Det känns bra...

Skrivet: 2009-11-27 Klockan: 15:45:00

... att jag fick ett jävligt bra resultat på pip-testet idag! Förra gången fick jag 13.3 och idag fick jag 13.6! Förra gången var det bara en person i min klass som var bättre än mig! Den här gånger var vi bara fem (!!) stycken som gjorde testet men jag tror att jag hade kommit bland de bästa i alla fall.. inte för att skryta sorry. Annars har dagen varit bra, på engelskan snackade vi lite betyg och jag kommer antagligen att få VG den här terminen också, jag har liksom fått VG på alla prov och uppgifter vi har haft så... Men det känns helt ok, men det skulle kännas riktigt bra om jag gick ut nian med MVG i engelska.
Ikväll klockan sex ska jag gå på bio med Dalan och Lina! :)
Gissa vilken film vi ska se?
 


Smärta

Skrivet: 2009-11-25 Klockan: 18:27:00
Idag har jag verkligen haft ont i armen efter vaccineringen, men det är väl väldigt vanligt så jag ska inte klaga men det har varit ganska besvärligt ändå, har ju knappt kunnat använda armen typ haha! Idag hade vi ju no-prov. Jag tror att det gick hyfsat bra, satt sist kvar av alla.. usch gillar inte det och så fick jag världens skrivkramp! Det var ganska tomt på lektionerna idag, hela tio pers var sjuka idag! En bra sak med idag var att jag snackade med min svenska- och solärare och han sa att jag har chans att få MVG i so till julen!

Imorgon!

Skrivet: 2009-11-19 Klockan: 19:05:00

Åh vad jag längtar tills imorgon! Det är ju premiär! New moon! Kl 18.30
Innan ska klassen åka in till Älvsjömässan, gymnasiemässan, lite småtråkigt tror jag att det blir, eller jag kommer nog bara bli förvirrad av alla olika erbjudanden från olika skolor... Aja sen ska jag stanna kvar i stockholm med Dalan, Emma och Johanna och gå runt lite i affärer, sen ska jag möta upp mamma och Sara!




MY BIRTHDAY!

Skrivet: 2009-11-17 Klockan: 18:19:01

Idag, 17 november fyller jag år! Har fått massor med fina presenter och massor med gratulationer! Men nu är det så här att min data har gått sönder så jag kommer inte kunna blogga på ett tag, bara ibland när jag får låna Saras, NYA, data! Så ni får klara er utan mig ett tag hihi! Sen vill jag bara säga att jag fick världens finaste present av Johanna idag! Ett fotoalbum med massor av bilder på mig, henne och dom i klassen och mycket annat! Hur fint som helst! Tack Johanna!♥

Bilder kommer sen, med min nya kamrea, med 12 megapixel!! :D


Tårarna rinner!

Skrivet: 2009-11-13 Klockan: 19:30:00

Snälla ni måste verkligen kolla på det här klippet! Det är en kille som ska försöka att äta frukost samtidigt som har får massor med störm i armen! Det ser så roligt ut så det är inte klokt! Tårarna rinner!


My strömbergs dag

Skrivet: 2009-11-13 Klockan: 17:14:00

Idag är det fina fina älskade vän My strömbergs dag, hon fyller nämligen 15 år idag! Massor med grattis till dig! Min dag har varit mycket bra! Och kort! Första lektionen hade vi engelska prov då, jag tycker att det gick väldigt bra men vi får se nästa vecka. Sen spanska då vi hade hörförståelse, nja det gick väl inte lika bra fast jag hade näst bäst resultat i klassen i alla fall... Vickan slog mig med ett halft poäng haha! Idrott sen efter det och sen lunch. Sen hade vi bara engelska kvar då vi fortsatte att jobba med våra grupparbeten. Sen skulle vi egentligen ha haft slöjd men Ingrid var sjuk så vi hade inget! Men andra ord fick vi sluta vääldigt tidigt, halv ett! Då gick jag ner på stan och köpte ny mascara och ansiktscreme, det behövdes verkligen! Men tyvärr så är jag helt pank nu, tur att jag fyller år om fyra dagar! När jag kom hem käkade jag lite och sen åkte jag till flygis och köpte gottigott till ikväll.... asså jag vet inte vad det är med mig, jag köpte liksom en Ben & Jerry's igen, jag ska INTE bli beroende, jag lovar!


en så otroligt bra bild va? hihi


Fighter

Skrivet: 2009-11-12 Klockan: 19:45:00

Idag har dagen gått väldigt fort. Först hade vi sovmorgon till nio, hur skönt som helst! Sen då vid nio skulle jag, min klass och några klasser gå på skolbio, filmen vi såg hette Fighter, jag tycker att den var väldigt spännande bra! En snygg kille var med filmen också! Sen väl tillbaka till skolan hade vi bara tre lektioner kvar och dom gick ganska fort. Haha sista lektionen hade vi spanska och då hände värsta sjuka saken, haha egentligen orkar jag inte förklara men det som var roligt att det slutade med att jag såg ut att vara den skyldiga och alla börjde skratta typ!

Efter skolan gick jag hem tillsammans med Johanna hem till henne och pluggade lite inför provet imorgon, jag har pluggat lite nu också och det känns som att det mesta sitter.
Nu får ni en liten topp fyra!

  1. Min fina my fyller år imorgon, även om hon förnekar det hihi.
  2. Imorgon är det fredag!
  3. Jag fyller år om fem dagar!
  4. Det är ynka ÅTTA dagar kvar tills New moon har premiär!




Plugg

Skrivet: 2009-11-11 Klockan: 14:48:00

Hej! Just nu sitter jag här och pluggar till provet vi har på fredag. Idag hade vi något som kallas Framtidsdag på skolan, vi fick gå runt och lyssna på folk som berättade om deras yrken. Syftet med det var att vi kanske skulle få inspiration till vad vi ska på gymnasiet. Åh jag har funderat på att gå på Marina Läroverket, där kan man inrikta sig på marinbiologi, jag är ju en liten filur som ofta tjatar om att jag vill göra något åt miljöproblemen och där kan man studera mer om föroreningar i hav och ekosystem, sånt som jag redan har lärt mig i högstadiet till en viss del. Den enda nackdelen är att jag nog inte kommer få tillräckligt bra betyg, jag kan tänka mig att man ska ha mvg i väldigt mycket, vilket jag inte tror att jag kommer få. Jag säger inte att jag är dålig men jag vet inte om jag kommer kunna höja mig så mycket... Aja vi får se hur det blir.


Gymnasievalet tar kol på mig!

Skrivet: 2009-11-09 Klockan: 19:04:33
Jag pallar inte alla olika reklamer man får från massor av skolor! Jag försår att de vill göra reklam och vill att man ska välja just deras skolor men alla olika val och inriktningar bara förvirrar mig! Gah!

En höstprommenad

Skrivet: 2009-11-08 Klockan: 14:34:00

Hejsan! Först vill jag bara säga att det var kul med alla snälla kommentarer jag fick i förra inlägget!
Idag gick jag, mamma och Sara ut på en prommenad runt i Kvisthamra, jag fotograferade lite grann också. På vägen mötte vi Emelie och hennes pappa, sen om ett tag ska jag gå och träna på friskis tillsammans med henne, ruligt! På vägen gick Sara och jag hem till mormor och käkade lunch. Fram till klockan fyra har jag inget specielt för mig, ska kanske ta och fortsätta att läsa Genom dina ögon, den böjar bli riktigt bra nu!










Cupcakes

Skrivet: 2009-11-07 Klockan: 19:55:00
Idag hade jag inget specielt för mig så jag bestämde mig för att baka cupcakes och Sara ville så gärna vara med så visst fick hon det! Den här gången blev det chokladmuffins med chokladbitar i och en rosa frosting. Jag vet att jag bakade förra helgen men jag tycker det så roligt! Dom var lugnt dom godaste jag har gjort hittils! Här kommer bilder!

















- vad tycker ni?:)

Fotbollsturnering

Skrivet: 2009-11-06 Klockan: 18:00:00

Hejsan! Idag är det äntligen fredag och i skolan hade vi nior fotbollsturnering. Om jag inte uppfattat allt helt fel så tror jag att vi kom trea, men mig spelar det ingen roll om vi vann eller inte, jag tyckte att min klass spelade bra i alla fall, och gissa vad? Jag gjorde ett mål! Känslan efter att ha prickat in bollen och sen höra folk klappa händerna och jubla är gaaaanska härligt vill jag tala om. Men det kändes skitbra och den matchen vann vi dessutom. Ikväll ska jag mysa med lite Ben & Jerrys och kollad på Idol.
Ha en trevlig helg. Här kommer lite bilder som både jag och Beck tog. Puss! 








hihi johanna då :)















Scones

Skrivet: 2009-11-05 Klockan: 18:41:51
Drog hem till jäger efter skolan och käkade scones och lyssnade på musiik.
Nu ska jag nog plugga lite spanskaglosor.

Fotbollsturnering imorgon!

Inget är som det ser ut att vara.

Skrivet: 2009-11-04 Klockan: 16:18:19
.

Fixat biljetter

Skrivet: 2009-11-04 Klockan: 15:07:44
Åh va bra det känns att ha biljetter till premiären av New moon! Det är mamma jag ska tacka för det, hon fixade det idag medans jag var i skolan. Tack mamma!

mvg

Skrivet: 2009-11-03 Klockan: 17:12:00

Idag fick vi tillbaka våra no-prov. Det var en del som inte hade lämnat in men gissa vad? Jag var hittills den enda som har fått mvg på det provet! Om jag är glad! Sen annars hade vi håltimme första lektionen så då gick jag och några tjejer ner till kryddan. Sen när vi skulle ha spanska kom Gabbe och Jimmy och sa att det inte var någon spanska och att vår lärare var sjuk så jag, dalan, Sara, Vickan och Tobbe stannade kvar i centan. Sen så undrar Johanna var vi var någon stans på spanskan....! Det visade sig att Gabbe och Jimmy hade ljugit och att dom själva hade gått på lektionen så vi fick skolk! Aja, en gång kanske inte är så farligt och vi gick ändå och snackade med läraren sen. Idag när jag stod vid mitt skåp så sa en tjej som har skåpet brevid mig ( som jag aldrig har pratat med ) "vilka snygga skor du har!" hihi det var kul tycker jag! Snällt av henne att säga det även fast jag aldrig har pratat med henne!


.

Skrivet: 2009-11-03 Klockan: 16:17:00
Snälla, kan någon bara spola fram tiden? Jag orkar inte...
Jag vet liksom inte vad jag ska göra, finns det ens något jag kan göra?


Foton

Skrivet: 2009-11-01 Klockan: 17:52:00

Alla dessa foton har Johanna fotograferat!





Cupcakes med Johanna!

Skrivet: 2009-11-01 Klockan: 15:32:00
Igår var jag hemma hos Johanna, kom dit vid ett-tiden ungefär, då gick vi direkt till Norrköp och köpte lite gott till kvällen och lite ingredienser som saknades till cupcaksen. Sen följde Emma med hem till Johanna en stund, tyvärr kunde hon inte stanna så länge. Men väl hemma bakade vi cupcakes, det tog lite tid men dom blev jättefina, och goda! Sen på kvällen käkade vi jättegod mat och kollade på film. Idag gick vi upp vid nio och käkade frulle med ett Sex and the city avsnitt, mysigt! Jag kom hem före tolv nån gång för att Johanna skulle iväg på ett födelsedagsfirande. Vi hann med lite fotografering innan också. Imorgon börjar skolan igen, jag ska inte klaga, jag trivs så!




jag älskar Johannas katt!



mums!



RSS 2.0