Guld

Skrivet: 2010-10-29 Klockan: 19:31:17
Hur härligt är det inte med lov egentligen? Denna fredag har varit bättre än bra. Sovmorgon, sen har jag degat runt i skolan med Emma Andreas och Ted, lyssnat på musik i timtal och fikat. Sedan middag på På G med mina fina vänner. En riktigt bra dag har det varit och jag är glad! Har tyvärr inga bilder från kvällen men vad gör det? 
Imorgon ska jag och mina lilla familj åka till Ikea. Har jag sagt att jag och Sara ska byta rum? Jo så är läget! Ska även få tapetsera om och så där så det är najs! Snart ska jag ta och kolla på Idol. Ni får ha det så bra.
MASSOR MED PUSSAR 

I don't want to lose this feeling

Skrivet: 2010-10-26 Klockan: 22:55:10
Trots att tisdagar är en av de segaste dagarna på hela veckan så var denna faktiskt ganska härlig. Lite vollybollspelande, grymt kul. Lite skrivande och lite debatterande den sista timmen vilket var roligt det med faktiskt. Gymmade efter skolan as usual. Sen har jag skrivit klart en filmanalys här på kvällskvisten vilket känns bra. En lång dag väntar imorgon, men det lär inte vara några problem. Mina klassbudies brukar få mig på bättre humör. Min klass är jäkligt bra. 

Och nu lite randompics! I know u like it



Lunes

Skrivet: 2010-10-25 Klockan: 19:37:29

Monday people. Dagen har gått fort. Tog en fika i cafeterian efter skolan med Johanna, my och Amanda. Myys. Gick på stan en snabbis, hittade massor med fina saker som jag vill köpa sen. Är hemma hos Johanna nu, ska spendera natten här. Snart ska vi bänka oss framför tvn och kolla på Top model. pussar

Saturday night

Skrivet: 2010-10-24 Klockan: 01:29:43


experter på att mysa. smaskade i oss mini-oreos framför filmen Juno, grymt bra film. Borde sova snart. Imorgon ska jag gymma, och så ska jag kolla på tapeter med mami! puss

Walking in a winter wonderland, already?

Skrivet: 2010-10-23 Klockan: 17:26:59

say whuuuuut.... det första man såg igår morse var snö. Jag vet att alla redan har skrivit om det i sina bloggar och på fb men sak samma. Snön  borde inte vara här än, det kunde gärna ha fått dröja några veckor till i alla fall. I och för sig är det inte så kallt än men kylan lär väl komma snart den med. Var i alla fall och fikade idag med sara, mamma och hennes kompis, mysigt. Får se vad som händer ikväll. hugs&kisses

If it's magic then pleace baby take your time

Skrivet: 2010-10-21 Klockan: 19:05:14
Saknar lust och inspiration till bloggen. Kan inte skylla på att jag har så mycket annat att göra för den här veckan har jag inte behövt plugga alls! Sammanfattning av veckan, coopertest, besök på nt-tidning, träning, tedrickande, kyla. Typ så. Det har inte hänt så mycket, kan vara bra ibland. Imorgon är det äntligen fredag, helg, yes!


någon som saknar snön..?

Stop crying your heart out

Skrivet: 2010-10-18 Klockan: 19:46:58
Har inte kikat in här på ett par dagar nu. Men eftersom att jag inte har haft något vettingt eller intressant att dela med mig av så hade det känst onödigt att skriva ett inlägg. Jag lever. Det är två veckor kvar till lov, hur nice? Annars? Jodå, det är bra, ska inte klaga. Humöret går i vågor, men det är väl så ibland i guess. Nu ska jag dricka te. Tyvärr har jag inga nya bilder att visa er. Kommer snart.

All the things that you've seen will slowly fade away

Skrivet: 2010-10-13 Klockan: 19:46:28
Veckan rullar på som vanligt. Livet rullar också på som vanligt. Men jag längtar redan efter helg igen, det är jag nog inte ensam om. Jag har vant mig vid att gå i skolan till sena eftermiddagen men de senaste dagarna har det känts snäppet till omöjligt att gå upp på morgonen! är så sjukt trött! Att göra sällskap med my både till och från skolan gör att man får sig ett extra stort skratt, våran humor är sjuk. Så mycket som jag skrattade idag på vägen hem alltså..!

11 oktober

Skrivet: 2010-10-11 Klockan: 19:04:29
Ey. Måndag igen, lite halvkul sådär enligt mig. Man är väl alltid lite extra seg första dagen efter helgen men vad ska man göra? haha. Ska försöka skriva en liten uppsatts nu. Sen är det ju en viss brud vid namn Sofia som faktiskt fyller år idag! Grattis grattis grattis schnygging!

You know love is to hard to brake

Skrivet: 2010-10-10 Klockan: 20:53:40











If perfect's what you're searching for then just stay the same

Skrivet: 2010-10-10 Klockan: 17:12:29
HEI. Igår var det fest hemma hos Dalan, mycket trevligt! Härligt folk och så vidare. Var hemma vid halv ett kanske. Bilder lär komma sen! Idag gick jag upp halv tolv. Sen vid ett gick jag och sara till gymmet. Ska snart käka och sen borde jag ta tag i lite plugg. Är inte så himla sugen på att gå till skolan imorgon, skulle inte skada med en extra ledig dag.

Lets paint a picture of the perfect place

Skrivet: 2010-10-08 Klockan: 17:51:23
Kan man få ett bättre avslut på skolveckan? Även denna fredag började jag kvart i ett till och börja med. Jag gick ändå upp ganska tidigt för att gymma. Sen fixade jag mig och käkade i lugn och ro. Traskade sen iväg till skolan med musik i öronen. Väl framme hade vi typ ingen engelska, fick bara reda på vad vi fick för resultat på provet som vi hade förra veckan, VG. Resten av lektionen satt vi ett gäng i caféterian och fikade. Hade sen matte som gick väldigt fort. Efter skolan gick vi ett gäng från klassen ner till stan och fixade lite grejer. Köpte två nya nagellack! Älskar nagellack! Snart kommer Johanna hit, det blir kewl!


mauvement & petrol posh

.

Skrivet: 2010-10-07 Klockan: 22:13:22
- can you make it stop?

Here comes the sun

Skrivet: 2010-10-07 Klockan: 19:44:21






saknar sommaren. saknar singö. saknar värmen. saknar brännan. saknar ljuset.

Jag kan lika väl fortsätta

Skrivet: 2010-10-06 Klockan: 19:13:56
Hei. Idag var det marknad, gick ner med my, amanda, ida och malin. Köpte lite gosaker och sen drog jag hem. Det var så mycket roligare med marknad när man var barn! Man längtade verkligen då. Nu när man är äldre så är man inte alls lika sugen, jag är i alla fall inte det. Sitter i mjukiskläder och kollar på teve just nu. Snart ska jag nog fixa lite te som jag ska ha till mitt marknadsgodis tihi. Juste, har fått hem mitt skolfoto! Det blev faktiskt helt okej, kunde ha varit värre. Take care.

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Skrivet: 2010-10-03 Klockan: 17:30:14
Härlig helg. Förlåt för dålig uppdatering. Igår var jag uppe på sportcentrum och kollade när hk ceres f96 spelade, de vann! Grattis tjejjor! Sen gick jag faktiskt hem till min mormor och bakade världens godaste bullar. Sen på kvällen var det fest hemma hos Bersén, det var naais men jag drog hem ganska tidigt dock, redan vid tolv. Idag har jag varit och gymmat, det känns bra. Snart ska jag käka middag, sen borde jag plugga lite, får se om jag pallar. PUSS


We can keep trying but things will never change.

Skrivet: 2010-10-01 Klockan: 23:41:01
Jag önskar att alla fredagar kunde vara som denna, eller i alla fall börja som denna gjorde. Att vakna upp av sig själv helt utvilad och bara ta det lugnt utan att stressa. Sen vad jag faktiskt så duktig att jag gick och gymmade en timme. Hem och duschade, fixade mig och åt lunch.
Väl i skolan hade jag bara två lektioner då jag skrev ett engelskaprov och räknade lite matte. Tog sen en fika på stan med Johanna och Kattis som jag inte har umgåtts med på evigheter, det var mycket trevliiigt! Puss!

RSS 2.0