a moment, a love, a dream, a laugh

Skrivet: 2012-10-30 Klockan: 21:28:04
Gårdagen började med ett härligt och givande träningspass och när det började närma sig kväll hämtade Andreas och Viktor upp mig. Kvällen spenderade vi i Viktors etta med pizza, prat, skratt och skräckfilm. Tror vi slocknade vid fem ungefär, vilket resulterade i att vi inte vaknade förens vid två idag haha! Bästis kom hem till mig idag för kaffe och catch-up-talk. Och så har jag äntligen hämtat ut mina nya glajjor. Det var verkligen på tiden med tanke på att jag har bytt sedan sommaren 08. Kul med förändringar!

i väntan på en lång kall vinter

Skrivet: 2012-10-28 Klockan: 16:29:13
I försök till att rensa huvudet på tankar så tog jag mig ut i det fina vädret nu på eftermiddagen, kameran fick hänga med också. Så mycket händer på så kort tid. Plötsligt är trädens grenar tomma på löv och frosten ligger utspridd på marken. 
Igår kammade jag hem lite vuxenpoäng, jag befann mig nämligen på Roden och skrev högskoleprovet hela dagen..! Nog var jag slut i skallen efteråt. Det ska bli intressant att se vad jag får för resultat. Studentmössan är även beställd nu. På tal om annat så är jag väldigt glad över att jag har sluppit ha "söndagsångest" idag. En hel veckas lov väntar ju..!
 

att synas utan att verka ser enkelt ut på håll

Skrivet: 2012-10-25 Klockan: 16:57:00
Imorse låg temperaturen under nollsträcket... Måste kylan komma redan? För min del hade den gärna kunnat vänta lite till. Den sista skolveckan innan (ett efterlängtat) lov börjar lida mot sitt slut. Bortsett från irriterande tankar och funderingar hit och dit så har det mesta känts bra. Jag är så himla glad att jag omges av människor som får mig att skratta och må bra när allt annat känns mörkt och trist. Att ni orkar lyssna på hur jag resonerar och funderar kring saker och ting... Jag uppskattar det otroligt mycket. På tisdagskvällen tog jag mitt pick och pack hem till Johanna och spenderade natten där. Lite avbrott i den vardagliga rutinen kan göra så mycket. Igår hade vi sovmorgon, tackar Gud för det. Efter en ljuvlig sconesfrukost traskade jag och Johanna till skolan. Mot slutet av dagen var det dags för mig att hålla i min redovisning på psykologin, trots lite spända nerver så gick det bättre än väntat och det känns skönt att det är gjort nu. Dock stör jag mig något förbannat på att jag alltid ska bli så otroligt torr i munnen när jag ska hålla i en muntlig framställning..! Oh well. En dag kvar till lov. 23 dagar kvar tills jag fyller år. 29 dagar kvar till Swedish House Mafia. Nog har man saker att längta efter. 
 
 

du är min hjälte för du vågar vara rak

Skrivet: 2012-10-22 Klockan: 22:45:43
 
Varför existerar fraser som "nej men..." "men tänk ifall..." "jag vågar inte..." "om det inte går då..." Överanalyserande tankegångar önskar jag att jag kunde radera ur mitt system, i alla fall just nu. Jag behöver dem verkligen inte. Jag vill kunna ta saker som de kommer och kunna släppa dem och gå vidare ifall de inte utformade som jag hade hoppats och trott. Alla dessa oskrivna regler hit och dit. Varför kan man inte bara göra det som känns rätt i magen? "Nej men så kan jag ju inte göra, hur skulle folk se på saken?" Så himla frustrerande att man inte kan agera på ett visst sätt som känns så himla rätt, men som inte anses vara rätt utav omgivning... Blä. Lite sömn gör att jag kanske får lite ordning i skallen, värt ett försök i alla fall. Godnatt. 

socker

Skrivet: 2012-10-21 Klockan: 20:03:00
Denna skolvecka är slut, denna helg är också slut, hur går det ihop? Var det inte måndag nyss? Lördagskvällen spenderades med ett guldkorn. Vi trotsade ösregnet och gick och köpte supergod pizza som vi sedan avnjöt hemma hos henne, skratt och prat i mängder blev det. Träning och tappra försök till att plugga har denna dag bestått utav. Just i detta nu sitter jag och mumsar på mammas goda (enligt mig världens godaste) äppelkaka, om inte det är höst så vet jag inte vad det är. 
 

en månad kvar

Skrivet: 2012-10-17 Klockan: 19:20:32
Nu är det så lite som en månad kvar tills jag fyller 18! Ironiskt nog känns det allt längre bort ju närmare man kommer. Fler och fler av mina vänner har redan gått och blivit myndiga vid det här laget, kanske är det därför... Men men! De veckor som återstår lär gå fort. 
För övrigt så rullar det mesta på. Det känns som att jag inte lyssnar på något annat än Kent just nu. "Du & jag döden" lyssnar jag verkligen sönder haha. 
 
Jag har kommit fram till att jag måste sluta överanalysera allt, för i nuläget gör jag verkligen det, och det tar kol på mig! Om det ändå vore så enkelt att bara strunta i saker, eller i alla fall kunna lägga dem åt sidan till viss del. Hjärnan blir ju överhettad... 

allt som du gör blir till pärlor på min panna

Skrivet: 2012-10-14 Klockan: 21:38:36
Jag tror jag tänker för mycket. 

Kevlarsjäl

Skrivet: 2012-10-09 Klockan: 22:04:22
Kent - Kevlarsjäl. Så bra. Så himla bra. 
 

Radio

Skrivet: 2012-10-09 Klockan: 19:15:44
Igår hade jag, Johanna, Emma och Sara radiodebut i Radio Roslagen! Minutrarna precis innan sändning höll jag nästan på att svimma utav nervositet. Men den känslan släppte allt eftersom och summa sumarum så var det verkligen jättekul! Vi fick disponera en timme hur vi ville. Det blev lite musik, diskussioner kring skolan och prat om musik och framtiden. Om man är sugen på att höra hur det lät när fyra mediatjejer höll i ett radioprogram för första gången så är det bara att klicka här!

om du var här. om jag var där.

Skrivet: 2012-10-05 Klockan: 20:17:00
Någon vänlig själ får gärna berätta för mig var all tid tar vägen. Man hinner knappt sätta sig ner i skolbänken på måndagmorgonen innan det är dags att gå hem på fredagseftermiddagen. Oktober rör sig sakta med säkert framåt. Har tagit del utav den årliga höstmarknaden som alltid äger rum första onsdagen i denna månad. Har även firat älskade kanelbullen. Jag undrar vad resten utav denna månad har att erbjuda för överraskningar. 

kan inte låta bli att drömma mig tillbaka

Skrivet: 2012-10-03 Klockan: 21:52:17
Även fast jag gillar hösten och det mesta som hör där till så är det ändå svårt att inte drömma sig tillbaka till Grekland. Det blåa och framför allt varma vattnet, maten (fetaosten och tzazikin♥), miljön, det varma och soliga vädret... 

i guess it's easy if you try

Skrivet: 2012-10-02 Klockan: 15:46:22
Så var september måndag förbi och oktober har istället gjort oss sällskap. Det har varit en fin dag. Jag omger mig verkligen av folk som får mig att må bra. Psykologiboken ligger här bredivd mig och bara väntar på att jag ska öppna den och försöka förstå mig på saker som Freuds personlighetsteori, jagets försvarsmekanismer och instrumentell betingning. Med lite kaffe så ska detta förhoppningsvis gå vägen. 
En fin dag förtjänar en fin låt. Klicka häroch ni vill höra Lana Del Reys fantastiska låt Ride 

RSS 2.0