it's always darkest before dawn

Skrivet: 2011-09-29 Klockan: 21:54:00


Sitter och skriver detta med halvöppna ögon, är så otroligt trött..! Och jag hade ändå sovmorgon imorse. Efter dagens spenderade timmar i skolan tog jag och Sara bussen in till Stockholm för att möta upp mamma och leta efter vinterjackor. Hittade en väldigt fin, som inte fanns min storlek. Så det får bli att skicka efter på nätet istället! Imorgon börjar jag egentligen inte förens halv ett, men jag tror banne mig att jag ska pallra mig till skolan en timme tidigare eller två för att få lite skolarbete gjort. Har fasen börjat lata mig känns det som.. jag ska INTE halka efter. Godnattiii

just shake it of

Skrivet: 2011-09-28 Klockan: 18:27:10

Hola. Sitter för tillfället och redigerar lite bilder på Johanna som jag tog igår. Kanske att jag lägger upp dem här snart. Dagen har varit ganska seg, trots att vi egentligen inte har mycket skolarbete nu så känns det som att allt samlas på hög..
På vägen hem mötte jag en liten tjej och jag såg att hon tittade på mig ganska mycket, vilket jag egentligen förstår. Men har jag inte rätt att bli irriterad när hon till och med vänder sig om och verkligen gapar av förvåning? Då höll jag nästan på att fråga henne vad fan hennes problem var.. Jag försöker intala mig själv att det är okej om barn tittar, de kan ju inte veta varför jag ser ut som jag gör. Men jag tycker ändå inte att de behöver GLO. Blääääääää på det säger jag bara.


i see the black fade to grey

Skrivet: 2011-09-26 Klockan: 16:42:01
Alltså jag vet inte vad det är med mig. Hur kan jag känna mig så himla seg och trött när jag knappt har något plugg och när jag har det slappaste schemat någonsin? Jag känner mig rastlös på något sätt. Nu låter det som att jag saknar att plugga.. Så är väl inte läget men det kändes inte alls så här förra läsåret.
 
Nu är det ny vecka i alla fall och den började kanske inte på bästa sätt. Många var väldigt nedstämda med tankte på det som hände i helgen. Det känns så overkligt alltihop, jag vet inte vad jag ska känna och tycka. 
Hoppas det kommer kännas bättra längre fram i veckan, just nu känner jag mig väldigt nedstämd faktiskt, inte bara p.g.a. incidenten utan bara över huvud taget, vet fan inte vad det beror på.   

Vila i frid Melinda.

My reach don't go that far

Skrivet: 2011-09-22 Klockan: 18:54:03


Idag hade jag på mig min nya kofta som jag köpte nu i veckan. Den är jättemysig men den sticks lite.. Idag såg jag hur löven har börjat falla av träden, hösten är på väg wiiiiie! Trots vissa incidenter den här veckan är jag väldigt glad, rent ut sagt lycklig. Vissa saker dyker upp när man minst anar det.  


Cutie

Skrivet: 2011-09-21 Klockan: 16:42:55

Hon blir bara sötare och sötare, galet.

only ones who know

Skrivet: 2011-09-20 Klockan: 16:37:46
Det här har nog varit den lugnaste dagen på länge. Hade en lektion i skolan. Slutade halv tolv. Gick sen ner på stan med Emma och Johani, det blev fika och att titta runt i affärer. Hittade lite smått och gott! Snart ska jag äta middag och sen ska jag träna. Take care!


Just keep going

Skrivet: 2011-09-19 Klockan: 18:59:02


the whole world a blur

Skrivet: 2011-09-18 Klockan: 14:52:22

Lyssna på den här låten med Sigur Ros, väldigt fin.

Just nu gör jag inget som jag egentligen borde göra (plugga matte) samtidigt som jag gör allt som jag egentligen inte borde göra (måla naglarna, lyssna på musik, facebook etc..) Snart hade jag tänkt ta tag i denna söndagsångest och gå och träna med Johanna. Sen ska jag tillsammans med min familj försöka ta oss an ett näst intill omöjligt uppdrag, vi ska göra sushi...



Here comes the sun

Skrivet: 2011-09-17 Klockan: 18:58:34
Just nu sitter jag hemma hos min moster som fyller år idag! Har firat henne nu på eftermiddagen med jättegod mat och tårta mihi. Tidigare idag var jag ute i det fina vädret på en fotopromenad, hur härligt som helst!

it's hard to not think about it sometimes

Skrivet: 2011-09-17 Klockan: 01:06:00

Jag vet att man inte ska titta tillbaka på det som varit och önska att saker och ting vore annorlunda när man inte kan göra något åt det. Det tjänar liksom ingenting till. Men ändå, ibland, även fast jag inte borde, så kan jag helt enkelt inte låta bli och önska att jag såg ut som gjorde för, låt säga ett år sedan. Med andra ord så saknar jag mitt hår, mycket. Jag kan inte påstå att jag känner mig nere just nu men jag har mina funderingar ibland. Jag tror/hoppas/vet att mitt hår kommer växa ut snart men jag vet inte om jag vågar vara glad för det. Vem vet, det kanske kommer falla av lika snabbt som det kommer tillbaka? Nej, nu ska jag inte vara så här.. Jag ska fixa det här och göra det bästa utav det!


Today's

Skrivet: 2011-09-16 Klockan: 11:27:51
Dagens humör: Glad!
Dagens mående: Bara braa!
Dagens borde: Räkna matte..
Dagens frisyr: Haha likadant som alltid
Dagens smink: Puder och mascara
Dagens klädsel: Mörkblåa jeans och pippitröja!
Dagens planer: Gå till skolan för att ha foto och idrott, sen middag hos Johanna!
Dagens materiella vill ha: Iphone..
Dagens fundering: Hur helgen kommer bli
Dagens beroende: Vänner
Dagens tråkigaste: Vädret kanske..
Dagens längtan: Massor
Dagens superlängtan: Åka utomlans
Dagens tidning: Norrtälje Tidning


i'll look back on this beautiful memory

Skrivet: 2011-09-15 Klockan: 22:35:18


she expected the world

Skrivet: 2011-09-14 Klockan: 22:39:38

Godkväll. Jag har varit så otroligt seg under dagen av någon anledning. Men jag fick massor med energi när jag gick på ett spinningpass tillsammans med Johanna och Maja! Kommer inte bli förvånad om jag inte kommer kunna stiga upp ur sängen imorgon bitti p.g.a. all träningsvärk, men, det är det värt! Förövrigt ligger jag nerbäddad och lyssnar sönder på Coldplays nya singel.. Så himla bra verkligen. Snart är det väl dags att släcka lampan och sova. Ha det fint nu.

That's how we do it

Skrivet: 2011-09-13 Klockan: 19:51:14

När några medieelever inte har någon fotolektion kan de se ut på det här sättet:

Rasmus sitter framför sin Macbook Air.

Emma kollar Facebook på sin Iphone.

My spelar Nintendo DS.

Chasmine spelar FruitNinja på sin mobil.

Och Jag dricker te...


Paradise

Skrivet: 2011-09-12 Klockan: 19:07:14


Blev lite glad när jag fick reda på att Coldplay har släppt en till singel mihi. Nu längtar man bara till 24 oktober då hela albumet släpps. ♥


Unspoken

Skrivet: 2011-09-11 Klockan: 19:16:54




You're keeping secrets on your pillow

Skrivet: 2011-09-08 Klockan: 17:31:07


Idag kunde jag äntligen inviga min nya skor mihi. Med en kopp te har jag försökt börja skriva på min uppsats inom etik och livsfrågor (har tyävrr inte gjort några vidare större framsteg..), har det som i-val nu och jag måste säga att det är börjar bli väldigt intressant. Det finns så mycket att prata och disskutera kring!

shine like stars do

Skrivet: 2011-09-07 Klockan: 16:18:00
Det känns som att allt rullar på väldigt bra nu. Det ska jag fira genom att gå ut och äta med mina sommarjobbskamrater! Imorgon är det redan torsdag och kan man börja en dag bättre än med sovmorgon? Don't think so

There's a beauty in the wakin' eye

Skrivet: 2011-09-04 Klockan: 22:25:45








Dessa bilder från beskriva min fina gårdag.






hurry up, we're dreaming

Skrivet: 2011-09-03 Klockan: 00:36:51
Denna skolvecka har gått så otroligt fort känner jag. Har hunnit med både ett och annat dessutom! Idag fick jag lite vuxenpoäng tack vare att jag städade huset. Sen kom Johanni hit och vi åt tacos vilket var riktigt mumsigt. Jag ska se till att ta tillvara på den här helgen! Sen vill jag bara säga att jag faktiskt längtar efter hösten nu, jag har ju inte kunnat använda mig nya skor ännu...

RSS 2.0