Helgen

Skrivet: 2010-02-28 Klockan: 20:01:33

Jag har haft fullt upp hela helgen så jag har tyvärr inte kunnat blogga. I fredags vad jag hemma och Johanna hemma hos beck och hade myskväll. Sen igår som jag över hos kajsa och hade det asmysigt där med. Sen idag blev vi väckta jättetidigt av hennes mamma som sa att vi skulle åka till Heron city. Så vi åkte typ vid tio och väl där kollade vi runt lite och sandra spelade massor med olika spel. Sen kollade vi på bio, vi såg filmen Percy Jackson och kampen om åskvidden. Den var väldigt bra tycker jag och huvudpersonen Percy vad sjut snygg! Nu ska jag snart se nån film med syrran! Så himla skönt att man inte behöver gå till skolan imorgon!


LOOOOV

Skrivet: 2010-02-26 Klockan: 15:45:54

Äntligen! Nu kan man ta det lugnt en hel vecka, inga tidiga mornar och inget plugg! Så himla härligt!


Onsdag

Skrivet: 2010-02-24 Klockan: 15:55:00

Då har typ hälften av veckan gått kan man säga, om man räknar skoldagar. Torsdagen och fredagen kommer förhoppningsvis flyta på bra. Det känns som vi inte gjorde någon annant än att ha prov och att skriva idag. Först ett långt engelskapass där vi skrev provuppsatts inför nationella, sen efter det hade vi noprov. Sen hade skrev vi massor på son och sen hade vi matteprov! Förstår inte riktigt hur jag pallade med allt! Inget annat specielt har hänt i mitt liv idag. Ska gå och träna sen. Ha en fortsatt bradag!


En mening.. bara en.

Skrivet: 2010-02-23 Klockan: 17:23:52

Idag visade åttans musikklass upp sin musikal, pocahontas... hm, den va bättre än deras förra men jag tycker alltid att mitt års musikklass har varit bäst alla år. Nu sitter jag här och försöker plugga inför noprovet imorgon, hoppas verkligen att det går bra.

Varför ska det vara så jäkla svårt att få ur sig en så lätt mening?


Ibland hatar jag verkligen att jag inte är mer datakunnig..

Skrivet: 2010-02-23 Klockan: 16:50:14

Jag vet inte men jag tror att min data kan ha fått virus och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har inget virusskydd för tillfället nämligen... Jag var typ tvungen att installera ett nytt virusprogram och innan jag skulle göra det så var jag tvungen att avinstallera mitt gamla, så jag gjorde det och sen när jag väl skulle installera det nya... så gick det inte(!!!) Sen när jag skulle logga in på ebuddy så stog det att min data typ kan få virus och då blev jag en aning panikslagen...! Jag får typ be till gud eller nåt att mina bilder inte försvinner!


.

Skrivet: 2010-02-22 Klockan: 22:30:00

Blä. Nu får jag en sån där jobbig klump i magen, det känns bara så meningslöst att ens försöka..


Dålig uppdatering..

Skrivet: 2010-02-22 Klockan: 21:56:19

..sorry för det, men jag har haft andra viktiga saker för mig, bloggen och datan har inte kommit i första hand. Jag har faktiskt varit ovanligt mycket borta från datan under helgen vilket var skönt! Idag hade vi prov och jag tror det gick bra. Imorgon har jag matteprov och på onsdag är det noprov, kulkul säger jag bara. Jag får stå ut den här sista veckan innan lovet, sen så är det slut... för en vecka i alla fall. Sen så vill jag bara säga, liksom många miljoner svenskar säkert också tycker... ÅT H****** MEN ALL DENNA SNÖ!


Fika

Skrivet: 2010-02-20 Klockan: 19:13:35



Dagen spenderade jag tillsammans med den här tjejen på café pelikan, mysigt, och jag käkade världens godaste chokladcheesecake! Snart ska jag kolla på melodifestivalen. I morgon ska jag först plugga, sen vid ett ska vi åka ut till Anna som fyller år! Sen ska jag träna och sen ska jag plugga som en galning, har nämligen världens längsta hk-läxa plus hinduismen-prov, sen ska vi prov-skriva en uppsatts på engelska inför nationella proven i engelska... Allt detta tills på måndag..... HERREGUD VAD JAG SER FRAM EMOT MÅNDAG!

 


Filmkväll

Skrivet: 2010-02-20 Klockan: 00:12:13

Jag kom hem från Rebecca för ett tag sen! Det blev filmkväll hemma hos henne men ett par tjejer från klasen, riktigt mysigt var det! Innan det var jag hemma hos johanna och myste. Bilder kommer nog förr eller senare. Just nu är jag väldigt trött så ni får nöja er med det här lilla inlägget, godnatt!


Badhuset.

Skrivet: 2010-02-18 Klockan: 15:30:53

Skoldagen var väldigt kort för min del idag. Typ runt halv tolv gick jag, hanna och vickan till badhuset för livräddning. Sen kom emelie och två killar till från hennes klass. Vi var bara sex pers och det var jätteskönt! Det gick väldigt bra också, jag oroade mig verkligen i onödan hehe. Efter det så gick jag hem, det kändes lite onödigt att gå till skolan när den sista lektionen ändå hade börjat. Jag och vickan ska göra matteprovet på tisdag istället, bra tycker jag, då får vi lite extra tid till att plugga för just nu förstår jag ingetting! Sen så fyller ju vickan 16 idag! Så massor med grattis till henne!!


HAPPY BIRTHDAY MY FRIEND!♥


Sjuk.. typ.

Skrivet: 2010-02-16 Klockan: 15:30:00

Jag tror att jag börjar bli bli förkyld, på riktigt. Idag har jag låtit som kråka typ, varit jättehes! Nu börjar halsen värka också.. suck. Ska faktiskt försöka plugga lite spanska nu, även om jag vet att jag kommer strunta i det.. NEJ JULIA, PLUGGA NU!
Just det! Ville bara säga att silvershampot faktiskt hjälpte ganska mycket, bara efter en gång liksom!




Happy birthday

Skrivet: 2010-02-16 Klockan: 15:24:53


Grattis på födelsedagen mamma! Jag älskar dig.


Ska gå till klara nu!

Skrivet: 2010-02-13 Klockan: 17:39:00

Nu aldeles snart ska jag gå till klara, sen ska hon följa med mig till flygis och köpa en till blekning. Sen ska vi nog mysa hemma hos henne! Ha en trevlig kväll!


.

Skrivet: 2010-02-13 Klockan: 12:55:05

AVUNDSJUKA?

nu kommer det vara extra roligt att öppna garderoben!


Nu är det klart!

Skrivet: 2010-02-11 Klockan: 21:39:09
..eller okej, inte just precis i detta nu, men idag har jag gjort och skrivit ut mitt gymnasieval som jag ska lämna till syon imorgon. Skönt att äntligen ha det gjort!

At Johannas place!

Skrivet: 2010-02-11 Klockan: 18:05:10



Sitter hemma hos johanna just nu. Vi har precis käkat middag och om ett tag ska hennes mamma skjutsa upp oss till Friskis! Ja det blir ett träningspass för mig del! Har fan tränat jättemycket den här veckan! Shit det är redan fredag imorgon! Är jag den ända som tycker att veckan har gått snabbt eller?
Ni får ha en trevlig kväll!


Irriterande

Skrivet: 2010-02-10 Klockan: 16:35:09

Är jag den enda som inte kan komma in på bilddagboken.se? Det är väldigt irriterande, jag har försökt logga in i säkert två-tre timmar men det står bara att åtgärden avbröts!



Friluftsdag!

Skrivet: 2010-02-10 Klockan: 14:56:15

Idag var det somsagt friluftsdag! Bowlade först, tillsammans med carro, sofie, erika, sofia och madelene! Roligt! Jag gjorde två strikes eller vad man säger, känner mig lite stolt i alla fall tihi. Sen gick vi upp till donken och käkade. Efter det skulle vi ha åkt skridskor egentligen men både carro och sofie drog hem så då gick resten av oss dit bara för att dom skulle pricka av oss och sen drog vi.. haha!

Här kommer några bilder från dagen i alla fall, precis som jag lovade igår!


































Även Sara kan vara lite söt ibland

Skrivet: 2010-02-07 Klockan: 15:02:54


Vinst

Skrivet: 2010-02-07 Klockan: 14:00:50

Tjejerna vann matchen tidigare idag, är så himla glad för deras skull! De var verkligen jätteduktiga! Klockan fyra ska jag nog gå och träna. Sen måsta jag plugga lite hemkunskap..

NI ÄR GRYMMA


Gör mig lycklig och ge mig dessa!

Skrivet: 2010-02-04 Klockan: 16:47:24

 

NILSON.COM


Har man tråkigt så har man...

Skrivet: 2010-02-03 Klockan: 20:21:15



... ja jag var ju hemma från skolan idag och det kan lätt bli lite långtråkigt efter ett tag om man bara ligger och slöar framför tvn så jag fick för mig att fixa om mina naglar igen. Blev ändå ganska nöjd. Vad tycker ni?


Guess what..

Skrivet: 2010-02-03 Klockan: 11:19:48

.. det blev att stanna hemma för min del idag. Halsen värker lite smått och det känns skönt att bara vila en dag. Har fixat om naglarna.. igen. Bilder kommer kanske senare om ni har tur haha! Funderar på att klä på mig och äta något, ja jag sitter här i sovkläderfortfarnade. Skriver kanske mer sen!


Låttips!

Skrivet: 2010-02-02 Klockan: 18:11:42

ItaloBrothers - Stamp on the ground

Pussicat dolls - Jai Ho

Window Shopping - Ola Joyce

Fibes, Oh fibes! - Run to you

Crazy town - Butterfly

Lady gaga - Speechless

Kent - dom som försvann

The sounds - Tony the beat


Stamp on the ground.

Skrivet: 2010-02-02 Klockan: 16:15:03

Usch vad jag har varit seg i skolan idag..! Det är nästan så att jag funderar på att vara hemma imorgon...  Det var sjukt många som gick hem under dagen också, typ 5 eller 6 st tror jag. Sen hade vi piptest på idrotten, det gick ändå väldigt bra, fick 13.4, är nöjd faktiskt.. lite sämre än tidigare men strunt samma. Efteråt fick jag så jäääkla ont i mina ben, benhinninflamation (stavning) som jag har nämnt förut.. det har kommit tillbaka vilket suger rent ut sagt. Gustav sa i alla fall att han kunde visa hur man ska stretcha om man vill få bort en del av smärtan!
 
Efter skolan gick jag ner med sofie på stan en stund, köpte ny foundation och en tröja faktiskt! Har inte köpt kläder på jättelänge!


79.50(!!) H&M


Februari

Skrivet: 2010-02-01 Klockan: 15:41:15

Är inte februari en månad som väldigt många fyller år i? Så är det för mig i alla fall. Både min mamma och pappa gör det, sen gör vickan, gustav, sara och elise det också! Många födelsedagar med andra ord. Den är ju den här månaden väldigt kort också, 28 dagar ni vet, vilket är skönt tycker jag! En månad närmare de lite varmare månaderna!

Skola som vanligt idag, helt okej men jag höll på att somna på den sista lektionen. Fick vg+ på min novell vilket känns bra också! Sen lite senare hade jag och några andra tjejer tänkt vara lite duktiga och röra lite på fläsket uppe på frisks! Kommer bli riktigt roligt och så känns det jättebra efter! Ha en fortsatt bra måndag!

Förresten så fixade jag om mina naglar igår! Vad tycker ni? Vitt vs svart?



RSS 2.0