den här stan' kan få mig så hög

Skrivet: 2011-08-31 Klockan: 22:27:35

En favoritbild.

Idag har det varit en bra dag, kommer somna med ett leende på läpparna. Don't forget to be awesome. Godnatt!

birthdaychild

Skrivet: 2011-08-29 Klockan: 22:53:25


Idag har min vän Emma gått och fyllt 17 år! Firade det först med lite fika i skolan, sen lite mer fika hemma hos henne på kvällen. Massor med grattiskramar till dig finis, me love uuuuuu!

Kändis i Kungsträdgården

Skrivet: 2011-08-27 Klockan: 17:55:57

Bilden är tagen med Rasmus kamera.

Måste bara berätta att när vi var inne i Stockholm igår så satt vi och åt lunch i Kungsträdgården. Helt plötsligt kommer en man och går förbi oss, så säger Rasmus: Är inte det där Per Andersson? Vi blir helt till oss och sprang efter honom för att få ta en fanbild tillsammans med honom... Han var jättetrevlig och allt! Så himla kul att träffa honom! Det var en av dagens höjdpunkter!

your life is your life

Skrivet: 2011-08-22 Klockan: 22:33:56


Herregud vad allt har blivit helt omvänt helt plötsligt. På tal om ingenting så tittade jag på bilder från sommaren -10. Det var nog den bästa sommaren i mitt liv, jag såg inga problem så långt ögat kunde nå. Jag och mina vänner längtade efter att börja gymnasiet och allt flöt bara på. Det känns som att den här sommaren inte ens var i närheten av den förra, även om man hade hoppats på att den skulle vara den bästa någonsin. Alla problem som man hade lagt bakom sig kom på något sätt tillbaka, men nu känns det faktiskt som att det börjar vända.

"You never know how strong you are... until being strong is the only choice you have."


Find the strenght to find an other way

Skrivet: 2011-08-20 Klockan: 18:55:16

Första veckan i skolan är avklarad och det känns bra. Firade att det var helg med att åka ut till Mickis igår, jättemysigt var det! Idag stressade vi till bussen (läs Mickis; i Onödan) och sedan åkte jag hem till mig när hon fortsatte till Stockholm. Träffade Klara en stund idag också! Man känner verkligen att hösten är på väg, men jag gillar det.

I'm tired of trying

Skrivet: 2011-08-14 Klockan: 22:04:08

estocolmo

Skrivet: 2011-08-12 Klockan: 20:01:18


Detta är två av de saker jag fick med mig hem igår när jag och Johanna besökte huvudstaden. Hittade massor med fina saker och Johanna var världens bästa smakråd hih.

thought i had an answer once

Skrivet: 2011-08-09 Klockan: 19:23:58

Det slog med att det är så lite som en vecka kvar tills skolan börjar. Var har det här lovet tagit vägen egentligen? Helt otroligt vad tiden har gått fort! Jag minns knappt vad jag gjorde i början av lovet, det känns som att jag har gjort allt nu i slutet av lovet. Jag har hunnit besöka både Singö, Fredlarna och Vätö där jag har haft det otroligt bra - skärgården ♥ Jag har tillsammas med flera andra varit på avskedsfest hemma hos Petra vilket var hur roligt som heslt. Mindre kul är det att hon ska åka bort och plugga i Spanien ett år..! jag har varit på kräftskiva hemma hos Johanna med finisar och jag har haft Emma och Mickis hemma hos mig med tacos och filmer. Har varit väldigt dålig (läs usel) på att ta med mig kameran... Får försöka ändra på det! Ikväll ska jag Emma, Johanna och Ludde äntligen se Harry Potter på bio. Längtar!

take every chanse. drop every fear

Skrivet: 2011-08-06 Klockan: 23:31:02

Easier said then done.

RSS 2.0