One more time

Skrivet: 2010-08-31 Klockan: 20:00:14
Tisdag då. Började skoldagen med idrott, joggade ner till lommarbadet, det kändes grymt bra faktiskt. Annars har dagen varit helt okej. De sista två timmarna var det debatt i aulan, en representant från varje parti var där och debaterade om olika frågor. Intressant till en början men på slutet blev det lite tröttsamt om jag ska vara ärlig. Men jag tror det var till stor nytta för många av rodens mydiga elever som är osäkra på vilket parti de ska rösta på, om de nu ska rösta överhuvudtaget. När jag kom hem räknade jag lite matte, illa tvungen.. Har käkat middag för en stund sen. Nu ska jag ta bort sminket och sedan kolla på Fångarna på fortet! Grejer det.


ph: me

eat that up, It's good for you

Skrivet: 2010-08-30 Klockan: 19:55:08
Hej hejsan hallå! Ny vecka, nya tag. Idag mår jag bra. Jag har kramats. Jag har tagit en fika på stan, guldkant på vardagen ni vet. Jag vet inte riktigt vad jag ville berätta, bara att jag mår bra antar jag.

Saving all my love

Skrivet: 2010-08-29 Klockan: 18:47:49
Gårdagen blev lyckad. Jag och Sara hade fet tacosmiddag hemma hos oss med en bunt av vänner. Sedan gick vi vidare till Nisse som hade hemmafest, mycket dans och trevligt folk. Idag har jag bara tagit det lugnt framför tvn. Skola imorgon igen då. Och just det, grattis Emma som fyller 16 år idag! Stoor kram till dig!



Btw. Jag köpte två nya nagellack nu i veckan. Dessa ovan alltså. Vilken färg är finast tycker ni? Dolce vita eller Jeans blue?

Don't hold your breath

Skrivet: 2010-08-27 Klockan: 23:13:37

Typ vid sju gick sara och jag till flygis för att köpa något smarrigt. Vilka stöter man på där om inte självaste johanna och rebecca? Vi fyra drog upp till donken och tog varsinn glass, för jävla gott! Sen gick vi skilda vägar. Väl hemma kollade jag och sara på film ett tag. Nu ligger jag här, nerbäddad i min härliga säng, med rena lakan och allt. Älskar det. Imorgon vankas trevligheter.

btw, love this song. Dead end - Johnossi


Blue as the sky

Skrivet: 2010-08-27 Klockan: 18:01:44

Dagens outfit typ. Jeans - Gina  Linne - H&M  Stickad tröja - Monik  Armband - B.young  Ring - Mammas

Det har varit en väldigt lugn men rolig dag i skolan idag. Mycket skratt kan jag säga. Tog ännu en tur ner på stan även idag, med My och Sara. Drog sedan hem. Snart ska jag käka. Får se vad kvällen bjuder på. Take care

23 augusti

Skrivet: 2010-08-23 Klockan: 18:45:30
Jag borde vara glad men det är alltid något som kommer i vägen, jag blir bara så trött på allt.
Ännu en skoldag avklarad, det känns bra där i alla fall. När jag kom hem chillade jag lite framför tv och sedan lagade jag middag. Nu när vi slutar så pass sent på eftermiddagarna vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med fritid, träning och plugg men det måste ju lösa sig på något sätt. Jag vet att inläggen har varit ganska tråkiga och bildlösa den senaste tiden men jag har inga nya bilder att visa för tillfället men det kommer snart!

You can never say never

Skrivet: 2010-08-21 Klockan: 11:10:45
Johanna slaggade hos mig inatt. Det var trevligt som vanligt om man bortser från en händelse, bra att hon inte var ensam i alla fall. Nog om det. Idag ska jag jobba. Ännu ett bröllop, fast bara sara och jag den här gången. Det blir najs att tjäna lite extra pengar! Ska vara där vid halv två, får se när jag kommer hem, kommer antagligen vara helt slut då haha! Ha det bra, puss!

Nu börjar det

Skrivet: 2010-08-19 Klockan: 17:47:37
Första dagen på roden, mediaprogrammet är nu avklarad. Trodde jag skulle vara mer nervös än vad jag var. Intrycket jag fick var att det verkar vara skitkul att gå mediaprogrammet. Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska få göra men jag antar att vi ska få göra saker som gör att vi lär känna varandra bättre, vi i klassen alltså. Det känns bra nu i alla fall!

Roden, here I come!

Skrivet: 2010-08-18 Klockan: 22:32:26
Om snart tio timmar kommar jag befinna mig innanför Rodens väggar. Kommer antagligen sitta inne i aulan för upprop. Ih nu börjar jag bli lite nervös.. Men det kommer bli bra! Snart ska jag sova, vill vara pigg imorgon!

How it ends

Skrivet: 2010-08-18 Klockan: 12:36:20

Hej hej hallå! Gick upp väldigt tidigt idag, runt halv nio tror jag. Då vad sommarlovet slut och imorgon börjar skolan. Jag ser fram emot det! Det ska bli kul att komma till en ny skola och att få lära känna massa nya människor. Jag har haft ett jättehärligt sommarlov men jag tycker det har gått väldigt fort! Förstår inte var alla veckor tog vägen liksom. Det kommer antagligen upp ett inlägg imorgon när jag kommer hem. Take care!

Two new rings to put on my fingers

Skrivet: 2010-08-15 Klockan: 20:48:33



Younger now than we were before

Skrivet: 2010-08-14 Klockan: 17:53:51


ph: me. vad tycker ni?


I know what's on your mind

Skrivet: 2010-08-13 Klockan: 18:28:48





Några bilder från vistelsen på Vätö. Vi hade det jättemysigt som vanligt. Solande, badande, massa god mat, bärplockande, filmtittande, getingstick, huggormar och så vidare haha. Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat förrens idag för om sanningen ska fram så tog jag bussen hem igår. Kom hem till norrtan runt halv elva. Mötte då upp jowhäni, drog hem till mig för att lämna lite packning, drog hem till henne sedan och käkade lite. Sen tog vi en fet fika på stan. Sen köpte jag lite rengöringsprodukter till fejjan. Käkade sen middag hos mormor min. Sen drog jag till jowhäni igen. Vi gick hem till dalan en stund. Gick sedan hem och sov jowhäni. Idag blev det att gå upp ganska så tidigt eftersom att familjen norlin skulle dra till Kalmar över helgen. Idag har jag bara legat och solat, skönt det. PÖSS


What you know

Skrivet: 2010-08-08 Klockan: 14:53:55
Hej hej hemskt mycket hej. Vad har hänt med alla besökare?
Jag tror inte att jag var den enda som blev lite småskraj igår natt när det åskade och blixtrade utav bara sjutton! Jag har i alla fall aldrig sett något värre tror jag. Okej nog om det. Idag har det hittills inte hänt så mycket. Jag var tvungen att säga hejdå till Sara eftersom att hon åkte till flaten idag, jobba ska hon göra. Det kommer kännas lite tomt utan henne om jag ska vara ärlig. Annars har jag bara packat och duschat, klockan fyra åker jag och mamma ut till vätö, mammas kompis har ju sommarstuga där. För er som har följt min blogg ett bra tag så vet ni att jag var där förra sommaren också. Det är tänkt att vi ska stanna där till fredag men jag får se hur jag gör, jag kanske åker hem lite tidigare. Ni får ha det så bra! 


Åh vad jag saknar att vara brun, min bränna har faktiskt försvunnit...

Genom eld

Skrivet: 2010-08-07 Klockan: 19:55:03




Några få bilder från gårdagen. Käkade typ världens godaste kräftor plus massa annat gott! Sen låg mannen och jag och myste med filmer. Idag kom vi hem runt ett, följde då med mannen och tillbringade ett par timmar hos henne. Nu ska jag äta äppelkaka och kolla på någon film. Love


Take me out

Skrivet: 2010-08-06 Klockan: 12:12:32

Lite senare idag åker jag ut till Singö med familjen Norlin, kommer hem imorgon. Puss!

ph: johanna


Som en motorväg av ljus

Skrivet: 2010-08-05 Klockan: 19:48:07




Ny mobiltelefon var det här! En Sony ericsson Aino. Tusen tack för hjälpen Familjen Norlin!


Can I have it like that

Skrivet: 2010-08-05 Klockan: 01:31:59







Jag, Sara och Myhsan bestämde oss för att vara lite barnsliga och kolla gamla Disneyfilmer men vem älskar inte dem liksom? Jag hade en mysig kväll i alla fall. Ska väl sova snart, puss!


I am unwritten

Skrivet: 2010-08-04 Klockan: 20:04:33

Det blev ändrade planer. Tog en fika på stan med mamma och Sara istället, ska kanske träffa Johanna imorgon. Käkade en fet kycklingsallad till middag yummie. Får se vad som händer resten av kvällen. 





Är sommaren slut?

Skrivet: 2010-08-04 Klockan: 14:35:41
Ja jag vet inte riktigt, just nu känns det så när man tittar ut genom fönstret i alla fal.. Hoppas att solen tittar fram snart! Har varit duktig och städat rummet. Ska snart ner på stan och träffa mannen, take care!

Födelsedagsfika

Skrivet: 2010-08-01 Klockan: 19:23:58



Var somsagt hos min kusin som fyller år idag. Det blev tårta och hela köret. Lilla Greta var där också, hennes hår har blivit lika ljust som mitt, fast utan utväxt då såklart!


Dum av dig

Skrivet: 2010-08-01 Klockan: 13:22:35
Jag har bra anledningar till varför jag inte har uppdaterat här de senaste dagarna. I fredags åkte jag in till Älmsta med Rebecca, Johanna och Emma, det var niice. Kom hem vid tolv kanske. Igår hade jag fullt upp precis hela dagen. Jag hjälpte nämligen till på ett bröllop, serverade, diskade och sådär. Vi höll på från klockan ett på dagen till halv två natten så jag var ganska så trött när jag kom hem men jag hade grymt kul och nu är jag dessutom 1000 kr rikare! Idag fyller kusinen 19 så det blir födelsedagsfirande hemma hos honom om ett tag.
Grattis igen Johan och Lisen! Ni är så grymt fina tillsammans!
Jag tog tyvärr inga bilder igår, jag hade fullt upp i princip hela tiden så!

RSS 2.0