Weekend Wars

Skrivet: 2010-11-24 Klockan: 19:12:09

Hei! Dagen har rullat på bra. Höll nästan på att blåsa bort idag när jag gick till och från skolan, halka var jag också nära att göra.. Okej, det är ganska mysigt att det har blivit vitt ute nu men vinden? Inte lika mysigt. I och med att jag slutade halv fem idag har jag inte hunnit göra så mycket mer än att vara i skolan, eller jo, jag har skottat undan massvis med snö! Nu snart ska jag sätta mig framför tvn och dricka te. Tace care!

Close to me

Skrivet: 2010-11-22 Klockan: 22:12:21




Min dag har varit mysig! Vaknade upp helt utvilad. Idag har vi ju varit lediga också vilket var grymt härligt. Tog vara på det genom att ta en fika på stan med Johanna. Åt världens godaste cheesecake. Sen fick jag min födelsedagspresent av henne också, världens finaste fotoalbum. När jag tittade i det började jag gråta för att jag blev så rörd. Finare vän får man leta efter.

So damn good

Skrivet: 2010-11-21 Klockan: 20:03:09









Min lördag var så himla bra. Det var kanske inte den bästa starten på dagen men vilket bra avslut det blev. Nästan hela gamla gänget samlades hemma hos mig på middag, så himla mysigt. Det blev verkligen en toppenkväll och it's all thanks to u guys. Ni är bäst.


SWEET 16

Skrivet: 2010-11-17 Klockan: 22:26:06



Idag har min dag firats. Fyllde nämligen 16 år. Har fått massor med fina gratulationer och fina presenter! My kom hit en stund på födelsedagsfika tillsammans med min lilla släkt som också var här. Jag fick parfymen åvan, en till berlock till mitt armband som jag fick i julklapp, björnborg-trosor och det bästa av allt: en Canon EOS 40 d! Gissa hur glad jag är! Min dag har varit toppenbra i alla fall! Tack alla! Specielt mamma. ♥

Fjomp

Skrivet: 2010-11-14 Klockan: 12:50:40
Igår fyllde min söta vän My 16 år! Så på kvällen gick vi hem till henne med en tårta med hennes favoritmotiv och presenter. Filippa var där också så det var kewl! Så mycket som jag fikade igår har jag inte gjort på väldigt länge haha! Hoppas du hade en bra födelsedag i alla fall My! ♥




21.29

Skrivet: 2010-11-10 Klockan: 21:29:24
Hei hei. Har inte så mycket att berätta egentligen. Det flyter på bra i skolan och jag mår bra. Guess what? Jag fyller år om en vecka, wiho! Imorgon är det torsdag, vilket betyder att vi slutar tidigt, blir att ta en fika på stan med johanna, nais. Puss!

There are many things that I would like to say to you but i don't know how

Skrivet: 2010-11-07 Klockan: 22:13:40

Så var lovet slut. Är inte så jättesugen på att gå upp tidigt imorgon men jag ska inte klaga. Har haft ett bra lov. Spenderade gårdagen hemma hos Johanna med fina vänner och massa god mat! Mois. Idag har jag gymmat och försökt göra en skoluppgift, blev inte så värst bra men jag har varit helt slut hela dagen! både i kroppen och i skallen, vet inte vad det beror på... Snart ska jag väl sova, man måste ju vara pigg imorgon! Puss


Fixar&trixar

Skrivet: 2010-11-05 Klockan: 18:07:14


Jag har under de senaste två dagarna lyckats sätta ihop två IKEAmöbler själv, cred till mig! Mitt rum är i princip klart nu, ska bara sätta upp lite tavlor, hylllor och så vidare. Ikväll blir det att träffa johannisen kanske. Imorgon vankas trevligheter!

Paint

Skrivet: 2010-11-03 Klockan: 21:36:28


Detta är vad jag har sysslat med nu ikväll. Jag tror det kommer bli riktigt fint faktiskt! Tapeten är uppe och nu är det färdigmålat. Ska sätta upp lister och fixa lite och sen kan jag börja flytta in mina saker! Under dagen har jag varit hos Johanna. Lite kladdkaka och te förhöjde mysfaktorn i höstmörkret. Lite mindre mysigt var det att cykla upp för Bergsbacken i motvind..!
Take care!

Take me to the place where you go where nobody knows, if it's night or day

Skrivet: 2010-11-01 Klockan: 20:41:31


Nytt till garderoben! Älskar den! Dagen har varit bra. Har varit på stan med Myhsan och Sara. Förutom tröjan så köpte jag smycken och lite smink. Fikade sedan lite hemma hos My. Sen har jag varit och köpt färg till rummet med mamma, jag tror det kommer bli bra! Längtar tills allt är färdigt. Sitter just nu och kollar på Top model med en stor popcornskål. Hugs&kisses


Get some

Skrivet: 2010-11-01 Klockan: 10:00:20

Gårdagen var väldigt lugn, så som söndagar brukar vara helt enkelt. Gymmade på förmiddagen. Sen efter middagen åkte jag hem till Johanna. Svullade lite och sen 20.40 var det dags för bio: Vampyrer suger. Jag har sett bättre filmer haha men det var mysigt i alla fall. Jag och Johanna plus fyra pers till i salongen haha. Sen traskade vi hem till mig i höstmörkret.
Idag är det första november! Which means att jag fyller år om 16 dagar! Wiii.
 


RSS 2.0