Shoppingdag i Täby centrum med Emelie och Kajsa!

Skrivet: 2009-08-30 Klockan: 16:56:00
Igår var jag i Täby cetrum med Emelie Kajsa, och Sara då. Vi hade det riktigt kul som vanligt. Och det blev lite shopping även denna gång. Vi åkte efter elva någon gång och kom hem halv sju tror jag. När Sara och jag kom hem åt vi middag och sen åkte vi till vår moster som satt barnvakt till Greta! Och hon var ju lika söt som vanligt, nästan så att hon blir sötare för varje gång jag träffar henne. Sen senare på kvällen kom Emelie till oss och myste ett tag. Sen hände inte så mycket mer den kvällen. Jag är nöjd med det jag har köpt i alla fall!






Jag och Emelie med ett par riktigt snygga miner!

Grinda

Skrivet: 2009-08-28 Klockan: 18:32:00
Hej! Idag kom vi hem från Grinda och jag måste säga att förutom det dåliga vädret så har det överlag varit väldigt kul! Speciellt igår, vi körde olika lekar och Märta tog massor med kort och så! Jag orkar inte brätta exakt allt men i onsdags så var det skitdåligt väder, då ville jag åka hem. På kvällen hade vi också en spökrunda (tipsrunda i skogen för åttorna och sjuorna, och vi nior skulle skrämma dom under tiden) det var kul, själv stod jag och Johanna bakom ett träd och förskte skrämma folk..... vi lyckades väl sådär haha! Efter ett tag kom Gustav och Harald och satte sig med oss. Vi gav upp typ för nästan ingen blev rädd, istället fick vi förklara för alla vart de skulle gå. Också den kvällen tappade jag bort min kamera, hittade den inte?! På onsdagen sen så hade vi som sagt lite lekar och det var mysigt! Även den dagen letade jag som en galning efter kameran men jag hade ingen tur då heller. Så jag antog att jag skulle åka hem utan kamera men gissa vad jag såg det första jag gjorde imorse? Jo kamernan! Gissa om jag blev glad! Tyvärr så blev det då inte så många roliga bilder men ett par stycken i alla fall. Jag kanske kommer få några fler av någon från klassen sen vi får se.

Sen vill jag bara säga att jag trivs hur bra som helst i min klass. Alla är jättesnälla verkligen, och roliga haha! Till exempel, Calles krabbgång och Carro vid norsk fylla!

Här kommer då lite bilder!
















Idag har jag...

Skrivet: 2009-08-25 Klockan: 20:46:00
  • Varit i skolan
  • Åkt hem
  • Käka mellis
  • Åkt ner på stan och mött upp mamma
  • Ramlat med cykeln...
  • Köpt regnkläder
  • Köpt krubb tills imorgon plus en ny bok! Stephenie Meyers Genom dina ögon
  • Packat klart
  • Ätit middag
  • Grinat
  • Duschat

Ja så har min dag sett ut på ett ungefär och det här är det sista inlägget här i bloggen på ett par dagar. Jag drar nu nämligen till Grinda imorgon! Ser fram emot det faktiskt. Och jag köpte, eller okej mamma köpte till mig (tack mamma) en ny bok! Okej det är inte en fortsättning på Twilight men det är något liknande den handlar om. Jag längtar tills jag ska börja läsa den, efter att jag har läst ut Så länge vi båda andas.... för andra gången!

Det blir att stiga upp tidigt imorgon... riktigt tidigt. Vi ska ta en buss som går kvart över sju på morgonen!

Jag bloggar kanske på fredag när jag kommer hem. Om jag inte är för trött dvs hihi! Ha det bra så länge!

Vänta! Förresten! Är den någon som har läst den här boken? Vore lite kul att veta!





Skolfoto

Skrivet: 2009-08-24 Klockan: 20:48:00
Hejsan! Då var det måndag igen och idag gick vi efter det riktiga schemat i skolan. Dagen gick väldigt fort tycker jag. Kvart över tolv hade min klass fotografeering...! Åh jag fick sitta längst fram, i mitten! Jag hoppades och trodde verkligen att jag skulle få stå för det är väl dom som är lite kortare som brukar få sitta och.... jag är väl inte kort? Eller?  lite över 170 cm är jag ändå. Men jag hoppas att det blev bra  i alla fall. Efter skolan gick jag hem och käkade mellis, sen pluggade jag lite, haha ja redan faktiskt. Vi ska ha ett geografiprov den andra september, vi ska kunna hela världskartan dvs, alla världens länder, haven, bergskedjor och några stora sjöar. Kul.... måsta plugga som fan. Nu ikväll började jag att packa lite inför Grinda.

Hoppas att ni har haft en bra dag!




RSS 2.0