Sunny afternoon

Skrivet: 2011-03-31 Klockan: 18:00:45


En bänk + baguette + räkost + yogurth + solsken + en Emma = min hejdunermysiga eftermiddag♥



Only time can tell

Skrivet: 2011-03-30 Klockan: 16:48:57


Make the best of it

Skrivet: 2011-03-28 Klockan: 16:39:19

Kan man få en bättre start på veckan än att sluta klockan tolv? Åt skolans pyttipanna och gick sen hem i det härliga vädret. Invigde dessutom mina solglasögon för i år! Väl hemma har jag bara tagit det lugnt, pluggat - ytterst lite.. och så har jag druckit teeeeee. Visst smakar teet godare när man dricker det ur en fin kopp? ♥
Snart sticker jag iväg till min mormor och äter middag!

Inbetween days

Skrivet: 2011-03-26 Klockan: 18:33:11


Härmed finns en ny kategori, foton! Borde ha gjort den för länge sen men bättre sent än aldrig, ellerhur?
Hur som helst, det blev att ta en tur nere på stan med mami och Sara, fick lite kläder och andra saker, tack mami! Gick sen hem till mormor och fikade. Hon håller på och stickar en pippitröja till mig! Hon är så fin min mormor. Vad jag hittar på ikväll återstår att se!

Förresten! Ni glömmer väl inte att släcka lamporna ikväll 20.30?

Hm

Skrivet: 2011-03-24 Klockan: 22:13:41
Borde jag kanske skapa en ny kategori? Foton...?

Vilken jäkla bergochdalbana

Skrivet: 2011-03-24 Klockan: 19:23:43

I fönstret lyser solen, och du är nästan vaken

Skrivet: 2011-03-21 Klockan: 18:51:25

dagens lilla outfit hih.
Vårkänslor har jag haft idag, en riktigt bra start på veckan också. Mvg på naturkunskapsprovet och så fick jag veta att jag kommer få mvg i datorkunskap, känns mycket bra! Nu ska jag slänga på mig jackan och mina converse för att ta en liten prommis med my denna härliga kväll. Take care!♥

Sweet little mystery

Skrivet: 2011-03-20 Klockan: 21:49:36
Haloooo. Jag har haft en finfin helg. I fredags var jag och Emsi ute hos Mickis och hade det så mysigt som man bara kan ha det med onyttigheter och Valentines Day. Innan det käkade vi dundergod middag på Kina. Igår var jag och Emsi hemma hos finisJohanna och skrattade åt allt och inget. Vaknade lagom tidigt och starade dagen med dunderfrukost. Sen spenderade vi några timmar ute på hennes altan, sög åt oss solsken och D-vitaminer som svampar! På eftermiddagen blev det ett friskispass. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och funderar på att sova snart... Egentligen borde jag läsa min engelskabok, får se hur det blir med den saken. Nu tänkte jag faktiskt bjuda på lite bilder! De flesta är Emmas, en och annan är från Johanni.










Jag har famlat i mörker men i er ser jag ljuset.


Tell me that you need me

Skrivet: 2011-03-16 Klockan: 20:21:33

Idag besökte klassen Riksdagen, var ganska intressant faktiskt. Fick se Maria Wetterstrand debattarea också mihi. Innan själva besöket satt vi vid Rosenbad och och åt lunch i solskenet, så himla härligt! Avslutade dagen med en karamellatte i Kulturhuset med Johanna, Ludde och Emma. Hade faktiskt med mig kameran och jag hade tänkt lägga upp bilderna här... men när jag gick av bussen ringde Emsi och sa att jag hade glömt kameran på bussen, duktig som jag är! Tur att hon hittade den kan man säga.
Take care!


Sometimes I wonder how you stay so sad when you're so beautiful

Skrivet: 2011-03-15 Klockan: 22:22:32


Det finns dagar då man verkligen verkligen vill vara positiv och glad, men så är det saker som kommer i vägen för det. Ogillar det verkligen. Jag försöker intala andra att man ska göra det bästa av situtationen men när det kommer till att jag ska göra det själv, då funkar det typ inte, don't know why. Dom dagar jag känner så här är det så jäkla skönt att vara i skolan, faktiskt. Jag kopplar bort alla negativa tankar och omges av så sjukt många fina personer så får mig att må så bra. Jag har inte tid att känna mig nere då.



I guess I love the way it burns

Skrivet: 2011-03-13 Klockan: 19:51:27

Igår fick jag äntligen tillbaka min dator! Så nu är jag lite glader igen! Helgen har varit moisig. Igårkväll var jag hemma hos Kajsa, som jag träffar allt för sällan(!), vi kollade på melodifestivalen och hade det jättekul! Våran humor alltså. Idag har jag ägnat i stort sett hela dagen åt att plugga inför morgondagens prov, hoppas det kommer gå bra. Tog en paus för att träna. Snart ska jag titta på Solsidan, ovanligt eller hur? Sen borde jag lägga upp några bilder här som jag tog under tiden då jag hade lämnat in datorn, jag är dessutom sämst på att uppdatera.. Felåt. Nu ska jag dyka ner i naturkunskapsboken några minuter innan jag lägger mig i soffan. PUSS

.

Skrivet: 2011-03-13 Klockan: 11:40:41

Don't let the color scare you, it's just a state of mind

Skrivet: 2011-03-07 Klockan: 18:16:55
Plötsligt var lovet slut och det var dags att gå till skolan igen! Men jag har dock inte så mycket att klaga på efter som jag började med en ganska skön dag så här direkt efter lovet. Hade bara en lektion och slutade tjugo över tio, hur skönt?! Tog därför tillfället i akt och gick hem och åt lunch med My, kålsoppa blev det mhihihihiih så himla himla gott!
Jag skulle vilja uppdatera mer men min dator har varit knasig ett tag och därför har jag lämnat in den men förhoppningsvis kommer jag få tillbaka den snart! Imorgon ska jag till tandisläkaren och sen ska vi åka skridskor, keewl! pussisar!

Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvudet

Skrivet: 2011-03-02 Klockan: 08:49:17


Hei hei hallo! Det är ganska så skönt med lov! Igår började dagen med att besöka gymmet, vilket jag inte har gjort på ett tag. Sen gick jag och hälsade på min sötis mormor, vi stekte pannkakor - mums! Min mormor är bezt. Idag åker jag till huvudstaden! pussar

RSS 2.0