Tjockisbaletten

Skrivet: 2009-09-27 Klockan: 18:39:00
Idag har jag käkat lunch hos mormor och så har jag tränat på Friskis, också kallat Tjockisbaletten!
Jag älskar passet som jag går på nu på söndagar, bra musik och roliga rörelser! Imorgon och hela veckan framöver är det prao, jag längar faktiskt! Jag ska ju praoa på En liten smula, typ det bästa stället jag kunde få en praoplats på eftersom att jag älskar att baka! Och jag kommer inte börja förrens klockan tio på morgonen, så hiiimla skönt!




Myskväll hos fru Strömberg

Skrivet: 2009-09-26 Klockan: 19:38:00

Hej alla glada! Igår tillbringade jag ju somsagt kvällen hemma hos My! Riktigt mysigt hade vi det! Jag kom dit vid sju ungefär och då satt vi lite vid datan. Vi gjorde det fram tills Idol började då fixade vi cola popcorn och Ben & Jerrys. Efter Idol ville My gå ut och åka longboard, jag testade och fan va roligt det är! Men svårt. Hihi. Sen typ vid tio gick vi och hälsade på Filippa, där vi var ( även om det inte kändes som det) i typ två timmar eller nåt tror jag. Vi satt utanför hennes hus och bara snackade sen kom Johan också och vi snackade om typ.. massor, det var kul hehe! Sen strax före tolv höll jag på att frysa häcken av mig så då drog vi hem till My igen och drack te. Sen tänkte vi kolla på film men vi blev så trötta så vi fixade oss och sen kröp vi till kojs.


















En lugn men skrattfylld dag

Skrivet: 2009-09-24 Klockan: 18:51:00
Den här dagen har gått väldigt fort, först och främst för att jag hade sovmorgon till nio och första lektionen hade vi en skriftlig bokredovisning i två timmar plus en till eftersom att vår lärare satte ihop två lektioner så att vi skulle få tillräckligt med tid och tro mig, det behövdes. Jag satt emellan Beck och Elise och Elise var den ända av oss tre som hade ett sudd så varje gång någon av dem skulle ha det så petade dom på mig, inte lite irriterande liksom, men vad skulle dom ha gjort annars liksom haha! Jag skrev 4 A4 med både fram och baksida och jag har nog aldrig haft så mycket skrivkramp tror jag! Sen var det lunch och efter det hade vi matte, då Märta och Erika gjorde en "dokumentär" om hur folk tuggar tuggummi så dom skulle filma mig hehe! Sen på rasten skulle Tobbe driva lite med Märta: Kom märta så älskar vi pensionerat! Haha lite fel allt tror jag att det blev där. Sedan spanska då, där vi pratade om uppsatsen vi ska skriva imorgon, ja sitter här och övar nu så det kommer nog gå bra. Imorgon är det äntligen fredag och jag tror att jag ska hitta på något riktigt ruligt med Myhsan, så länge sen det var!


The ark

Skrivet: 2009-09-23 Klockan: 19:10:00


Den här var en av mina favoritlåtar när jag var yngre. Jag gillar den fortfarande faktiskt,
jag vet inte varför men det är något med den som är... ja den är annorlunda.
Får lite nostalgikänslor haha. När jag var yngre sjöng jag jämt med i refrängen men gissa om jag sjön liiiite fel! Alltså eftersom att jag inte kunde engelska så bra då så hittade jag på typ egna 
ord som jag tyckte passade in...


Älsklingsskor

Skrivet: 2009-09-22 Klockan: 19:14:00


Ja jag har i alla fall inte sett några tuffare converse förut. Tänk att bära ett par av denna skönhet på mina fötter... åh va snyggt det skulle vara! Nu är det ju faktiskt såhär att min mammas kompis ska åka till New York på en shoppingresa på lördag och då ska hon köpa ett par converse till mig, jag betalar såklart. Hoppas då att hon hittar den här mondellen, om inte så har jag sagt att jag vill ha ett par oranga eller turkosa. Åh jag tycker det är så coolt med converse i starka färger! Jag har ju redan ett par gula och förut har jag haft ett par rosa.

Någon speciell färg som ni föredrar?
 eller ni kanske inte är så knäppa som jag att ni sätter på er ett par gula skor på fötterna hah!



Usch för söndagar...

Skrivet: 2009-09-20 Klockan: 18:56:00

Är det någon mer än jag som tycker att söndagar är den sämsta och tråkigaste dagen på hela veckan? Man vet att imorgon är det skola igen så man kan inte vara uppe lika länge och det är bara dåliga program på tv, självklart kan man ju göra annat. Men usch jag tycker ändå att söndagar är onödiga.
Så hur har min roliga dag sett ut då? Jag har bara suttit vid datan och pluggat, jäääättekul liksom... sen klockan fyra gick jag på ett pass på Friskis, dagen höjdpunkt typ....Vill att det ska bli måndag direkt istället och bara spola förbi alla söndagar!


Gräddvitt

Skrivet: 2009-09-19 Klockan: 20:19:00

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har haft annat i vägen, som plugg till exempel.
Idag har jag varit med Kajsa, mötte henne vid halv ett nere på stan. Vi gick och kollade runt i lite affärer och jag har syndat... igen. Jag kom hem med en kofta och en deo men en deo behövde jag faktiskt och koftan... åh så fin den är, vara bara tvungen att ha den! Väl på stan fikade vi lite på Cafe Pelikan också. Efter det så hade alla affärer stängt så då gick vi hem till Kajsa en stund, sen skulle Kajsa iväg på bio och då drog jag hem.




Friluftsdag och lite nytt.

Skrivet: 2009-09-16 Klockan: 20:10:00

Hej! Just nu är min data cp åh jag hade nyss skrivit klart en lång text här och precis när jag skulle trycka på spara och publicera så försvann allt, kul liksom så jag orkar inte skriva om allt. Kortfattat i stället då:

* Friluftsdag med skolan, sovmorgon till klockan tio
* Gick med Vickan, Sara och Sofia.
* Kom hem vid tolv ungefär
* Käkade lunch
* Gick ner på stan med mamma och sara på eftermiddan
* Köpte lite grejor.
* Gick hem, fick damp för att mitt msn jävlas med mig
* Käkade middag


Snart ska jag duscha, fan om mitt msn inte vill funka imorgon asså...



 


Lite smått och gott...

Skrivet: 2009-09-13 Klockan: 20:14:00
Hej! Jag var ju och tränade på Friskis för ett tag sen och gud vad det passet var jobbgit! Svetten rann så det var inte klokt, men det var ändå kul och det var bra musik tycker jag så jag ska nog gå på det igen nästa vecka. Sen, vad har jag gjort mer idag? Jo på förmiddagen åkte jag mamma och Sara till henne som Sara och jag ska jobba hos på torsdag, jag kanske inte har nämnt det men vi ska hjälpa till och servera och så på en fest, vi kommer få typ 300 kr i var så det tackade vi ju inte nej till!
I alla fall, efter det gick vi in på Norrköp och handlade lite, vi drog sedan hem och käkade lunch. Sen blev det så fint väder så jag satte mig ute och började läsa Genom dina ögon, just nu förstår jag inget alls i den men det kommer jag väl så småning om att göra. Sen så var jag ju och tränade. Annars har  jag inte gjort så mycket. Imorgon är det ju skola igen men konstigt nog så är det nästan som att jag längtar, vet ni varför? Jo för att jag trivs så himla bra i min klass! Inte en enda dag går utan att man får sig ett gott skratt!

Ha en trevlig kväll!


Idag har jag varit med ett par riiiktigt fina prickar

Skrivet: 2009-09-12 Klockan: 20:30:00

Idag gick jag upp runt tio och käkade frulle, sen messade jag Johanna och frågade om vi skulle träffas. Sen vid tolv, halv ett, mötte jag henne och Emma vid H&M. Sen cyklade vi till flygis och köpte lite fika. Väl hemma visade jag lite hur jag bodde och så, eftersom att det var första gången de var hem till mig, sen fikade vi ute på altanen. Efter det gick vi ut och fotade lite, och hoppade på höbalar! När vi kom hem kollade vi lite i gamla skolkataloger och lite sånt. Jag har haft riktigt roligt i alla fall! 

Tack för en fin dag med er!
Här kommer lite bilder som Johanna tagit!











Minikräftskiva

Skrivet: 2009-09-11 Klockan: 22:20:00

Hej! Jag såg att jag inte har uppdaterat på ett par dagar men jag har inte haft något speciellt för mig i alla fall så... Jag skulle kunna sammanfatta min vecka med två ord: Plugga och träna. Det är i princip det jag har gjort, inte det roligaste direkt, eller jo det är kul att träna men plugga, nej tack!
Vi slutade lite tidigare idag i skolan och när jag kom hem ringde jag My och frågade om hon ville följa med mig till flygis och köpa lite gott tills ikväll, hon sa självklart ja. Väl på flygis gick vi runt och disskuterade de mest knäppa saker, som är för knäppa för att nämnas haha! Efter det städade jag mitt rum riktigt ordentligt (behövdes!), bäddade rent, böt gardiner, dammade, damsög, ja hela alltet! Personligen tycker jag att något bland det skönaste som finns är att gå och lägga sig i en nybäddad säg, någon annan som tycker det?

Idag hade jag mamma och Sara en liten minikräftskiva, har konstigt nog knappt ätit några kräfor i år! Sen lite tacopaj på det också. Efter det kollade vi på Idol! Imorgon vet jag inte riktigt vad som väntar.Ha en trevlig helg!







Både tur och otur!

Skrivet: 2009-09-08 Klockan: 19:21:00

Dagen har både bestått av bra och dåliga saker. Om vi börjar med de bra så vill jag bara först säga att jag har hittat en praoplats! Det känns verkligen jätteskönt att inte behöva tänka på det. Sen idag på gympan sprang vi 400 meter och jag fick bäst tid av alla tjejer i klassen och fjärde bäst tid av alla i klassen! Sen på spanskan sa min lärare att jag hade jättebra uttal haha!
Sen det dåliga då... min jeans sprack och vi har massor med läxor och prov att plugga till. Men det löser sig antar jag, det känns ändå som att jag har tur just nu... det känns som att jag har blivit mer säker på mig själv! Och jag känner att jag verkligen tycker om min nya klass! Alla är jätteschyssta och roliga! Backen är inte lika brant längre.


Förresten, är det någon som har sett den här i butikerna än?


Värmen håller fortfarande i sig

Skrivet: 2009-09-07 Klockan: 20:49:24

Tycker ni att det känns som att det är september? Jag gör inte det, det är ju typ 19 grader varje dag och solen skiner och allt, inte känns det som att det är höst inte! Dagen har gått väldigt snabbt, vi fick först lite sovmorgon och sen klockan nio satt jag och Johanna i cafeterian till elva, sen var det bara tre korta lektioner kvar, på sista lektionen kollade vi på massa bilder från Grinda och efter det fick vi sluta. Efter skolan har jag inte gjort något specielt, sen klockan sex gick mamma, Sara och jag på ett gympapass på friskis, det var väl inte det roligaste jag har gått på men jag blev svettig i alla fall haha!
Nej nu ska jag försöka plugga lite.

Ha en trevlig kväll!



Foto: Johanna Norlin 


Söndag

Skrivet: 2009-09-06 Klockan: 20:55:00

Förlåt för att jag inte la in bilderna från i fredags igår, men jag hade ingen ork. Så jag tänkte göra det nu i stället! Tänkte bara berätta vad jag har haft för mig idag. Jag gick upp vid elva ungefär, sen typ två åkte jag och Sara till vår mormor... haha asså jag tror inte att det är många i min ålder som åker och hälsar på deras mor- eller farföräldrar sådär, men jag tycker om min mormor väldigt mycket så. Väl där blev jag väldigt sugen på pannkakor, så jag stekte några och jag tycker själv att jag var ganska duktigt hihi. Sen vid fem åkte vi hem och käka middag sen klockan sju drog vi iväg till Friskis och körde ett (jääävligt jobbigt) gympapass. Så det är så min dag har sett ut på ett ungefär, om man bortser från lite detaljer. 

Här kommer i alla fall bilderna från i fredags och några från lördagen!
















Bilder kommer

Skrivet: 2009-09-05 Klockan: 19:47:00
Gårdagen var jättemysig men jag orkar varken berätta eller lägga in bilder nu så det får ni se imorgon!

Tacos och film!

Skrivet: 2009-09-04 Klockan: 15:50:00

Om ett tag drar jag till Johanna och har myskväll tillsammans med henne, Emma och Isabell, riktig kul ska det bli! Jag har kameran med mig så bilder kommer nog imorgon!

Ha en trevlig helg! ♥


Johanna modig Norlin

Skrivet: 2009-09-03 Klockan: 18:33:00

Hejsan! Dagen susade fram ganska fort idag och sista lektionen fick vi håltimme, riktigt skönt asså.
Efter skolan åkte jag, Emma, Isabell och Johanna hem till Johanna. Först käkade vi mackor och sen så skulle Johanna sätta på några bedövningsplåster på örsnibbarna eftersom att hon skulle ta hål i öronen lite senare nere på stan! Och gud så nervös hon var hihi, men sen var hon en riktigt modig en! Innan vi gich dit kollade vi runt lite i affärer, det blev lite testanden av knallrött läppstift, ögonskugga smetande på kinden och skratt så klart! Fan att jag inte hade kamran med mig!

Efter att Johanna hade varit modig åkte jag hem till mig och de hem till sig. När jag väl kom hem pluggade jag lite eftersom att jag har engelskaläxa imorgon.... Och gissa vad mer som hände? Sara ringde mig plötsligt och sa: Asså mamma och jag är på flygis nu och gissa vad som har hänt? Vi mötte Margita (min faster) och jag fick 500 spänn av henne! Du med! Asså gissa hur jag reagerar?! Eller gissa om jag blev glad snarare. Sen hade mamma köpt månadskort till mig på friskis också, tack mamma!♥ Och imorgon blir det en bra dag tror jag allt! Vi slutar nämligen tidigare och sen på kvällen blir det myskväll hemma hos Johanna! Kameran hänger med såklart.

På måndag har vi sovmorgon och så blir det att sitta i cafeterian med Johanna!


RSS 2.0