I've never been perfect, but neither have you

Skrivet: 2010-09-30 Klockan: 23:03:08



Att få gå hem och hälsa på en väns nyaste lurviga familjemedlemar efter skolan är ganska mysigt. Finns det något sötare än några veckor gamla kattungar? Fick gosa med dom hela eftermiddagen. En middag och myskväll med Johanna efter det satt ganska fint. Imorgon har jag sovmorgon.... till klockan 12.45! Riktigt uppskattat från min sida. Ska kanske vara duktig och ta mig upp till gymmet på morgonen, får se hur det blir. Dagarna bara rusar i väg! Imorgon är det fredag igen! God natt!


Just nu

Skrivet: 2010-09-29 Klockan: 14:11:49

Hei. Vi har mediakunskap just nu. Snart naturkunskap och sen en kort onödig engelskalektion.

One night to be confused

Skrivet: 2010-09-28 Klockan: 23:04:45










bilder från dagen, tagna av dalan!
Dagen började vid lommaren. Hela klassen i en stor fet båt och alla fick turas om att ro, mjölksyra i armarna säger jag bara! Höll också på att frysa händerna och fossingarna av mig. Senare var det ju då dags för teambuilding! Fasen va kul jag hade idag! Tror att resten av klassen hade det också. Ganska givande faktiskt. Jag vet inte om jag har träningsvärk i magen nu pga allt skratt eller om det är från gårdagens träning. Min klass är så jäkla bra. Annars då? Mitt humör har svajat gansk mycket idag. Först typ glad som en solstråle, sen kände jag mig ganska nere, har mina anledningar. Men jag är stark och jag ska klara det här, måste det.

I try not to look back.

Skrivet: 2010-09-27 Klockan: 22:47:50


Efter en härlig skoldag gick jag hem med johanna och stekte fattiga riddare, dom blev ganska så goda. En prommenad hem till mig, lite middag och sen ett sjukt jobbigt friskpass, var helst slut när jag kom hem! Måste verkligen börja ta tag i träningen igen. Imorgon är det ingen vanlig skoldag för mig och min klass för vi ska nämligen ner till vigelsjö och ha teambuilding, bra för att få ännu bättre sammanhållning i klassen o så där, det kommer nog bli kul! Nu ska jag sussa. puss.

With every heartbeat

Skrivet: 2010-09-26 Klockan: 20:10:49

Har varit på friskis för en gymistruktion idag, nu är det dags att börja träna igen! Har försökt plugga men det gick inge vidare haha. Har även haft johanna här på middag. Snackade lite om hur jag mådde och hon fick mig på bättre tankar. Jag är glad att jag har henne.


They told me I don't need to worry

Skrivet: 2010-09-25 Klockan: 22:44:59
Usch har verkligen inte varit på humör idag på eftermiddagen och kvällen. Kände bara att jag ville sjunka genom jorden. Jag borde inte sitta och klaga men jag kände verkligen så.. Som tur är så fanns min mamma där och tröstade mig. Jag älskar henne.

Just a feeling

Skrivet: 2010-09-25 Klockan: 16:19:22
Idag har jag hunnit med en runda på stan och en fika med en efterlängtad Kajsa! Vi har inte setts på evigheter och vi hade massor att prata om nu när vi sågs. Jag var såhäär nära på att köpa en parfym men jag ångrade mig, ska vänta lite, fyller ju faktiskt år snart hihi. Ikväll ska jag äta tacos till middag och sen får jag se vad jag hittar på.

Perfume - Radiance

Skrivet: 2010-09-25 Klockan: 00:02:06

Britney Spears senaste parfym Radience. Ge mig!
Toppnoter: Saftiga vilda bär och daggfriska blomblad.
Hjärtnoter: Jasmin, apelsinblomma och iris.
Basnoter: Ambra och mysk.

Come together

Skrivet: 2010-09-24 Klockan: 20:05:52
Fredag kväll, älskart! Har precis duschat. Dagen har varit nice. Var ute och fotade jag och ett gäng på från klassen. Riktigt kul. Hade ju matteprov idag också, om jag går på magkänslan så tror jag faktiskt att det gick ganska bra. Nu ska jag äta äppelkaka och kolla på idol. Ni får ha en trevlig fredagkväll!

Foto: emma och jag! 







Friday morning

Skrivet: 2010-09-24 Klockan: 09:47:55
Hei! Jag sitter i skolan just nu och har resurs.. gör inte så mycket för tillfället. Snart ska jag ha estetisk verksamhet, ska fota lite, det blir nog kul! Ha en bra dag!

Keep that in mind

Skrivet: 2010-09-23 Klockan: 19:52:39
Felåt för att jag inte skrev något inlägg igår men jag hade annat för mig. Det var tänkt att jag skulle plugga lite matte men icke... Drack te med johanna istället. Idag däremot var jag duktig och pluggade efter skolan, med hjälp av geniet emelie, tack för hjälpen! Får hålla tummarna för att det kommer gå bra på provet imorgon.. Men annars har dagen varit trevlig i alla fall. Som jag nämnt tidigare så är torsdag, enligt mig, den bästa dagen på hela veckan. Idag fick vi dessutom sluta vid två! Fan va jag gillar mediaprogramet. Imorgon är det fredag och det är ju inte lite nice!

Remember one thing

Skrivet: 2010-09-21 Klockan: 19:29:43

nyttnyttnytt! En tur på stan efter skolan sitter aldrig fel. Är nöjd med det jag fick med mig hem. Nu ska jag tvätta bort sminket, fixa te och kolla på idol!

Warm me up and breathe me

Skrivet: 2010-09-20 Klockan: 18:51:48

dagens
Måndag gott folk. Hösten var i luften imorse när jag gick till skolan, mysigt faktiskt. Dagen har gått fort. Var duktig och tog itu med lite läxor när jag kom hem medas jag åt toast och drack lite juice. Nu ska jag ta en dusch. Take care!

Just smile back

Skrivet: 2010-09-19 Klockan: 23:09:53
Fullspäckad lördag och söndag som har tillbringats med min johanna. Badade i badtunna hos några bekanta till familjen norlin. Vi gick sedan till flygis och köpte ravioli och chiabata, hallonsorbet och chips. Hem till johanna, fixade en snäppet till romantisk middag med ljus och musik. Sen mys framför tvn med godsaker. Somnade runt 2 I think. Åt stor frukost idag. Tog en en prommis hem till mig och drack te. Gick sedan en till prommis till udden, satte oss ner ett tag och hade utsikt över norrtäljeviken, fint. Ännu en ny vecka som väntar, ser fram emot det. Nu blir det sängen. Puss.



Make some noise

Skrivet: 2010-09-17 Klockan: 16:59:35

Fredag fredag fredag, äntligen! Softisdag i skolan. Fotade med emma och dalan, drack te och räknade några tal på matten. Sen var det ju skolfoto också, hoppas verkligen att fotot blev bra.
Nu är det helg och jag är glad. Ska hem till min moster ikväll och fira hennes födelsedag! Ser fram emot morgondagen. Puss


Converse

Skrivet: 2010-09-16 Klockan: 18:24:32


I LOVE THEM!

Million pieces

Skrivet: 2010-09-15 Klockan: 19:28:27
TJA. Dagen började med regn. Smart som jag är så hade jag tygskor på mig haha. Trots att vi gick sent idag så har dagen flytit på ganska bra ändå. När jag kom hem käkade jag pannkakor och nu ska jag försöka öva på en liten redovisning som jag ska ha imorgon. Förresten! Igår beställde mamma ett par converse till mig och förhoppningsvis kommer de imorgon!


hopefully I will own a pair of these tomorrow

I think it's time for all those morals to leave

Skrivet: 2010-09-14 Klockan: 19:40:16
Tisdagen började med en tipsrunda nere vid lommarbadet. Ja det var ju tänkt att vi skulle paddla kajak men icke, det ska vi göra nästa vecka istället. Väl tillbaka till skolan, köpte te♥, hade engelska, då vi lekte lekar, ruligt. luunch och sedan svenska. Köpte mer te♥ och hade sedan samhällskunskap en liten stud, eftersom att våran lärare inte var där slutade vi tidigare. Då tog jag mig en tur ner på stan, mötte emma och johanna. Fick med mig ett par fina saker hem. Sen har jag läst lite och även blekt håret, tror det blev bra faktiskt. Imorgon är det en låång dag som står på schemat men det är ingen fara. Om jag köper macka och te♥ kommer jag nog orka med de sista lektionerna. Jag gillar te. Snart blir det att titta på Idol!




 

I just want you closer

Skrivet: 2010-09-13 Klockan: 17:50:31
HEI, allt bra med er? Med mig är det bra. Dagen har i princip bara bestått av medialektioner. På en utav dem fick vi göra små filmer, jättekul var det! Mindre kul var det när jag skulle gå hem i regnet.. med mina trasiga tygskor.. Var gaaaanska så blöt om fötterna när jag kom hem men det är inte hela världen. Snart ska jag klippa mig, det var ett tag sen sist. Imorgon ska klassen ner till lommarbadet och paddla kajak. Jag tror det kan bli rätt så kul faktiskt, bara jag inte ramlar i... Take care


Glömde visa er en sak

Skrivet: 2010-09-12 Klockan: 20:44:46

Köpte denna idag efter vi hade fikat. 99 :- kostade den. Har en likadan fast med guldfäger så jag tyckte jag kunde köpa en med silverfärger för att variera lite!

All we got left is love now

Skrivet: 2010-09-12 Klockan: 18:32:21
En mysig söndag hittills. Fika på landkrabban med johanna, my och sara. Har gjort klart lite skoluppgifter och precis käkat middag, plus lite äppelkaka, supergott! Ha en fortsatt trevlig söndag!




Nothing to worry about

Skrivet: 2010-09-12 Klockan: 11:54:02

en bild från igår.
Efter middagen igår gick sara och jag hem till twinsen, det var ett tag sen nu så det var kul att träffas! Vi tog en lite promenad i mörkret och sen svullade vi lite framför en bra film.
Idag: Ska snart ta mig ner till stan och fika med några sötnosar. Sen borde jag plugga lite.
Imorgon är det måndag igen. Jag förstår inte var dagarna tar vägen! Tiden går så fort!

Lördag

Skrivet: 2010-09-11 Klockan: 16:34:14
Idag har jag varit duktig och städat.. inte så roligt att göra en lördag men rummet såg ut som.. jag vet inte vad. Sen har jag och sara varit på jakt efter nya skor. Jag kollade efter ett par gråa converse. Vi åkte först till skoman, fanns dom där? Nej. Vi åkte till Inter sport uppe vid knutby torg, fanns dom där? Nej. En som jobbade där ringde till Inter sport nere på stan, fanns dom där? NEJ! Jag blev lite smått besviken... Jag behöver verkligen nya skor nu! Får se om jag lyckas få tag på ett par någon annan stans.

Who will fall far behind?

Skrivet: 2010-09-10 Klockan: 19:58:51

Äntligen fredag! Efter en trevlig skoldag traskade jag och my hem till henne och drack te och snackade, mysigt som bara den. Nu ska jag äta glass och kolla på idol! Skriver kanske ett inlägg senare. Puss!


Fler bilder

Skrivet: 2010-09-09 Klockan: 16:51:55


foto: johanna norlin.
Tjobree. Torsdag idag då. Skönt att det är fredag imorgon. Ska kanske till Grönan och titta på hoffmaestro, men är inte helt säker på hur jag ska göra ännu. Denna kväll ska jag i alla fall plugga några mattetal och engelskaglosor, och så ska jag se på idol såklart!



Ett smakprov

Skrivet: 2010-09-08 Klockan: 18:54:27


foto: johanna norlin


Don't you know that love kills

Skrivet: 2010-09-07 Klockan: 22:38:25
Hola bloggen. Ett sent inlägg fick det blev idag. Har varit upptagen efter skolan så. Har fotat med johanna, det blev ett gäng bra bilder faktiskt vilka ni kommer få se inom en snar framtid. Om man bortser från att jag gjorde världens fail på idrotten så har det varit en bra dag i skolan. Jag var såhäär nära på att göra självmål när vi körde fotboll plus att jag gjorde en jättesnygg vurpa, jag får bjuda på mig själv helt enkelt. Ligger just nu och lyssnar på Robyns nya album, helt okej men henns förra var much better. Nu snart ska jag sussa. Hugs and kisses.


random pic

Cause when the drugs don't work no more you get high on life

Skrivet: 2010-09-06 Klockan: 19:27:35
Hejsan! Hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag haft. Det verkar som att värmen är tillbaka, jag gillar det! Gick på stan efter plugget med my. Stötte på märta, sedan anna och även kajsa som jag inte har träffat på jätte jätte länge! Det var kul att se henne. Nu ska jag tvätta bort sminket, sen ska jag dricka te. PUSS


Fick med mig ett vitt nagellack hem! Och ett tre-pack trosor. (sämst bildkvalitet)

You can cry when you get older

Skrivet: 2010-09-05 Klockan: 17:10:35
Efter tre timmars städande blev vi klara. Fan va skönt! Det var en del ölbukar och muggar som behövde röjas undan, väldigt många. Men eftersom att vi var ganska många gick det ändå relativt snabbt. Käkade hemmagjord pizza som tidig middag. Håller just nu på och laddar upp massvis med bilder som jag ska framkalla. Fujidirekt har ett erbjudande där man får framkalla 100 bilder gratis! Man behöver bara betala porto på 29 :- Sen ska jag nog ta en dusch och sen måste jag läsa några sidor i boken Massmedier. Back to school tomorrow!

Söndag

Skrivet: 2010-09-05 Klockan: 10:05:14
Godmorgon! Dålig inspiration till rubriker.. Men det gick jättebra igår. Det var en stor rockfest uppe på Gummicentralen, typ 500 personer var där! Jag och sara, plus en tjej som heter signe och mammas kompisars son erik stod i baren hela kvällen. Kom dit vid halv sju ungefär. Det var faktiskt roligare än jag trodde, skulle lugnt kunna göra det igen. Det var tänkt att sara och jag skulle stanna till tio bara men vi drog runt tolv. Var ganska så trött då. Slocknade i sängen vid ett. Ska ju även jobba idag. Ska städa... inte lika roligt kanske men vad gör man inte för pengar? Får se hur lång tid städningen tar. Om det blir lite tid över ska jag träffa johanna senare. Wish me luck! 

 

Cause love hurts when you do it right

Skrivet: 2010-09-04 Klockan: 11:16:36
Godmorgon! Har nyss käkat frulle och duschat. Ska nu dra iväg till Johanna! Ha en bra dag!

I litet format

Skrivet: 2010-09-04 Klockan: 00:22:27

Haha... humörsvängningar?

I hope you are laughing when the sun shines

Skrivet: 2010-09-03 Klockan: 19:50:56
Fredag äntligen! Soft dag. Mycket skratt och sköna lektioner. Pissväder dock. Käkade nyss en god fredagsmiddag. Funtar nu på om jag ska baka en kladdkaka... är grymt sugen verkligen.
Vad händer imorgon då? Jo jag ska nämligen jobba, fast börjar typ runt sju på kvällen så jag är ledig under dagen. Ska även jobba på söndag, härligt att få tjäna lite pengar! Take care!


Jag saknar att vara brun som en pepparkaka. Jag saknar värmen. Jag saknar sommarkvällarna med mina fina tjejer.

Walking on a dream

Skrivet: 2010-09-02 Klockan: 20:00:52

snygga. Torsdag är typ den bästa dagen på hela veckan. Vi har bara tre lektioner och vi slutar halv tre! Jag flöjde med Johanna hem efter skolan och bakade en fet kladdkaka, grymt gott. Jag tror att jag har skapat mig ett beroende, ett teberoende. Jag är jättesugen på en kopp just i denna stund. Ska nog ner till köket och fixa det nu. Imorgon är det fredag, det gillar jag starkt.

Datakunskap

Skrivet: 2010-09-01 Klockan: 10:29:25


RSS 2.0