår, vet dock inte vad det beror på. Det suger ganska hårt.
  14. Jag bor bara hos min mamma.
  15. Jag stör mig på folk som inte kan unna andra att vara lyckliga och som bara tänker på sig själva.




30 dagar

Skrivet: 2011-05-17 Klockan: 19:25:32
Dag 01 - en bild tagen nyligen på dig och 15 intressanta fakta om dig själv
Dag 02 - dina kompisar
Dag 03 - en kändis du har träffat/vill träffa
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av någonstans du varit
Dag 06 - bloggarna du läser
Dag 07 - en person du ser upp till
Dag 08 - bild på sminket du brukar använda
Dag 09 - något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller uttråkad
Dag 11 - en vän som bor långt ifrån
Dag 12 - din högsta dröm
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - skriv 10 låtar som spelas på din spotifylista
Dag 16 - din största kärlek
Dag 17 - någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - planer, drömmar och mål du har
Dag 19 - smeknamn du har och varför du har de
Dag 20 - favoritställe
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - något du längtar mycket efter
Dag 24 - bild på det du senast köpte
Dag 25 - en film som är värd att se
Dag 26 - din favorit tid på året
Dag 27 - varför gör du en 30 dagars utmaning?
Dag 28 - en bild på dig från förra året och nu, har du förändrats?
Dag 29 - vad har du lärt dig den senaste månaden
Dag 30 - din favoritlåt

Såg denna lista på Kattis blogg och tänkte att jag också kunde göra ett försök! Får se hur det går!

i've been trying to reach you

Skrivet: 2011-05-16 Klockan: 17:28:44

Har haft en ganska lugn start på en ny vecka. Har spelat kort istället för att ha ARL, grattat två födelsedagsbarn vid namn Ludwig och Andreas, massor med grattis till er! Och under multimedian tog jag och Emma en paus och sprang ut i regnet. Nu får solen gärna titta fram igen.

Feel your heartbeat

Skrivet: 2011-05-15 Klockan: 12:15:09
I helgen har jag hunnit äta middag och och kollat på film med finisar och jobbat vilket faktiskt var grymt kul. Jobbade från straxt efter åtta till två på natten på en fest som hölls på Folkets hus, hur kul som helst. Somnade på stört när jag kom hem. Idag gick jag och Sara hem till Anna och Klara och kollade film och åt allt för mycket chips.. Nu ska jag äta middag och sen borde jag öppna matteboken ehe. Vill ha lov Nu.

snurra min jord igen, för allt vi drömde en gång

Skrivet: 2011-05-12 Klockan: 19:44:25







Har haft en fin dag. Har fikat med finisar och införskaffat mig en underbar jacka. Under veckan har jag hunnit med mycket i skolan, vill bara bli klar med allt nu när det snart är lov. Mindre än en måndad, kan ni fatta? Inte jag.

flowers

Skrivet: 2011-05-09 Klockan: 21:10:26






min egen

Skrivet: 2011-05-09 Klockan: 17:51:42


Äntligen har jag min egen pippitröja! Tusan tack mormor ♥
Idag har det varit sommarvärme, me lajki. Sen måste jag erkänna att jag börjar bli väldigt skoltrött, tur att det bara är så lite som en månad kvar innan vi går på lov. Hoppas de återstående veckorna går fort.
Lyssna på denna om ni sugna på lite mysmusik, kan garantera att ni kommer känna igen den, i alla fall om ni har tittat på Snobben..

There's been a change

Skrivet: 2011-05-07 Klockan: 19:37:59


Igår var det fest vilket var mucho trevligt. Idag har jag tagit det lugnt och legat och solat. Over and out.


Arctic monkeys

Skrivet: 2011-05-06 Klockan: 12:06:19


Jag är lite smått salig. Spelningen på Cirkus var så sjukt bra. Kunde inte sluta le när de spelade fluorescent adolescent, gaah va bra det var! Tack för igår Anna, det var bäst.


Let's go to neverland

Skrivet: 2011-05-04 Klockan: 19:29:50

Allt bara snurrar

I'm scared about the future

Skrivet: 2011-05-02 Klockan: 18:20:04













Så var det här lovet slut, känns som att jag inte har varit i skolan på evigheter. Har hunnit med en hel del. I början av lovet blev man ju bortskämd med så fint väder, trodde nästan att det var sommar! Gick till och med i shorts en dag. Sen har jag ätit allt för mycket gósaker men ack så gott det var he-he. Innan lovet sa jag åt mig själv att jag verkligen skulle försöka göra några mattetal när jag var ledig, jag har inte ens haft tanken på att öppna matteboken.. Aja, snart är jag tillbaka i mina gamla rutiner, like or dislike? Jag vet faktiskt inte.


RSS 2.0