en dag i maj

Skrivet: 2013-05-10 Klockan: 21:23:50
Igår gick jag iklädd ett vitt tublinne och en knälång kjol. Mer behövdes inte då solen värmde så skönt. Jag och Johanna tog en buss in till huvudstaden för att leka turister och fotografera de sagolikt vackra körsbärsträden i Kungsträdgården. Det var vi inte ensamma om. Hela området kryllade av folk som alla hade sina kameror och telefoner i högsta hugg. Åt sedan supergod pasta på en utesevering. 
När jag på egen hand anlände till Norrtälje igen skyndade jag hem för att byta utstyrsel och sedan mötte jag upp lite classmates på busstationen. Ut till Älmsta for vi där vi mötte upp två classmates till för att tillsammans handla ingridienser till tacos. Kvällen spenderades hemma hos Andreas. Prat om aktuella ämnen så som student, utbildning, resor, jobb, relationer och liknande ägnade vi oss åt. När vi sedan väntade på bussen hem runt midnatt hade det regnat och jag bara älskar doften av regn. Det faktum att man inte heller behövde frysa tack vare den varma luften gjorde det hela mycket finare. 

hälften av dom som älskar exploderar

Skrivet: 2013-05-08 Klockan: 22:56:58
Känns så skumt att denna bild togs för nästan exakt två år sedan. Då gick jag i ettan. Då var allt nytt och spännande. Brister eller negativa aspekter kring skolan existerade inte för mig då. Konstigt att det istället har gått upp och ner under endast detta läsår. Men som tidigare nämnt; jag vill vara glad och tänka positivt nu. Vi går ju trots allt mot ljusare tider, både rent årstidsmässigt men även praktiskt. Slutet av tunneln börjar synas tydligare för varje dag. Det känns som att det enda som omskrivs här är skolan, men det tar upp så stor del av mitt liv nu bara. Om låt säga två tre månader lär helt andra saker stå nedskrivet här. Herregud. Undrar vad jag kommer göra vid den tiden. 
 
Jag måste fixa ihop lite nya fotografier. Jag har varit skamligt dålig på att ta med mig kameran när jag har varit ute och flängt. Nu väntar långhelg i alla fall och det känns så tacksamt. Ska lapa sol, om den väljer att stanna kvar dvs. 

Det är en bra dag när...

Skrivet: 2013-05-06 Klockan: 22:04:04
... det är strålande sol, när min fotolärare ger mig och mina kamrater beröm för det vi har gjort under dagen, när jag får komplimanger för min frisyr när jag går genom korridoren, när mamma kokar kaffe till mig och strör över lite kardemumma, när jag sitter på golvet en måndagkväll och lyssnar på The Killers fina skiva Sam's Town samtidigt som jag dricker te och målar naglarna klart röda, när Andreas länkar bra musik.  

head vs. heart

Skrivet: 2013-05-02 Klockan: 15:01:34
Humöret har varit allt för svajigt den senast tiden. Så är det väl ibland. Nu mår jag bättre i alla fall och jag är glad jag har vänner och familj som verkligen bryr sig, tack. Valborg firades ute i Emmas sommarstuga i Spillersboda med både nya och bekanta ansikten. Jättetrevligt var det. Gårdagen bjöd på solsken och jag fick mitt första myggbett för i år. Idag är det 2 maj vilket enligt mig är heelt obegripligt. Imorgon har vi mösspåtagning, det är om möjligt ännu mer obegripligt. Obegripligt men roligt utav bara sjutton. Nu måste jag skriva färdigt en liten rapport, det är väl inte lika roligt kanske, men fan nu får det vara slut på negativitet. Jag bara MÅSTE lära mig att sluta tänka sönder saker och överanalysera, jag blir tokig på mig själv. Ska skita i saker så får mig på dåligt humör och uppskatta och absorbera saker och framför allt människors engagemang som får mig på bättre tankar.

RSS 2.0