Bio, wok, Ben & Jerrys och film

Skrivet: 2009-10-30 Klockan: 15:02:00
Hej! Igår hade jag det jättemysigt med Kajsa! Vi gick först och kollade på This is it. Jag trodde att den skulle vara bättre och dom visade bara klipp från när han övade inför konserten. Aja, sen gick vi till kryddan och köpte saker till woken, sen åkte vi till coop och köpte Ben & Jerrys. När vi kom hem gick vi ut med Vilma sen fixade vi maten. Sen resten av kvällen mös vi framför tvn med bra filmer, läsk och glass!
Idag vaknade vi typ elva sen vid ett åkte jag hem. Sen har jag nu varit och köpt ett par skor med min mamma. Ikväll har vi blivit bortbjudna till min moster på middag!


På g

Skrivet: 2009-10-29 Klockan: 11:25:00

Hej! Om ett tag ska jag och mamma gå ner på stan och kolla efter en vinterjacka till mig. Sen ska vi möta upp Sara och så ska vi gå och äta lunch på På G! Sen ska jag träffa Kajsa, vi funderar på att gå på bio, mysigt! Jag har inte träffat henne på ett tag. Sen blir det nog att sova hos mormor! Jag har en rolig dag framför mig. Nej nu ska jag gå och fixa till mig!


.

Skrivet: 2009-10-28 Klockan: 11:57:24
men dra då istället

Beck och Elise

Skrivet: 2009-10-27 Klockan: 17:28:00

Idag gick jag upp extra tidigt för att möta upp Elise vid busstationen. Sen gick vi och mötte upp Beck vid H&M, sen bestämde vi oss för att gå och prova knäppa kläder på H&M haha. Efter det gick vi upp till flygis och köpte fika. Sen gick vi och satte oss i en trappuppgång, fråga mig inte varför! Sen gick vi ner till Åhléns och kollade runt lite, sen kollade vi lite på Lindex. Sen gick jag hem för att jag var så jädrans trött. Sen ett tag senare ringde Jäger och frågade om vi kunde hitta på något, och inte kunde jag säga nej! Hjälpte henne att vaxa armarna... lite konstigt jag vet! En mysig dag har det varit.Och vet ni vad? Sara har skaffat sig en ny mobil så jag ska få hennes gamla! Jag slipper äntligen den där gamla Nokian, yey!




hihi Elise ser lite ut som ett emo men hon höll på med mobilen så hon såg inte att jag tog kort på henne x)










Fika hos mormor

Skrivet: 2009-10-26 Klockan: 16:40:00

Idag gick jag upp vid tio ungefär, sen käkade jag frukost. Sen slappade jag lite vid tvn och sen duschade jag. Åt lite tacos till lunch och sen vid ett, halv två kanske så gick Sara och jag till mormor. När vi kom dit så höll hon på att baka kladdkaka hihi. Så det blev lite fika hos henne. Sen gick Sara och jag ner på stan för att Sara skulle kolla efter någon begagnad mobil. Snart ska jag klippa mig, tycker ni att det är konstigt att jag gör det nu när jag har så kort hår? Men även jag måste faktiskt det för mitt hår växer väldigt snabbt! 

Kramar











min söta mormor som vispar grädde (:



Teväder

Skrivet: 2009-10-25 Klockan: 15:13:00

Idag har det regnat och varit lite småkyligt, ett perfekt teväder. Jag sitter just nu och dricker honung- och citronte, riktigt smaskigt. Idag har jag annars bara varit och hälsat på lilla Greta. Det blir väl att ta det lugnt ikväll och kolla på Top model.


Höst

Skrivet: 2009-10-24 Klockan: 16:29:00










För en stund sen kom jag hem. Som sagt så gick jag ner på stan med Anna och Klara. Vi fikade på Tösses, jag köpte en jättegod macka med kyckling, bacon, avokado, ruccola och phiadelphia! 
Efter det gick vi hemmåt och sen gick vi upp till Statoil och hyrde film, 17 again, och så köpte vi lite godis. Sen så gick jag hem, på vägen mötte jag Sofie. Sen om ett tag ska jag till Anna och Klara igen, jag ska käka middag där och så blir det nog att sova över, mysigt!


Ska möta upp Anna och Klara snart

Skrivet: 2009-10-24 Klockan: 11:45:00
Hejsan! Snart ska jag gå och möta upp Anna och Klara och sen ska vi ner på stan och kolla runt lite grann, men jag måste verkligen försöka att hålla i mina pengar så att jag inte köper upp allt, jag vill inte att det blir som förra gången att jag gick utan pengar i två veckor innan jag fick mina pengar, åh det är hemskt haha!


Det är ju snart min födelsedag

Skrivet: 2009-10-23 Klockan: 23:59:00




Lov

Skrivet: 2009-10-23 Klockan: 17:47:00

Då var det lov! Riktigt skönt alltså, jag har inte planerat något men det blir väl att umgås med vänner och bara ta det lugnt. Och lyckosten Johanna åker ju till Turkiet idag... åh jag kommer sakna henne jättemycket.

I alla fall idag efter skolan åkte jag och Sara och handlade lite, Angelica ska ju natta över här både idag och imorgon så.. ja. Och när vi kom till Flygis.. gissa vad jag såg? De har tagit bort Ben & Jerrys skåpet! Jag blev sur.. Aja efter det gick vi hem och städade lite grann, jag ska inte göra något specielt i kväll, jag ska bara äta lite choklad och kolla på Idol.





Tur att man har änglar runt omkring sig

Skrivet: 2009-10-22 Klockan: 18:00:00

Dagen flöt på... precis som vanligt... tills näst sista lektionen. Vi hade haft matte och jag skulle ta mina saker och gå ut ur klassrummet, så jag tänkte att jag kunde ta fram mina nycklar... just det... nycklarna var det ja... hade jag dom med mig? NEJ! Duktig som jag är så hade jag låst in dom i skåpet och jag vill bara säga att det händer mig ytters sällan, nästan aldrig. Det har bara hänt mig två gånger under min tid på Roslags så. Eftersom att jag inte hade några nycklar kunde jag inte lägga in min mattebok i skåpet så jag fick ta med mig den till spanskan som vi hade efter, min lärare blev lite fundersam när han såg att jag hade fel bok med mig... Först fick jag panik för alltså så var mina nycklar (både skåp- hem- och cykelnykel) i skåpet, plus min mobil så jag kunde inte ringa efter någon först men sen så fick jag låna Elise mobil och jag ringde då upp mamma. Efter som att jag var så frustrerad så tog jag ut allt på mamma först men sen så förklarade jag var min extranyckel fanns (hemma alltså). Så hon cyklade hem och sedan till skolan för att lämna min nyckel, åh vad lättad jag blev när hon kom, en riktig ängel är hon allt. Tack mamma!

I alla fall. Efter skolan gick jag ner på stan med Emma och Johanna och fikade! Vi skulle förstå gå till Landkrabban men där var det fullt så vi gick till Smulan istället, åh det var så roligt att få träffa dom som jobbade där igen! Jag beställde en varm choklad, chokladtryffeltårta + mangoglass och en liten citron och limepralin. Var det gott? Om det var! Jag älskar att fika där! Okej det händer inte så ofta, det skulle eka i min plånbok då, hihi. Men riktigt mysigt hade vi det i alla fall. Och Johanna åker till Turkiet imorgon och jag är så himla avundsjuk på henne!:'( Men hon får se till att ha det riktigt mysigt i alla fall. Imorgon är det fredag och sen är det lov! 




Kärleksmums och knäckhavreflarn

Skrivet: 2009-10-18 Klockan: 13:42:00

Om ni läste det tidigare inlägget så såg ni att jag skrev att jag skulle hjälpa mamma och baka och det har jag gjort nu! Det blev kärleksmums (ni vet såna där chokladsockerkaksbitarna med chokladglasyr och kokos uppepå) och knäckhavreflarn, jag tror att det blev ganska bra! Jag vaknade ganska tidigt imorse, typ vid åtta, men jag låg kvar till nio, i och för sig är det ganska tidigt det med. Plugga har jag hunnit göra också faktiskt, imorgon så ska alla i klassen ta med en sak att berätta om i en minut, asså jag har alltid tyckt att det har varit jobbigt att prata inför klassen för att läraren jämt har suttit så långa tidsgränser, typ 4 eller 5 min. Men nu ska vi ju bara prata i en min och gissa vad? Nu tycker jag att det är jobbigt för jag får inte med allt som jag vill berätta om, det är för lite tid! Haha, knäppt va? Jag hade i alla fall tänkt att berätta om ett fotografi som togs 2006 när jag och min familj var på kryssning. Det som var så specielt med kryssningen var att alla tävlade från programmet Idol 2006 var där och man hade möjlighet att få autografer av dem och att bli fotograferade tillsammans med dem! Jag blev fotograferad tillsammans med Danny, Johan och Markus!  Aja nu ska jag gå och äta något sen ska jag nog plugga lite mer! 


Så var det fredag

Skrivet: 2009-10-16 Klockan: 18:19:00

Är jag den enda som tycker att dagarna bara rusar förbi? Jag tycker att veckan har gått jättesnabbt i alla fall och nu är det bara en vecka kvar, sen är det ju lov! Idag är det ju fredag som sagt och dagen har gått väldigt snabbt. Först hade vi lite engelska på morgonen, då jag och min grupp, bestående av Märta, Sofia, Sara och Vickan, övade på vårt lilla "nyhetsprogram". Alla i klassen var indelade i grupper och grupperna skulle sedan framföra en liten teater kan man säga, grupperna skulle agera nyhetsuppläsare haha! Det gick bra för min grupp, vi hade med väldigt mycket humor, t.ex. när vi kom till vädret så sa vi att det skulle komma ett godisregn och sen hade vi fixat godis som vi kastade till alla i klassen som om det regnade i klassrummet, fyndigt va? Aja nog om det, sen hade vi spanska. Efter det skulle vi ha idrott men läraren var sjuk så vi fick håltimme istället. Sen hade vi engelska igen då vi spelade upp teatern och sen hade vi slöjd. 

På vägen hem mötte jag Anna och Klara och vi skulle ha hittat på något nu men Klara mådde tydligen inte så bra sen när jag ringde så det blev inget... lite småsugit så där men vad kan man göra? Det blir väl att kolla på Idol och äta något gott istället.Ska istället träffa dom imorgon tror jag.


Är det regn eller är det snö?

Skrivet: 2009-10-13 Klockan: 18:59:00

Jag vet inte hur det har varit i de andra delarna av landet men ni som bor i Norrtälje eller i Stockholmstrakterna, tänkte ni på hur konstigt vädret var idag? Imorse när jag vaknade regnade det för fullt, det slutade ett tag innan jag skulle dra till skolan, sen när jag är på väg till skolan börjar det regna igen, sen under dagen i skolan har jag sett ett par snöflingor falla ner, eller såg jag fel? Sen har det regnat massor efter det? Det regnar just nu i denna stund.... eller vänta, haglar det?

Guldregn? Nej tyvärr...


laugh

Skrivet: 2009-10-12 Klockan: 19:46:00

Det har varit en riktigt skrattfylld dag idag! I åttan tyckte jag inte alls att det var så roligt att gå i skolan som jag tycker nu, det beror väl på klassen jag gick i. Klassen jag går i nu är så otroligt bra och roligt så det är inte klokt åt det. Idag började vi med en kurs på so.n som heter Världens befolkning, ska bli ganska intressant faktiskt. Annars har det väl inte hänt något speciellt tror jag. Jag var och tränade för en stund sen som jag alltid brukar göra på måndagar. Imorgon har vi idrott och äntligen är det slut på all orientering, nu ska vi bara vara inomhus.


Söndag

Skrivet: 2009-10-11 Klockan: 19:28:00
Idag har jag fixat naglarna, tränat och hälsat på lilla Greta, hon är så otroligt söt så det är inte klokt!
Igår hade jag det jättemysigt  med Johanna, vi käkade en god middag och sen kollade vi på Twilight med lite glass. Just nu sitter jag här och kollar på Top model och äter på lite hallonsorbet! Ha en bra kväll! 






Foton

Skrivet: 2009-10-10 Klockan: 16:04:00











Trerätters middag med vännen min

Skrivet: 2009-10-10 Klockan: 15:17:00

Snart kommer min vän Johanna hit, sen ska vi äta en mysig middag med både för- varm- och efterrätt! Sen ska vi kanske kolla på någon film eller något tror jag. Så idag har mamma och jag städat och fixat lite, det måste ju vara fint när man ska ha främmade!


Twilightintresserad?

Skrivet: 2009-10-06 Klockan: 17:31:00

För dig som älskar Twilight och vill ha koll på vad som händer med skådespelarna och runt filmerna, så kan jag starkt rekommendera en blogg. Thetwilightsaga.se Jag själv älskar Twilight och det mesta jag vet om allt runt omkring har jag fått från den bloggen. Där skrivs bl.a. om intervjuer, skådespelarna, Twilightsaker och information om de kommande filmerna. Där finns dessutom massvis med roliga och fina bilder! Om du vill läsa en bra twilightblogg så ska du läsa den!


Idag fick jag mina efterlängtade converse!

Skrivet: 2009-10-05 Klockan: 21:36:00





Bilderna säger allt.. dom är så himla balla och jag älskar dom!


Värme i kylan

Skrivet: 2009-10-03 Klockan: 22:01:00

Idag har jag spenderat dagen i ett sällskap bestående av Emma och Johanna! Riktigt mysigt har vi haft det. Mötte först upp dom på stan för Johanna skulle lämna in några bilder på framkallning. Sen begav vi oss hem till Johanna. Vi blev sugna på att fotografera lite så vi gick ut i skogen och jag fick ställa upp som modell haha. Ni kanske får se resultatet lite senare, och herregud så kallt det var! Jag blev fotad i t-shirt, leggings och converse bara, höll på att frysa ihjäl haha! Sen efteråt gick vi in och drack te, gissa om det var gott just då! Efter det lyssnade vi lite på musik och bara tog det lungt. Emma och jag blev sedan bjudna på middag, som var hur smaskigt som helst, plus en kantarellmacka till förrätt och äppelkaka till efterrätt! Jag och Emma drog hem vid halv åtta ungefär och på vägen hem stötte vi på en liten padda hihi! Imorgon ska vi nog ta och gå på ett friskispass och annars ska jag bara plugga! 




hihi, johanna testade att klippa sitt löshår till lugg haha! ;D

 


En liten sammanfattning av min praovecka!

Skrivet: 2009-10-02 Klockan: 20:58:00

Hejsan! Jag ser att det var ett tag sen jag skrev här, så därför får det bli en liten sammanfattning av hur jag har haft det på En liten smula!

Jag har fått packa upp varor, plocka disk, diska, servera, baka och massor med annat pyssel! Riktigt roligt har jag haft det och jag skulle inte ha något emot att få vara där en vecka till. Personalen var så himla trevlig, specielt Amanda och Malin, som jobbade i själva bageriet! Jättesnälla var dom! Jag kommer först och främst sakna dom men sen kommer jag sakna själva doften från det som bakas i bageriet och sen har jag fått in vissa rutiner och så. Dagarna gick så väldigt snabbt, dom sex timmar som jag var där varje dag bara rann iväg! Idag när jag skulle gå hem så fick jag en liten present, det var en liten kasse som innehöll en påse med fyra jättegoda chokladpraliner och en påse med choklad som man använder när man gör varm choklad, inget pulver här inte! Sen så fick jag ju se att allt som dom lagar och bakar på Smulan är ju gjort av bra ingridienser, dvs inga halvfabrikat eller så och det är ju kul och veta!
Jag har dessutom fått massor med roliga och praktiska tips!

Imorgon ska jag nog träffa Johanna! 







RSS 2.0