the devil is talking with those angeleyes

Skrivet: 2011-10-30 Klockan: 19:42:30
Dagens "vill ha": Utlandsresa
Dagens outfit: Jeans och svart tröja
Dagens
hår: Det vanliga, har inte så mycket att välja på!
Dagens låt: Princess of china - Coldplay
Dagens bästa: Att min mormor vann pengar från Postkodlotteriet!
Dagens drog: Lypsyl...
Dagens köp: Nada
Dagens godis: Inget än så länge!
Dagens humör: Seg men glad
Dagens saknad: Vet faktiskt inte
Dagens "glad-att-jag-slipper": Ha söndagsångest
Dagens snällaste: Mamiii

Söndag gott folk. Imorse när jag vaknade insåg jag att jag slapp ha söndagsångest idag... eftersom att jag har lov en vecka framåt!! Nu ska jag kolla film med Sara och Sofia. Hugs & Kisses

i give you the morning

Skrivet: 2011-10-28 Klockan: 22:24:31
Både torsdagen och fredagen har för min del varit riktigt bra. Igår fotograferade jag Rebecka! Är ganska så nöjd med bilderna, kanske att jag visar upp dem här. Denna dag har också varit bra, om man bortser från en fotografering som jag ställde upp på idag..
Jag och ca 15 andra elever hade blivit tillfrågade att ställa upp på bild för broschyren som ska skickas ut till Norrtälje kommuns alla nionde klassare inför deras val till gymnasiym. Sen idag när jag var på plats gick allt bara så himla snett. Allt var väldigt oproffsigt och oorganiserat. Fotografen gjorde inget som en fotograf borde göra... Inte för att jag påstås mig vara mycket bättre men t.o.m. min lärare tyckte på samma sätt.

Men som sagt, om man bortser från det så har även detta varit en bra dag! Redigerade lite bilder på fotolektionen och sedan spelade jag och klassen världens grymmaste vollyboll på idrotten. Mina klasskamrater är bäst, de får mig att må så himla bra, helt otroligt.
Nu har jag lov och det så himla härligt!!

we will be glowing in the dark

Skrivet: 2011-10-26 Klockan: 19:12:51

Hola. Idag har jag snackat etik, ätit korvstroganoff med pasta till lunch, varit på skolkonferens.., tittat i skolkatalogen för första gången som jag dessutom fick hem på posten idag (yeey!), druckit te och ätit grillad macka med Sara och lyssnat på Coldplay. Har verkligen fastnat för låten Charlie Brown ♥ Vet ni vad jag inte har gjort? Jag har Inte pluggat, som jag borde göra..



Ironisk, eller hur? I alla fall i mitt fall. Nästan så att det blir lite komiskt..


i raise my hands to heaven of curiosity

Skrivet: 2011-10-25 Klockan: 17:42:37


Jag vet att det knappast kan vara roligt att läsa mina negativa tankar - hat - ilska - depp -inlägg... men, idag har det varit segt och bläigt (finns det ens ett ord som heter så? Annars uppfann jag nyss det..). Saker och ting har en tendens att bli tusen gånger jobbigare så fort jag kommer utanför skolans väggar, kanske för att jag nu känner mig trygg där. Fast ändå inte...   

hurts like heaven

Skrivet: 2011-10-24 Klockan: 19:46:20
Måndag var det igen då. Dagen har varit bra. Jag och My gjorde en rejäl kraftansträning och försökte plugga efter skolan, hur bra vi lyckades är en annan femma... Sitter just i detta nu och lyssnar igenom Mylo Xyloto. Vad mer kan jag säga än att albumet är riktigt bra?  ♥

maja

Skrivet: 2011-10-23 Klockan: 12:10:40


Underbar, det är vad hon är.

in the night, the stormy night, away she'd fly

Skrivet: 2011-10-22 Klockan: 16:56:14

Gårdagen bestod av coopertest (som hade gått bra om det inte hade varit för att alla sprang för långt haha...), Ben & Jerrys och Idoltittande med Johanna. Idag vaknade jag med träningsvärk. Strax efter tolv gick jag och Sara upp till sportcentrum för att titta på Anna och Klaras match. Sen åkte vi hem till Yvonne där Sofia befann sig med sin lilla dotter Maja, så himla himla söt och gosig!! Ska visa bilder sen.
Nu bär det av till Sättraby för att mysa med mina vänner vilket var alldeles för länge sen! PYSS ♥


cold is the water. it freezes your already cold mind

Skrivet: 2011-10-20 Klockan: 17:39:33
Idag är en sån här dag då jag blir sur, ledsen, irriterad och arg för ingenting... Känner ni igen er?
Samtidigt har det liksom varit en förjävla bra dag i skolan, jag fick tillbaka flera uppgifter som jag hade fått riktigt bra resultat på t.ex. Jag har skrattat mycket, så varför känner jag så här? No idea.

Måste bara skriva en sak som klarnade upp för mig idag. Den absolut bästa känslan som finns, enligt mig, måste vara när man får någon att skratta eller att bli glad. På riktigt. Jag mår så himla bra då. Liksom, vem mår inte bra av att se ens vänner glada? ♥

mina tankar är dina tankar fast det vet du knappast om

Skrivet: 2011-10-19 Klockan: 13:53:03


Efter att ha haft ynka en lektion idag så fick vi sluta för dagen eftersom att våran lärare var sjuk.. Too bad... Nu ska jag faktiskt försöka ta mig i kragen och få lite skolarbete gjort, ska bara dricka upp mitt te först.. I'M A TEAHOLIC.

men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Skrivet: 2011-10-18 Klockan: 19:37:18

Idag har det varit riktigt höstväder ute, regn och rusk! Inte mig emot, så länge man får vara innomhus.. haha nej skämt o sido. Jag gillar det här vädret! Mitt rum har fyllts av vaniljdoft från mitt ljus, det gillar jag också.
På tal om inget - jag vill hitta ny musik! Det är samma låtar som spelas hela tiden ur min spotifylista.. Nu är det dock mindre än en vecka kvar tills Coldplay släpper sitt nya album Mylo Xyloto! Nää nu väntar ett nytt avsnitt av Top model och en fylld tekopp nere på mig i vardagsrummet. HEIDOO

shock me like an electric feel

Skrivet: 2011-10-17 Klockan: 19:17:00

Idag är det så lite som en månad kvar tills min födelsedag, my god. Tiden går fort. Sitter i mitt rum med tända ljus och lyssnar på mjusik. Funderar på att ta en dusch, låter ganska lockande. Hej.

morning keep the streets empty for me

Skrivet: 2011-10-16 Klockan: 12:34:07

Igår var det födelsedagsfirande hemma hos Dalan vilket var väldigt kewl! Idag ska jag plugga, ut och gå med mami och äta lasagne till middag. Det vattnas i munnen redan. 


i guess karma comes back around

Skrivet: 2011-10-13 Klockan: 22:34:00

Denna dag har varit väldigt bra faktiskt. Slutade tidigt och fikade med Emma på stan, plus att jag fyndade lite på rean. Innan jag träffade Emma åkte jag till vårdcentralen och tog spruta i armen. Sataaan va ont det gjorde!
Imorgon är det äntligen fredag och jag kan ta helg. Jag tror att det kommer bli en bra helg. Nu ska jag sova. Godnatt!

turn down these voices inside my head

Skrivet: 2011-10-11 Klockan: 21:30:35

october 11

Skrivet: 2011-10-11 Klockan: 16:23:18

Tror bestämt att någon fyller år idag! Grattis på 17 årsdagen Dalan! ♥

moment of honesty

Skrivet: 2011-10-10 Klockan: 20:29:49
Började denna dag med att försova mig en timme, flög alltså upp ur sängen som en raket när jag insåg vad klockan var. Dock kom jag till skolan i tid! Måndag är verkligen inte min favoritdag.. Slutar sent, sega lektioner..
Fasen vad jag känner mig omotiverad..! Vill få tillbaka motivationen jag hade förra läsåret. Vill komma igång med träningen. Vill göra bra ifrån mig i skolan.


Känner lite så här angående saker och ting just nu.

an other kind of love is easy to forget

Skrivet: 2011-10-09 Klockan: 15:01:58

En fin bild på Sara som jag tog för ett tag sedan.

Söndag - ångestdagen. Idag har jag städat rummet och varit ute och gått med Emelie i det härliga höstvädret. Nu ska jag försöka ta tag i lite plugg, får se hur det går med det. Sen blir det middag hos mormor, det blir nog mysigt. Det var så länge sen jag var hos henne.
Tre veckor kvar till lov.

Såg förresten att Tacksägelsedagen äger rum idag. Så jag vill bara säga tack till alla mina fina vänner och min familj, för att ni finns. Utan er fungerar jag inte och jag är så otroligt lyckligt lottad som har träffat så fina människor som er.

the question is why

Skrivet: 2011-10-09 Klockan: 00:06:55

oh shut up will you

Skrivet: 2011-10-07 Klockan: 18:42:20

Så var det fredag igen. Idag gick jag tidigare till skolan enbart för att äta tacolåda. Kommer dit och så visar det sig att det inte fanns någon tacolåda.. snyft. Det har varit en lugn dag. Detta har inte varit den bästa veckan för min del men jag ska försöka inviga helgen på bästa sätt genom att ta hem mina finisar på middag och idolmys. Tace care!

vaken om natten och drömmer på dagen

Skrivet: 2011-10-05 Klockan: 22:08:55

Det känns som att den här veckan inte fick någon vidare bra start, inte för min del i alla fall. Saker kommer oväntat, men vad ska man göra? Bara att leva vidare, det finns inte så många andra alternativ.
För övrigt börjar jag bli så rent ut sagt jävla trött på folks blickar... Fan alltså. Det är inge kul att känna sig utstirrad. Åh vad jag vill ha tillbaka mitt hår.


sjung en sång utan ord om ljusa nätter

Skrivet: 2011-10-04 Klockan: 19:58:00




Fin eftermiddag. Fin dag över lag. Bättre än igår. Nu ska jag titta på säsongsstarten av Top model och äta min tredje kanelbulle för dagen - Det är ju trots allt kanelbullens dag!


i've been a fool. i've been blind

Skrivet: 2011-10-03 Klockan: 21:41:50


beauty

Skrivet: 2011-10-02 Klockan: 18:51:51




Foto: Jag


once you get the feeling, it wants you back for more

Skrivet: 2011-10-01 Klockan: 17:39:00
Hej hej hallå. Var och tittade när Anna och Klara spelade match på förmiddagen. Himla spännade match var det! Satt på nålar hela tiden! Sen blev det fika på stan med My och Sara. Hittade också världens ballaste jumpsuit. Det har verkligen varit jättefint väder idag. Älskar att löven har börjat skifta i gult och rött.
Föresten har jag skaffat mig en ny telefon. En iphone? NEJ. En Samsung Galaxy S2!



RSS 2.0