Då har ett år till passerat..

Skrivet: 2009-12-31 Klockan: 14:03:47

Kan ni fatta att det är år 2010 imorgon? Det är knappt så att jag gör det. Personligen så tycker jag att det här året har gått väldigt fort. Vad tycker ni? Det har både varit bra men också ett rent helvete ibland för min del.. Får hoppas på att 2010 blir grymt bra! Nu snart ska jag bege mig till Johanna!

Gott nytt år på er allihopa!


Chilla

Skrivet: 2009-12-30 Klockan: 18:04:12

Idag träffade jag Johanna igen, mötte upp henne på stan och sen gick vi hem till mig. Båda två var så trötta så vi kollade bara på film och käkade lunch och drack lite te. Mysigt! Imorgon ska jag fira det nya året till en början tillsammans med Johanna och hennes föräldrar, blir en lyxig trerättersmiddag hemma hos henne! Sen hade vi tänkt att vi ska träffa Kajsa och sen får vi se vad som händer! :)


Tåårta

Skrivet: 2009-12-29 Klockan: 15:36:31

Just nu håller jag på och bakar... igen haha! Men mammas kompis ska komma idag så då ville jag göra något extra gott. Det blir en citronpaj med hallonmarräng! Jag tycker det låter jätte gott! Hoppas bara att resultatet blir bra hihi. ^^


Jason Derulo - Watcha say

Skrivet: 2009-12-29 Klockan: 11:51:12


Min vän

Skrivet: 2009-12-28 Klockan: 23:09:28


vi är fina.

Idag träffade jag ju Johanna! Först gick vi stan ett tag, sen gick vi hem till henne och bakae cupcakes, mkt goda!
Sen vet jag vi inte riktigt vad vi gjorde, vi lyssnade på musik och var allmänt galna. Det var riktigt myyyyys. Det blev förresten bestämt att jag ska spendera min nyårsafton tillsammans med johanna och kajsa! Exakt vad vi ska göra är inte bestämt än men det fixar sig!











Bagare!

Skrivet: 2009-12-28 Klockan: 14:07:06
Johanna och jag håller på och bakar cupcakes! Avundsjuka? Det borde ni vara haha! Bilder kommer sen!

Brownies

Skrivet: 2009-12-27 Klockan: 19:22:56



:)

Hej! Nu har jag käkat middag och my har gått hem. Jag gick först hem till my och sen gick vi till flygis där vi köpte brownies! Sen när vi kom hem till mig käkade vi gröt och mackor för jag var så grymt hungrig, hiih det gick inte så bra först, mackorna brändes i brödrosten och gröten exploderade i mikron.. men det fixade sig till slut som allting annat. Sen kollade vi på Män som hatar kvinnor och käkade brownies! Mumsigt!

Imorgon ska jag träffa Johanna sötnosen!

 

Förresten! För er som har sett New moon, vilket/vilka är era favorit soundtrack? Mina är Roslyn, possibility och hearing damage. ÄLSKAR DOM!


Myhsaan

Skrivet: 2009-12-27 Klockan: 12:33:39

Ja, idag ska jag träffa my! Lägesen eller vad! Jag ringde henne för ett tag sen och jag väckte henne då.. flåt my.. Aja hon ska ringa när hon är klar. Nu ska jag fixa mig!


Det var länge sen jag träffade den här sötisen!


Här ska det fixas musik!

Skrivet: 2009-12-26 Klockan: 16:47:21

För er som brukar läsa min blogg så minns ni kanske att jag har nämnt att det är något fel med min dator, alltså det där med att jag inte kan ladda ner msn och det där. Ja i alla fall, nu har ju jag fått en Ipod och man måste ju ha Itunes för att kunna fixa musik till den... gissa vad? Det felet som min dator har gör nu även att jag inte kan ladda ner Itunes på min dator! Det är en aaaaning störande. Men som tur är så kan jag fixa det på mamis data!

Ville bara säga det ^^


Annandag jul

Skrivet: 2009-12-26 Klockan: 12:10:34

Herregud, det har redan gått två dagar sen julafton, går tiden fort eller vad...? Igår var jag bara hemma och slöade, inte det roligaste dirrekt men.. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta. Jag är i alla fall sugen på att göra något för jag har ingen lust med att bara gå här hemma och dega! Vi får se vad som händer!



Julklapparna

Skrivet: 2009-12-25 Klockan: 19:08:00

Jag hade tänkt att visa vad jag fick igår!


ett slags puder som man har i håret som ger volym, från mami

Ett berlock armband med musse pig, från mami, verkligen älskar det!♥

 
En söt liten burk med tuggummi från mormor

Ett läppglans som ser ut som en cupcake!♥ från mami


Icing/frosting på flaska, jag kommer kunna göra jättesnygga cupcakes med den! från mami

Ögonfransserum som ska förstärka fransarna, från mami

jättesöta myffinsformar med små cupcakes på! från mami :)

presentkort 100 :- på Gina från Emma :)

En lila Ipod nano från mami :))

Twilight - bakom kulisserna från mami!

En epilator från mami ^^

Leila Lindholms bakbok! =D från mia♥


Hemmaspa-kit från Yvonne :)

En muffinsplåt! Min cupcakes kommer bli grymma framöver! :D från mami :)

VAD FICK NI I JULKLAPP FÖRRESTEN? :)


Då var det över...

Skrivet: 2009-12-25 Klockan: 02:56:00

Nu är det ett helt år kvar tills vi får fira den här högtiden igen, kan man tänka sig! Kvällen har varit trevlig, det var roligt att träffa Emma, Calle och Olle! Det var så länge sen och asså Calle har vuxit på längden så det är inte klokt! När jag står bredvid honom känner jag mig som en liten dvärg... Jag fick massor med fina presenter i alla fall!

Bl.a En Ipod nano, ett tomas sabo armband med musse pigg, en bok - Twilight bakom kulisserna, Leilas kokbok, en epilator, presentkort, ögonfransserum, volympulver för håret, muffinsformar och en muffinsplåt! Sen lite andra småsaker också. Är jättenöjd i alla fall! Just nu orkar jag inte visa er alla bilder för klockan är så mycket.. hihi fem i tre. Men någon enstaka kan ni få.

Hoppas att ni har haft en trevlig julafton!♥



 


Min outfit inför kvällen

Skrivet: 2009-12-24 Klockan: 14:33:00



GOD JUL

Skrivet: 2009-12-24 Klockan: 10:57:00

Då är det äntligen julafton!♥ Nu är det exakt ett år sen som jag började blogga också! Med i alla fall, jag kommer tillbringa kvällen hos min moster tillsammans med kusiner och resten av min ändå rätt så stora släkt. Hjälp vad mysigt det kommer bli, jag hoppas att alla blir glada för sina julklappar!
Men jag önskar er alla en jättegod jul och jag hoppas att ni får massor med fina julklappar och god mat och trevligt sällskap! GOD JUL!♥


Pulka

Skrivet: 2009-12-23 Klockan: 17:37:00

Ja då har man hunnit med både ett och annat! Det är bara att klä granen och pyntet som är kvar typ! Hihi. Efter att jag hade mött Johanna på stan och lämnat hennes julklapp så gick jag hem och sen så åkte jag pulka med Anna och Klara, rolig var det men jag blev snömulad........... Haha! Hehe ikväll ska jag, mamma och Sara kolla på bingolotto, det är ju uppesittarkväll och Erik Grönwall och EMD kommer vara gäster!

Jag vill säga god jul redan nu med det kan jag inte göra förens imorgon!


Betyg

Skrivet: 2009-12-23 Klockan: 11:45:18

ALLA MED BETYG MÅSTE GÖRA LISTAN!
Annars kommer det bara gå utför med dina betyg nästa termin.


GRUNDÄMNEN
Matematik: VG
Engelska:  VG
Svenska:  VG

SO ÄMNEN
Samhällskunskap: MVG

Historia: MVG
Religion: MVG
Geografi: MVG

NO ÄMNEN
Fysik: VG
Kemi: MVG
Teknik: VG
Biologi: MVG

ÖVRIGT
Språk: VG
Idrott&hälsa: MVG
Hemkunskap: VG
Bild: VG
Slöjd: VG
Musik: VG


Julstöök!

Skrivet: 2009-12-23 Klockan: 10:20:00
Ja idag är det dagen före julafton! Jag längtar så det är inte klokt! Idag är det julstädning som gäller, sen ska man ju klä granen och ta fram alla tomtar och så! Sen om jag hinner ska jag träffa Klara, länge sen! Hon har övertalat mig att vi ska åka pulka! Fast det har jag inget emot för det är så ruuskigt kul!

Dan för dan före dopparedan

Skrivet: 2009-12-22 Klockan: 19:13:00

Ja, idag är det bara två dagar kvar till efterlängtade julafton! Alla julklappar är klara, eller okej jag har två stycken kvar att slå in. Sen har man bakat lite julgodis också, riktigt gott blev det faktiskt! Sen var jag och Sara nere på stan, ja idag igen hihi. Jag har varit mycket på stan den sista tiden men det har ju sina anledningar såklart. Jag köpte en ny klänning som jag ska ha på mig på julafton, kände att jag vill ha något nytt.

Imorgon blir det storstädning och sen lite senare ska jag träffa Johanna och lämna min julklapp till henne! Den blir kanske en fika nere på stan eller något.♥

Jag älskar förresten den här bilden på johanna :) en typisk johannamin ^^
jag blir glad när jag ser den!


Oh christmastree

Skrivet: 2009-12-20 Klockan: 14:17:00

Idag har jag varit och köpt julgran med mamma och Sara. Det blev en lite mindre i år men det gör inget. Sen har vi köpt lite ingredienser till julgodis! Ja, Sara och jag ska kanske ta och baka lite nu snart, får se vad det blir! Åh vad jag längtar till julafton nu, det antar jag att jag inte är ensam om hihi.
Det känns verkligen inte som att det är söndag idag! Och sjuttsingen vad skönt att inte behöva gå till skolan imorgon!














Myskväll

Skrivet: 2009-12-20 Klockan: 00:00:00

Hej! Dagen har spenderats med Johanna till en början. Vi gick ner på stan och kollade lite julklappar, det blev även lite saker till mig och en kebab på det! Sen har jag varit och käkat middag hos min moster.

Okej men det var ju myskväll hos Sofie igår och så mysigt som det var igår har jag inte haft det på länge! Och orkar inte berätta hela kvällen i detalj men vi kom tid och käkade tacos sen kollade vi film, sen sjöng vi singstar sen kollade vi film igen, sen gjorde jag och nåra tjejer erika sällskap hem och när vi kom tillbaka började vi kolla en till film men jag och Johanna skulle vara hemma halv ett så vi gick mitt i filmen. Det var sjukt roligt och mysigt i alla fall, tack tjejor!


































:)

Skrivet: 2009-12-19 Klockan: 12:23:00
Det var jättemysigt hemma hos Sofie igår! Johanna och jag kom hem vid halv ett ungefär och somnade typ vid ett. Jag berättar nog mer sen och det kommer en del bilder också!

Jullov!

Skrivet: 2009-12-18 Klockan: 14:56:00

Nu är det äntligen jullov! Bra betyg har man fått också! Nu håller jag på och städar för snart kommer Johannisen hit och sen ska vi till flygis och köpa något gott och sen ska vi vidare till Sofie där vi ska tillbringa kvällen tillsammans med alla härliga brudar i klassen! Kanonkul asså!


Modellbilder

Skrivet: 2009-12-17 Klockan: 17:20:00
Här är resultatet från igår! Det är somsagt Johanna som har tagit bilderna! Kolla in hennes blogg om ni vill se ännu fler fina olika bilder!











Innebandyturnering

Skrivet: 2009-12-17 Klockan: 16:10:00

Herregud vad det snöar nu! Men det gillar jag så jag klagar inte. Idag hände inte alls så mycket i skolan förutom att det var innebandyturnering mellan elver och lärare. Tyvärr vann lärarna ganska stort haha. Tobbe var den från vår klass som spelade och vi hejjade på honom som en galing, eller jag gjorde det i alla fall. Kan ni fatta att det är jullov imorgon? Vi får våra betyg och sen har vi lov i hela tre veckor! Sen just det, imorgon är det filmkväll hemma hos Sofie, mysigt ska det bli! det blir nog också att Johanna sover hos mig efter, myys! Det är alltså den sista dagen innanför skolans lokaler på tre veckor imorgon...!


Kyla

Skrivet: 2009-12-16 Klockan: 21:58:34
Hejsan! Det får bli ett lite senare inlägg idag. Dagen i skolan har varit så sjukt slapp. Vi hade somsagt först sovmorgon till halv tio. Sen hade vi lite engelska och sen när vi skulle ha haft no i en och en halv timme hade våran lärare tagit med Guitarhero! Jag körde bara en gång.. på easy.. hihi men det gick bättre än jag trodde faktiskt, men det var riktigt ruligt! Sen hade vi lunch och sen hade vi bara so och no igen. Efter skolan drog jag hem till Johanna och vi fotade lite, själv hade man t-shirt på sig och blev fotat ute i kylan, men vem gör inte allt för en fin bild? Bilder kommer förmodligen senare. Imorgon har vi också sovmorgon, hur skönt som helst!

Hej vinter!

Skrivet: 2009-12-15 Klockan: 19:15:00

Det känns verkligen som att det är vinter nu. Några grader under noll och marken är alldeles vit! Hoppas på att det blir en vit julafton också. Idag hände inget speciellt i skolan direkt, jag fick reda på att jag kommer få MVG i biologo och kemi, sen VG i teknik och fysik, men jag kommer förmodligen få MVG i fysik nästa termin. Sen på gympan idag körden vi vollyboll och det var kul som tusan även om jag själv inte var så jätteduktig men resten i mitt lag var grymma! Imorgon har vi sovmorgon till klockan halv tio! Härligt eller vad!


Tredje advent

Skrivet: 2009-12-13 Klockan: 13:58:00

Det är redan den tredje advent och Lucia är det också, någon ska ska lussa? Det blir inget lussande för min del tror jag i alla fall hihi. Sen är det bara elva dagar kvar till Julafton! Idag hade jag tänkt att jag skulle gå och leverera några kakförpackningar till min kusin. Jag kanske inte har nämnt det här men min klass säljer olika sorters kakor för att få ihop pengar så att vi kanske kan åka någonstans nästa termin. Jag trodde inte att jag skulle få några sålda alls men där hade jag fel, fast egentligen är det inte min förtjänst för det är mest min mamma som har frågat åt mig, och det är jag jättetacksam för. Ja, annars har jag inget planerat idag. Jag vaknade klockan tolv idag vilket är ovanligt för mig. Jag tycker om att sova länge men om jag sover så länge känns det som att jag sover bort hela dagen. Idag när jag vaknade såg jag att det inte längre var så värst vitt ute på marken, vilket gjorde mig lite bitter men vädergubbarna har ju sagt att det ska bli minusgrader nästa vecka och om det då kommer regn hit så kommer det ju snöa! Hoppas hoppas hoppas! 


Min dag

Skrivet: 2009-12-12 Klockan: 18:24:00

Är den någon mer än jag som är glad över att det äntligen börjar bli lite vitt på marken? Ja jag är i alla fall jätteglad över det, julstämningen börjar komma!

Idag har jag varit hos min moster som var barnvakt till lilla Greta som ni såg i inlägget nedan. Vi var där ett tag och fikade och sen såg jag att Kajsa hade ring. Men jag såg det ganska sent och hon skulle bort sen, men vi hann i alla fall ta en promenad runt i Kvisthamra och det var jättemysigt, vi pratade om allt möjligt.
För ett tag sen så käkade jag middag och sen ska jag kolla på Robinson.








Sötnos

Skrivet: 2009-12-12 Klockan: 18:06:00













-har ni någonsin sett något sötare?
Greta, du är så fin.


Det är inte långt kvar nu ju!

Skrivet: 2009-12-10 Klockan: 19:53:00

Nej det är faktistkt inte alls långt kvar tills det är jullov och gissa om jag längtar! Det är bara en endaste vecka kvar närmare bestämt. Idag hade vi inte så många lektioner så dagen gick väldigt fort, det enda jobbiga var väl att vi hade matteprov, som jag inte begrep mig på riktigt... Med det ordnar sig väl det med, nu ska vi inte vara negativa här! Men det som var bra var att det provet var det sista för den här terminen vilket är så sjukt skönt! Imorgon är det äntligen fredag, det är luciaframträdande i skolan, risgrynsgröt till lunch och idolfinal på kvällen!


Naturhistoriska muséet

Skrivet: 2009-12-09 Klockan: 19:14:00
Först vill jag bara säga att det är Sara min syster som har gjort om min bloggdesign, visst är den fin!
Idag var på på Naturhistoriska muséet med klassen och kollade på en 3D-film på Cosmonova! Det är ju alltid skönt att slippa skolan men filmen var inte så värst kul...
Imorgon har jag sovmorgon, så sjukt skönt!

Här kommer lite bilder från dagen!

















7 december

Skrivet: 2009-12-07 Klockan: 18:39:00

Trots att det är mörkt och tråkigt ute nu så tycker jag ändå att dagarna går väldigt fort. Det går bra för mig i skolan, det börjar ordna upp sig här hemma och jag är glad varje dag jag kommer till skolan för att jag har så fina vänner att träffa. Jag kan ta mig igenom skittuffa saker bara jag vill och jag vet att jag kan det, sen vill jag bara säga att ingen jävla person ska komma och påstå att mitt självföroende är sämre nu än det var innan jag tappade håret. Jag förstår mig inte på såna idioter.. Jag personligen tycker att jag har vuxit så in i helvete mycket efter allt det där, så egentligen bryr jag mig inte om vad andra tycker om det.
Jag är glad att jag har blivit den personen jag är idag, jag tror inte att jag hade varit den jag är om alla denna skit just hade drabbat mig faktiskt.

- Allt sker av en anledning, det är faktiskt något som jag tror är sant.


min klass är underbar, ville bara säga det.


Skridskor

Skrivet: 2009-12-05 Klockan: 10:18:42

Igår åkte vi skridskor på idrotten, även om jag skulle beskriva mig som bambi på hal is så var det förbannat roligt! Sen igår på kvällen kom Kajsa hit och så kollade vi på Idol, jag är en aning förbannad bara, hur kan calle gå till final!? Jag fick dessutom värsta chocken när de sa att Erik hängde löst! Han var ju utan tvekan bäst igår tycker jag!

Aja jag skulle ha träffat Johanna idag egentligen men hon har gått och blivit sjuk så hon skulle till sjukhuset och då tyckte vi att det var lika bra att träffas imorgon istället, man vet aldrig hur lång tid det kan ta när man åkte till sjukhuset.

Här kommer några bilder från igår i alla fall, enjoy!











RSS 2.0