footprints in the snow

Skrivet: 2012-01-31 Klockan: 22:37:04

Många tankar cirkulerar i huvudet, ganska normalt egentligen, but still. En del tankar tycks aldrig vilja försvinna och jag börjar bli riktigt trött på det. Fan. Käre onödige tanke, var god och lämna mina tankegångar, nu. Tack.
Det är störande att behöva bli påmind dag ut och dag in. Alltid är det något som får mig att associera till de tillfällena som var då, vare sig det är en låt, film, fras, tesmak, plats, listan blir lång. Så fort jag släcker sänglampan och försöker somna  så är det så dags att tankarna och minnena ska dyka upp.

No matter how many times I deny it, I will always remember every detail, every moment, every piece of the memories you've left me. No matter how much I try to forget, it will always be there.


like when you said you felt so happy you could die

Skrivet: 2012-01-30 Klockan: 20:08:38


Av någon anledning, än så länge okänd, så är jag otroligt trött redan. Och klockan är bara åtta..? Skulle utan tvivel kunna somna om jag la mig i sängen. Började morgonen med att komma till skolan tidigare än jag hade behövt, eftersom att min lärare var sjuk. Jobbade då istället klart med ett svenskaarbete. Hade sedan tre timmars håltimme. Utnyttjade dettat tillfälle och gick hem till mormor för att äta lunch och prata strunt. Solen sken på vägen dit och det hade inte skadat med ett par solglajjor just då. Efter spaghetti-och-köttbullar-lunchen drack vi kaffe, jag ni läser rätt. Kaffe. En dryck som jag faktiskt aldrig trodde att jag skulle lära mig att tycka om. Nu smakar det faktiskt helt okej. Te är dock något jag föredrar.
I vilket fall som helst drog jag tillbaka till skolan för att ha i-val. Sedan slut för dagen.
Även denna vecka har jag bestämt mig för att jag ska försöka vara så effektiv som möjligt när det kommer till pluggandet. En stor jäkla uppsats ligger på mitt samvete och väntar på att bli färdigskriven och inlämnad.
Nu tänker jag dock göra mamma sällskap i soffan till sammans med en kopp te, eller... kaffe kanske? Eller... te?

Benjamin francis leftwich

Skrivet: 2012-01-29 Klockan: 18:02:18


Vill ni höra den skönaste rösten råder jag er till att trycka på play.


watch your mouth

Skrivet: 2012-01-28 Klockan: 19:28:43

Kvällen igår spenderades med finaste vännerna, pizza, naturgodis och prat. Vi fick dessutom vara med om ett litet äventyr på vägen hem från Flygfyren, då vi valde att ta en närmare väg som egentligen var avspärrad... Var det svårt att komma upp för den långa och otroligt hala backen? JA. Men till slut kom vi upp!
Idag gick jag upp med tuppen för att åka med mamma och Sara till Inter Sport för att fynda på rean. Fick med mig två nya sportbhar och ett par nya skor hem, bilden ovan. Är himla nöjd! Invigde dessutom skorna idag när jag var på gymmet. Satt som en smäck gjorde de!
Har precis ätit tacos och nu får vi se vad kvällen har att erbjuda. Take care.

cause in life you cannot press rewind

Skrivet: 2012-01-25 Klockan: 22:57:33
Idag var det dags för det fasade matteprovet. Kan inte dirket påstå att jag kände mig helt hundra på något av de svaren jag gav, men det var jag inte ensam om.
Var på intervallflex även denna onsdag. Träning är verkligen den bästa lösningen om man behöver rensa tankarna lite.
Jag tror de flesta känner igen sig i det här att man så lätt börjar tänka på en person eller en händelse, trots att man egentligen inte borde, och trots att man gång på gång intalar sig själv att sluta upp med det, att det liksom inte spelar någon roll hur mycket du tänker på det. Inget kommer förändras i alla fall.
Detta händer mig allt för ofta, och jag blir verkligen arg på mig själv, för egentligen har jag ingen anledning att tänka på personen i fråga.. Ändå åker tankarna tillbaka till tillfällen man kommer ihåg, men som man så strängt försöker radera ur hjärnan. Typiskt då att det inte funkar. Jag hoppas att man i framtiden kommer uppfinna något som gör att man kan välja ut minnen som man helt enkelt vill ta bort, minnen som bara ligger där i bakhuvudet och skaver, och sedan att man kan trycka på en delete-knapp.

contrast in the snow

Skrivet: 2012-01-23 Klockan: 19:40:41
Hej på er. Då var det ny vecka igen. Dagen flöt på bra faktiskt. Efter lite matteplugg sitter jag nu och dricker chaite. Taggar inför matchen mellan Sverige-Serbien som börjar åtta!
Hugs&kisses

i help you see it through

Skrivet: 2012-01-22 Klockan: 22:25:46

Det får bli ett lite halvsent inlägg denna söndagkväll. Helgen har varit så lugn som en helg bara kan bli. Lite nödvändigt faktiskt. Efter att ha somnat i skaplig tid efter att ha tittat på Day after tomorrow igår lyckades jag faktiskt komma upp i skaplig tid idag. Har ägnat dagen åt typiska söndagssysslor. Städat rummet, tränat med mamma, försökt plugga etc. Höjde mysfaktorn lite efter middagen genom att tända massor med ljus + musik samtidigt som jag målade naglarna.
En sak jag har funderat över hela dagen är var all denna snö befann sig 24 december...

now you're just somebody that i used to know

Skrivet: 2012-01-21 Klockan: 20:01:40

En minst två år gammal bild.

Igår efter världens skönaste skoldag träffade jag Emma, Johanna och Dalan och åt pizza på Esplanaden. Kan nog påstå att det var den godaste pizzan jag ätit faktiskt.
Idag vaknade jag allt för sent. Åt frukost och sen gick jag och tränade, alltid lika skönt.
Väl hemma igen kollade jag på matchen mellan Sverige-Polen. Handbolls-em är ju igång. Måste erkänna att saknaden efter att spela själv bara blir allt större och större för varje match jag tittar på.
Skulle egentligen ha begett mig hem till Märta ikväll, men typiskt nog har huvuvärk attackerat mig... Så ironiskt att det ska bli så just ikväll, när det annars aldrig drabbar mig i vanliga fall..
Puss

tio fördelar med att inte ha hår

Skrivet: 2012-01-19 Klockan: 22:23:15

1. Jag behöver inte vara rädd för att frisyren blir förstörd om jag går ute i regn eller blåst.
2. Jag kan därför bära både luva och mössa utan problem, eftersom de inte heller skadar frisyren jag inte har heh.
3. Jag slipper oroa och störa mig på att massor av hårstrån hamnar i ansiktet när jag tränar.
4. Jag kan duscha hur ofta jag vill, utan att oroa mig för att håret blir slitet.
5. Det går dessutom snabbare att duscha, sparar därmed vatten = bra för miljön. Sen kan det i och för sig vara bland det skönaste som finns att stå i varm dusch i evigheter, men det är en annan femma.
6. I och med att jag inte behöver fixa håret på morgonen så sparar jag massor med tid.
7. Eftersom att jag varken behöver använda hårspray, mousse eller andra typer utav stylingprodukter så sparar jag massvis med pengar.
8. Jag sparar även pengar genom att inte behöva gå till friösren för att klippa håret.
9. Slipper få hårstrån i munnen när det blåser.
10. Och ingen, då menar jag Ingen, kan skylla på mig om de upptäcker ett hårstrå i maten.


sharing different heartbeats

Skrivet: 2012-01-18 Klockan: 22:05:31


Igår kämpade jag verkligen mig igenom skoltimmarna. Tisdagar har verkligen inte blivit en favorit den senaste tiden, but that's life! Ska inte klaga egentligen. Jag följer mitt uppsatta mål om att plugga denna vecka.
Idag drog jag med mig Emelie på ett intervallflex-pass. Här om dagen skrev jag ju att mina ben var möra efter 15 km cykling, efter ivf-passet kan jag säga att det inte ens var i närheten av hur möra och slutkörda min ben var idag! Jag kunde knappt gå hem normalt haha. Men jag älskar den känslan. Att ta ut sig riktigt ordentligt och att sedan ta en dusch och krypa ner under täcket och somna gott, då känner man sig nöjd.

Imorgon börjar jag klockan 12, lika så på fredag. Känns bra.

come save my soul

Skrivet: 2012-01-16 Klockan: 20:01:30

När man gör ett spontanbesök hos sin mormor efter skolan så får mobilbilder duga. "God can't be everywhere, that's why he invented grandparents."

Lördagens jobb gick finfint! I går träffade jag Emelie för att plugga matte. Större delen utav tiden blev det att prata och ta igen missad tid, blev bjuden på supergod lunch också. Sen blev det en tur till gymet.
Ny vecka igen då. Har bestämt mig för att jag ska vara flitig när det gäller pluggandet denna vecka. Glosor imorgon, fotoprov på fredag, matteprov nästa vecka... hur nu det kommer gå.

i've been twisting to the sun and the moon

Skrivet: 2012-01-14 Klockan: 01:19:13


Eftersom att klockan är efter tolv så kan jag härmed säga att jag överlevde fredag den trettonde. (Går)dagen var härlig. Filmade lite klipp inför ett svenskaprojekt på förmiddagen hemma hos Hannes, tillsammans med hans galna, men söta, hundar... Vi har också börjat med analogt fotografi på fotolektionerna vilket jag känner ska bli väldigt roligt.
Tjugo i fem vandrade jag och Johanna hem till henne i det ruggiga vädret och mamma Norlin bjöd på både varmrätt och efterrätt. Sen bar det av till Isabell en sväng, fick träffa Hanna som jag inte har umgåtts med på år och dar.
Om cirka 14 timmar vankas det jobb för Saras och min del, födelsedagsfirande, så diskplockning etc. väntar! Cashflow. Med tanke på hur det yr utanför mitt fönster just nu så tyder det väl på att det snöstorm. Lite mysigt. 
TAKE CARE


You know it's funny how freedom can make us feel contained

Skrivet: 2012-01-12 Klockan: 22:47:59


Varför uppdaterar jag alltid på dygnets sista resterande timmar?
Hoppade över träningen igår så jag tog igen det idag istället. Cyklade över en mil på träningscykeln så ni kan ju gissa om mina ben var möra efteråt.
Imorgon eftermiddag kan jag faktiskt säga att jag har överlevt första skolveckan efter lovet, skönt.
Jag vill åka utomlands och jag längtar som bara den tills sommaren kommer! Då ska jag bli riktigt brun, som sommaren -10.


you and me run free

Skrivet: 2012-01-11 Klockan: 19:53:57

Bilder från 2008(?!?!)

Vill tillängna detta inlägg till min vän Emelie som fyller år idag! Grattis grattis grattis!
Vi har känt varandra i, vad blir det nu? Tolv år! Enda sen vi sprang runt på Kvisthamraskolans skolgård och hoppade hopprep och lekte burken, tills idag då vi är på väg att bli vuxna. Hur galet är inte det? Vi har verkligen gjort så himla många, (galna), saker tillsammans!
Hoppas din dag har varit riktigt bra ♥

spread a little love and say hello

Skrivet: 2012-01-10 Klockan: 22:02:37
Nu är allt som vanligt igen. Om man bortser från hur trött jag har varit idag så känns det inte ens som att vi har varit lediga. Tillbaka till rutiner och tidiga mornar... Ett plus är i alla fall att vi börjar gå mot ljusare tider! Sakta men säkert går solen upp någon minut tidigare varje morgon, det gillar jag! En annan bra sak är att i och med att man är i skolan fem dagar i veckan så uppskattar man faktiskt helgen mer sen. Så är det för mig i alla fall. När man är på lov under en längre tid blir det lätt att jag inte tar till vara på dagarna på samma sätt! 

Är det någon som känner igen sig när jag säger att jag har väldigt svårt att somna när det är fullmåne? Det är helt galet verkligen! Ligger helt klarvaken till en början!

give me what i need to live

Skrivet: 2012-01-09 Klockan: 22:37:12
Oh my. Lovet är redan slut. Back to school imorgon alltså! Det känns ändå som att jag har hunnit göra en del under lovet så tummen upp för det.
Efter träning och middag tog jag och Emma cyklarna och drog hem till Johanna som äntligen är hemma från Norrland. Drack te och tog helt enkelt igen missad tid.

Jag ska nog skriva en lista över saker som jag vill och göra under 2012.
Om jag inte vill gå runt som en levande död första dagen på vårterminen borde jag sova nu. Tack och hej





all the souls that would die just to feel alive

Skrivet: 2012-01-06 Klockan: 19:12:13

Idag var det tänkt att jag skulle gymma tillsammans med Emma och Martin, istället blev det en promenad. Lika fint det, om man bortser från att det var riktigt kallt haha. Vi hade riktigt roliga diskussioner! Får se vart kvällen tar mig, det är ju trots allt fredag!

the best things in life are free

Skrivet: 2012-01-06 Klockan: 02:25:42








En äkta filmkväll med varma mackor, brända popcorn och godsaker, tillsammans med Emma, Dalan och Märta. Det var snö på marken när jag begav mig hemmåt!!
Natti.


frames

Skrivet: 2012-01-05 Klockan: 18:51:45



Idag blev jag glatt överaskad när jag läste igenom Norrtelje Tidnings kulturdel! Fina Maja har nämligen skrivit en artikel om bloggar hon rekommenderar, så jag känner mig lite smickrad över att hon ville ha med min! Tusen tack för det Maja!
Idag försökte jag att gå upp lite tidigare än jag gjorde de senaste dagarna, det känns som att jag sover bort alla timmar annars... 
Har under försökt att ta tag i att sätta upp tavlor på mina väggar, har massvis med ramar som bara ligger och samlar damm. Pinsamt nog så har jag fram tills idag inte haft en enda bild uppsatt..! Det är den första tavlan som är svårast att få upp, man vet ju inte hur man ska börja!


we don't sleep when the sun goes down

Skrivet: 2012-01-01 Klockan: 20:11:15
Igår och början på idag var så otroligt otroligt otroligt bra! Började kvällen med jättegod trerätters hemma hos Dalan med fina vänner. Drog sedan vidare hem till Maja för att fira in det nya året. Jag vet inte var jag ska börja..! Hade superkul från början till slut. Massor med härligt folk och jätteskön stämning! Skrek sönder rösten gjorde jag också. Efter tolvslaget sprang tiden verkligen iväg och klockan visade fyra när jag Ludde och Johanna traskade hem genom Norrtälje. Slocknade på stört när jag hamnade i sängen vid fem.
Idag blev det donken mat med gullisar. Mer än så har jag inte gjort den första dagen på det nya året, men så får det faktiskt vara ibland!

Gårdagen kommer bli svårslagen. Kunde inte ha firat in året på ett bättre sett. Tusen tack alla fina som gjorde min nyårsafton till den bästa och extra tack till dig Maja som stod för hela kalaset! ♥

RSS 2.0