Pictures of you

Skrivet: 2010-05-30 Klockan: 15:37:50
Idag är det morsdag! Grattis älskade mamma! Sara och jag gav henne faktiskt en liten present. Idag har jag inte gjort något specielt alls, jag har bara försökt jobba lite med mitt föredrag... det går ganska bra, jag är klar med själva föredraget, nu gäller det bara att öva, öva och öva lite till så att det sitter som en smäck när jag ska framföra det.


Strawberrys

Skrivet: 2010-05-29 Klockan: 21:15:02


Två härliga dagar

Skrivet: 2010-05-29 Klockan: 20:54:26
Kvällen igår var hur mysig somhelst. Vi grillade och snackade och myste och lyssnade på musik. Vi MÅSTE göra det fler gånger! Idag vid tolv åkte jag och mannen till täby centrum och shoppade upp våra pengar! Jag är riktigt nöjd med det jag fick med mig hem, bilder på inköpen kommer senare, likaså bilder från gårdagen kommer senare! Ska käka lite jordgubbar nu!


Försök stå ut nu dom sista två veckorna!

Skrivet: 2010-05-25 Klockan: 20:51:54

Ja kan ni fatta det? Att det bara är två veckor kvar av den här terminen? Knappt så att jag fattar det! Det är bara tio skoldagar kvar nu för på tisdag ska jag och klassen först käka lunch ute på havspiren och sen ska vi åka in och gå på grönan! Det kommer bli grymt kul!
Idag fick vi veta vad vi fick på nationella i biologi, jag var bara ett ynka poäng från att på mvg på det! Så det känns awesome! Efter skolan så har jag faktiskt pluggat riktigt mycket, jag har skrivit klart hk-uppsatsen och faktan om min konstnär, så grymt skönt! Jag måste bara lägga i en sista slutspurt nu de sista veckorna som är kvar. Det som jag har kvar att göra är

Biologifrågor - Evolution
Muntligt föredrag
Sista delen i spanska nationella
Skriftlig inlämningsuppgift om mellankrigstiden
Lämna in en skriftlig beskrivning av min och johannas idrottslektion

Egentligen fattar jag inte att jag ska hinna med allt det här men jag antar att det fixar sig.


Ingen vanlig dag!

Skrivet: 2010-05-24 Klockan: 15:28:23


Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Johannas födelsedag! Hurra Hurra Hurra! Den här snyggingen fyller 16 år idag! Grattis Jowhäni, hoppas du får en superbra födelsedag! I love u


Mormors födelsedag!

Skrivet: 2010-05-22 Klockan: 15:11:54







Idag fyller min älskade mormor 76 år! Grattis på födelsedagen!♥


Yesterday

Skrivet: 2010-05-22 Klockan: 15:06:24




två bilder från igår. kvällen var jättemysig hemma hos dalan, vi käkade hur gott som helst och hade det jättekul! Vi år göra om det!


Grilla!

Skrivet: 2010-05-21 Klockan: 18:19:11
Oj, dåligt upptaderat.... flåt. Kulturdagarna har varit super! Mycket roliga och fina framträdanden var det i aulan, emma fridén sjöng grymt bra! Idag har jag och sara städat klart hos mammas kompis, så grymt skönt! Snart ska jag möta upp ett par tjejer så ska vi dra till dalan och grilla! Kuuuul! Ha en trevlig kväll!


A voice has always told me where to go

Skrivet: 2010-05-18 Klockan: 20:47:21

En härlig och slapp dag! Så grymt härligt väder! Vi hade vanliga lektioner fram till klockan tolv då kulturveckan invigdes, roligt det ska bli! Jag ska fota... hihi ja i år igen, men nu har jag en egen, bättre kamera så det blir nog ett bra resultat. Vi ska åka ut till Kapellskär klockan nio imorgon så en timmes sovmorgon får vi. Efter skolan gick jag med mannen hem och stekte på hennes uteplats! Snart börjar DH!


Singö

Skrivet: 2010-05-16 Klockan: 18:10:46
Det var riktigt mysigt ute på Singö med johanna! Vädret var underbart så när vi kom dit böt vi om till bikini och solade! Sedan chillade vi lite, käkade god grillad mat, spelade lite kort, kollade på film och käkade godis! Vi åkte hem ganska tidigt idag pga lite sämre väder. Väl hemma visade sig solen så jag la mig ute på altanen någon timme och solade så nu börjar man få lite bränna! Vi tog jättemånga bilder men tyvärr så pallar jag inte att visa alla här men ni får några stycken i alla fall!











Tell me where you from, what you do, what you like

Skrivet: 2010-05-14 Klockan: 23:19:06
Efter mitt senaste inlägg har inget spännande hänt i mitt liv.. eller jo, jag misslyckades med en kladdkaka, jag vet, ingen kan göra det egentligen för det är ju så lätt att baka en men tydligen så kan man göra det.. Imorgon ska jag åka med mannen ut till Singö, så grymt roligt det kommer bli! vi får hoppas på att det blir bra väder så att vi kan ligga och steka utav bara den!



Skolmaran

Skrivet: 2010-05-12 Klockan: 13:49:47
Idag var det då somsagt skolmaran, jag är grymt stolt över mig själv om jag ska vara ärlig! Jag kom på sjätte plats av alla tjejer och sprang på 36.40, tre minuter snabbare än förra året! Det hade ju varit najs med en pallplats men de som kom före mig är grymt duktiga så. Jag är jättenöjd ändå!
Idag var det tänkt att jag skulle åka med johanna ut till Singö men det kom tyvärr saker i vägen. Det får bli en annan gång istället. Men vi ska kanske hitta på något i alla fall!



I'll be good

Skrivet: 2010-05-11 Klockan: 17:36:21
Inget specielt denna dag egentligen. Vi hade den skriftliga delen i spanska nationella, gick förvånatsvärt bra! Jag gick till sjukgymnasten efter skolan också, förhoppningsvis för sista gången för nu märker jag knappt av min stukning längre. Då är det skolmaran som gäller imorgon då, är ganska taggad faktiskt! Snart ska jag käka och ikväll blir det att kolla Desperate housewives.

Mavericks

Skrivet: 2010-05-10 Klockan: 18:45:55
Måndag igen, blev en kort skoldag, vi som redovisade i fredags fick sluta klockan tolv typ, härligt! Jag hängde med johanna mannen hem och svullade scones och vi fortsatte att skriva på våran lilla uppsats. Det blir en kort vecka, bara imorgon och sen på onsdag är det skolmaran, blir att springa! Hoppas att jag får bättre tid än förra året. Nu är det mindre än en måndag kvar av min tid på Roslagsskolan, jag kan verkligen inte fatta det, efter sommaren kommer jag inte gå tillbaka dit, då blir det Roden, jäklar vad jag längtar!

I will never let go

Skrivet: 2010-05-08 Klockan: 15:55:40


jag och mannen kollade på den underbara filmen titanic igår, vad kan jag säga? jag har aldrig gråtit så mycket till någon annan film någonsin, så otroligt fin den var, det är sjukt att jag inte har sett den tidigare. idag cyklade vi ner till stan en snabbis sen gick vi skillda vägar. Inget specielt händer denna kväll tror jag.


Måndag

Skrivet: 2010-05-03 Klockan: 19:57:04
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Ska försöka bättra mig. Igår var jag hemma hos johanna mannen och på kvällen var vi med gustav och kollade film. Idag har jag träffat kajsa som jag inte har sett på år och dar! Så härligt att hon är hemma igen! Nu ska jag kolla på top model och sen ska jag ta en dusch! Skola imorgon igen då, men den här veckan kommer gå fort!

1/5

Skrivet: 2010-05-01 Klockan: 15:20:55
Ojdå, tiden bara rusar iväg. Jag borde kanske ta och göra något.

RSS 2.0