Valborg

Skrivet: 2010-04-30 Klockan: 15:41:17
Kvällen ska jag tillbringa med my och tim! Det blir först lite vegi-tacos och sen så går vi upp till brasan, får se vad som händer efter! Ha en trevlig kväll!

Awesome

Skrivet: 2010-04-29 Klockan: 20:28:28

Vollybollturnering idag då! Jag och tjejerna kom på tredjeplats vilket jag ändå tycker är ganska bra, vi vann två av fyra matcher och själv så tycker jag att vi spelade jättebra! Sen så fyller ju erika hela 16 år idag så grattis till henne! Här kommer en hel drös med bilder, inte bara mina, några är märtas och några är från Johan nybergs kamera. Enjoy!






















Onsdag

Skrivet: 2010-04-28 Klockan: 18:56:15

Inget specielt denna dag egentligen. Hade då prov i historia på morgonen, magkänslan efter var inte så jättebra men Johan hade tydligen rättat det och han sa att det gick bra i alla fall. Just nu håller jag på och testa min vollyboll-outfit inför morgondagen! Det blir nog prima! Inte exakt vad jag hade tänkt mig men det blir bra! Och så ska jag och tjejorna kämpa som tusan när vi väl ska spela! Go girls!
Nu blir det att ta en dusch!


All I thought was a dream, was as real as it seems

Skrivet: 2010-04-27 Klockan: 18:26:34

Inget specielt har hänt idag. Fick tillbaka biologi-provet, fick mvg så det känns bra! Något som därmemot inte gick så bra för mig var nationella proven i matte... Fick reda på resultaten idag, jag var ett poäng över G tack och lov haha, jag trodde faktiskt att jag skulle få IG. Efter att jag hade käkat middag åkte jag upp till roden tillsammans med johanna, nu är jag verkligen helt säker på att jag ska välja media! Längtar som tusan!
Ikväll blir det att plugga som faen till historia-provet och att glutta lite på DH!


Nytt

Skrivet: 2010-04-25 Klockan: 19:24:00


Ny header! Blev ganska nöjd med den faktiskt. Några av bilderna är johannas, pallar inte säga vilka exakt men det är bl.a fyra bilder på mig som hon har tagit, hoppas det är ok johanna ;) Vad tycker ni?

Pics

Skrivet: 2010-04-25 Klockan: 19:08:04











NÅGON FAVORIT? :)


Vårkänslor på riktigt

Skrivet: 2010-04-25 Klockan: 15:32:47

Jag och mamma tog en liten promenad runt borgmästarholmen, kameran hängde med så det blev ett par fina pics, kommer upp här på bloggen senare I think. Det kryllade av blommor där borta i alla fall och solen var framme, senast jag kollade idag var det 14 grader ute! Så himla härligt verkligen, jag och mamma tog också en liten fika på altanen, riktigt mysigt!


Gold

Skrivet: 2010-04-24 Klockan: 21:22:01


du är som min egna lilla guldklimp.

Jag cyklade till mannen vid två någon gång. Hjälpte henne att färga håret, grymt fint blev det. Gick sen till norrköp och provade nya magnum gold, riktigt smaskig om ni frågar mig. Vi satt i solen ett tag och smaskade i oss glassen, sen bar det hem till henne igen. Bjuden på middag blev jag också, oxfilé, så sjukt gott. Denna kväll blir lika lugn som igår men det gör mig inget, jag har haft det så mysigt tidigare idag så.

Smile

Skrivet: 2010-04-24 Klockan: 12:44:26

Det är lördag mina vänner! Vad ska ni hitta på? Jag ska träffa mannen, får se vad vi hittar på för kul. Just nu är jag sjukt hungrig, tror faktiskt att jag ska gå ner till köket och äta nåt. Hejdå!


Passion

Skrivet: 2010-04-23 Klockan: 20:27:10


någon som har smakat? Själv tycker jag att den var riktigt mumsig!


Test

Skrivet: 2010-04-23 Klockan: 19:27:45
FULLSTÄNDIGT NAMN: Julia Elsa Lillemor Ivarsson
FÖDD: 17 november
BOR: norrtälje
SMEKNAMN: män, lula, julia
FAMILJ: sara, mamma och pappa, bor dock bara med mamma och sara för er som inte visste
INTRESSEN: träna, baka, umgås med vänner, lyssna på musik
SKOLA: roslagsskolan


HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..
SAKNAT NÅGON: ja.
ÅNGRAT NÅGOT: ja
LJUGIT: ja
SVIKIT NÅGON: hoppas inte
GRÅTIT: ja
SKRATTAT: ja
VARIT SJUK: nej
VARIT UTOMLANDS: nej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: ja

KÄNSLOR:
GRÅTER DU OFTA: inte så ofta nu på senare tid
SKRATTAR DU OFTA: ja
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: typ ensam
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: blandat, förbannad och ledsen vid vissa tillfällen och jätteglad vid andra
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: nej!


KÄRLEK!
FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: tyvärr inte, väntar fortfarande
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: tror det 
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: nej, tycker ganska illa om den ibland
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: hoppas i alla fall
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: lite
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: ingen
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: ja
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: nja
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: söt I think
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT:dont care
FÅR DU MÅNGA KILLAR: nej

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: blond
ÖGON FÄRG: blågråa typ
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Kort
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: ja faktiskt
SMINKAR DU DIG: ja
VARFÖR? ÄR DU INTE VACKER UTAN: Jag är inte ful utan men jag gillar att sminka mig bara

When you listen to the radio every where they play my song

Skrivet: 2010-04-22 Klockan: 19:55:58


old pic.

Idag tillbringade jag inte många timmar i skolan. Vi hade tre lektioner och sen fick vi sluta. På morgonen hade vi sista delen i nationella matte, det gick pissdåligt, blir faktiskt inte förvånad om jag får ig haha. Efter den den korta skoldagen gick jag och mannen hem till henne. Bakade scones och drack te, mys. Imorgon är det fredag, så grymt nice!


Det snöar..

Skrivet: 2010-04-21 Klockan: 19:22:31

Vädret gillas starkt av mig.. nej faktiskt inte, I hate it! Fast samtidigt så vet man aldrig vad april månad har att bjuda på för väder, det har ju både varit sol, vind, regn, snö och hagel så. Idag gjorde jag, carro och sofie den muntliga delen i engelska nationella och det gick bra, min lärare satte mig mellan vg+ och mvg- så jag är ganska glad över det.


Så kan det gå

Skrivet: 2010-04-20 Klockan: 19:44:09

Matte nationella gick skit.. precis som jag trodde, okej jag tror att jag fick godkänt i alla fall men då var det väl precis på gränsen, jag och matte går inte ihop. Vi får se hur det går med Cdelen. I alla fall så var jag hos sjukgymnasten idag och hon sa att jag faktiskt kan vara med och spela vollyboll och jag vill, men om jag känner att jag får ont ska jag såklart inte göra det så därför tänker jag testa hur det känns på fredag, wee. Imorgon är det då biologiprov och jag tror och hoppas att det kommer gå bra!


Lunes

Skrivet: 2010-04-19 Klockan: 17:34:59

Måndag igen, härlig dag, mycket skratt och sol. Hade diktanalys sista lektionen, gick väl så där men what evah just nu. Nu vet jag precis vad jag ska vara på vollybollturneringen och sara visste inte vad hon skulle va så hon fick bli min kompanjon, vad vi ska klä ut oss till får än så länge vara en hemliiis. Den här veckan ser ändå relativt lugn ut. Biologiprov på onsdag och nationella i matte, del C på fredag. Nu ska jag försöka fortsätta plugga lite biologi, tummen upp.. 
 


I've got some news for you

Skrivet: 2010-04-18 Klockan: 15:30:05



Sitter och försöker plugga lite biologi, lite framsteg gör jag ändå. För ett tag sen var jag och min lilla familj hos min kusin som hade fyllt år, där bjöds det på lite fika. Ikväll händer det typ inget, jag kan inte förstå att det redan är söndag!


Just like raindrops

Skrivet: 2010-04-18 Klockan: 00:21:40

My gick hem för ett tag sen, vi svullade framför tvn med lite B&J. Myss med My!


man kan inte vara snygg hela tiden, inte jag i alla fall.


Jag svänger ju inte

Skrivet: 2010-04-17 Klockan: 19:08:44

Gårdagen var mysig! Den tillbringades med mannen, gustav och calle ät johannas crib med lite kortspel. Idag gick jag och mannen ner på stan ett tag, sen drog jag hem med cykeln upp för frällabacken! Snart kommer Myhsan hit!
 
foto: johanna


Helg!

Skrivet: 2010-04-16 Klockan: 16:16:47

Jäklar, den här veckan har gått så fort, inte mig emot haha! Nationella gick inte så bra idag... riktigt dåligt med andra ord! Varför ska jag ha så svårt för att förstå? Men något annat som är bra är att jag fick vg+ på min engelska uppsats, alltså nationella. Så det känns bra, lite störande att jag aldrig kan höja mig till mvg but shit the same, nu är det fredag! Just nu håller jag på att fixa mig lite samtidigt som jag lyssnar sönder eminems låtar, både gamla och nya. Ska bege mig till johanna sen, får se vad vi hittar på! Ha en trevlig helg!


National och Moderna museét

Skrivet: 2010-04-15 Klockan: 17:56:12

Idag har jag, tillsammans med min klass och två andra klasser varit i huvudstaden och gått på National- och Moderna Museét. Det var ändå ganska kul och man gör ju vad som helst för att sklippa skolan haha... Vi hade världens bästa och roligaste guide på Moderna! Man skrattade konstant! Vädret har varit helt perfekt också, när jag kom hem såg jag att det var 14 grader!
Imorgon har vi nationella prov i matte.. önska mig lycka till för det lär jag verkligen behöva.
 



Jag vaknar med den tanken varje dag

Skrivet: 2010-04-14 Klockan: 20:48:37
Det kommer aldrig hända, så varför kan jag bara inte sluta tänka på det...

You have nothing to fear

Skrivet: 2010-04-13 Klockan: 17:53:16

Direkt när jag kom hem från skolan fixade jag lite meliiis och så bytte jag om till bikini och shorts och sen satte jag mig ute på altanen och solade, så sjukt skönt! Vädret idag har varit helt awesome! Hoppas för allt i världen att det håller i sig nu bara! Är jag ensam om att älska att det nu är ljust när man vaknar? Personlingen har jag mycket lättare att stiga upp på morgonen när det är ljust! Jag har varit på mycket bättre humör idag! Och så var Dalan tillbaka efter en lång solsemester! Stackarn hade skadat armen...
Puss på nosen!


Back to hell...

Skrivet: 2010-04-12 Klockan: 18:56:20

.. haha nej då. Dagen har inte varit så hemsk. Det var jätteroligt att träffa alla i klassen igen och så. Men samtidigt slog det mig hur mycket vi har kvar att göra de två sista månaderna som återstår av terminen och det har jag gått och deppat över hela dagen typ. Sista lektionen var det knappt så att jag orkade hålla ögonen öppna, var så sjukt trött! Efter skolan satt jag och Vickan kvar och skrev klart vårat grupparbete, äntligen! Så skönt att slippa tänka på det längre, we did a good job! Resten av kvällen ska jag nog glutta lite på tv, Top model som gäller, verkligen älskar det programet! Sen tror jag att jag har en liten idé om hur jag ska klä ut mig till spexdagen! :)


Svaren på era frågor!

Skrivet: 2010-04-11 Klockan: 20:56:24

1. Kan du lägga ut en bild på ditt favoritplagg/favoritoutfit?





blusen har jag inte kunnat använda så mycket än men när jag såg den i affären kände jag direkt att den här ska jag ha! Älskar mönstert och alla färger! Den andra toppen anväder jag väldigt ofta, köpte den för ynka 100 kr på gina i vintras, älskar den verkligen!

2.Vilken är din favoritlåt?
Åh herre gud, det finns så många! Men jag älskar verkligen Eminems låt Like toy soldiers.

3. Vill du ha långt eller kort hår?
Jag trivs verkligen i kort hår och jag tror att det kommer ta ett tag innan jag spara ut till långt hår :)

4. Vilket smink använder du?
Jag anväder double extension beauty tubes mascara från L´oreal, matte morphose foundation - också från L´oreal, bronzing puder från h&m sen kajal och ögonbrynspenna från Isadora! :)

5. Hur lång är du?
170 cm exakt!

6. Hur mycket shoppar du i månaden?
Det är jätteolika verkligen, men det blir i alla fall någon hundralapp!

7. Favoritsaker att fota?
Det är nog natur, blommor och sådant. Tyvärr äger jag ingen systemkamera så det blir ju inte världens bästa skärpa eller fokus på närbilderna men jag tycker det är jättekul ändå :)

8. Favoritprogram?
Jag verkligen älskar The Simpsons, DH, Sex and the city, Seinfield, scrubs, family guy och top model!

9. Tips på outfit till sommarn?
Shorts med någon cool t-shirt och sloglasögon! :)

10. Är du kär i mig? :>
Ja my, lite kanske :>

11. Hur många unika besökare har du i snitt per dag? Vad är rekordet? =3
Per dag har jag i snitt 25 ungefär, rekordet är 45! :)

12. Vem är din bästa vän, utom din syster?
Haha, jag har inte en bästa vän men mina närmaste vänner är Kajsa, Emelie, Johanna, Anna och Klara 

13. Skulle du vilja ha något djur? 
Ja jag skulle verkligen vilja ha en liten hund eller katt! :) 

14. Festar du mycket?
Sanningen ska ju fram.. nej jag festar inte alls.

15. Hur känns det att ha en tvilling?
En fråga jag har fått besvara många gånger hihi. Nej men alltså jag tycker inte att det är något specielt egentligen, jag vet ju inte hur det är att han ett äldre eller yngre syskon. För det mesta kan det vara ganska jobbigt, ganska mycket tjafs om struntsaker. När vi var små hade folk väldigt svårt att skilja oss åt och det kunde vara lite småroligt då och då men... Det finns fortfarande folk som inte kan skilja oss åt eller som säger fel namn osv och jag förstår inte hur dom inte kan se skillnad! o: Så nu på senare tid kan det vara lite smått irriterande när folk säger fel x) Men för det mesta är det ändå väldigt roligt att ha en tvillingsyster, vi har ju många saker gemenstamt och typ ett band som ingen annan förstår :) Sara betyder mycket för mig. 

16. Om du bara hade 1 dag kvar att leva,hur skulle du spendera den dagen och med vem? 
Jag har ingen aning om vad jag skulle göra o: Men jag skulle nog spendera dagen med alla som jag älskar, mina närmaste.. usch, blir nästan tårögd när jag tänker på hur det skulle bli så att jag bara hade en dag kvar... :(

17. Vad tycker du är mest irriterande -folk som smackar när dom äter eller folk som äter jätte långsamt?
Båda är jäkligt irriterande men det är nog värre med folk som äte jätte långsamt.. fett jobbigt att sitta och vänta när man själv är klar x) Klart man kan vänta en stund men inte i en evighet...! 

18. Har du förlorat någon vän som du gärna skulle vilja vara vän med fortfarande?
Ja det har jag nog, eller förlorat och förlorat... Det blev så att vi tappade kontakten när vi började i olika skolor.

19. Hur många gånger har du varit kär?
Många gånger haha, men alla gånger har det inte varit riktig förälskelse.
Men på riktigt har jag varit det två gånger kanske. 

20. Vill du gifta dig när du blir stor?
Om jag träffar den rätte så vill jag nog det, men jag tror inte att jag vill gifta mig i kyrkan då.

21. Om du var tvungen att välja mellan att se ut som en fjortis eller en emo,vad skulle du välja?
Emo utan tvekan! 

22. Vilken människa i klassen irriterar du dig mest på?
Det tror jag inte att jag vill säga här faktiskt haha. 

23. Vad gör du hellst på din fritid?
Sånt som de flesta tonåringar gör, umgås med vänner, lyssnar på musik, tv. Sen älskar jag att träna! Baka gillar jag att göra också :) 

24. Vilket gymnasium har du sökt till?
Rodengymnasiet med mediainriktnig! 

25. när var första fyllan?
Har aldrig varit full, jag dricker inte heller så ;) 

26. är jag en bra syrra? :D
Jodå sara, det är du ;) 

27. ska det bli kul att börja gymnasiet?
Ja det tror och hoppas jag! :) 

28. vad skulle du aldrig sätta på dej?
Äkta djurpäls :s

29. varför är du så snygg?
du är minst lika snygg johanni :) 

30. vad är din största önskan just nu?
Att jag snart blir tillsammans med någon! 

31. värsta upplevelse som hänt dig?
Antagligen när jag tappade håret, det kändes lite som att världen gick under om jag ska vara ärlig. Mitt självförtroende var inte på topp innan jag tappade håret och när jag gjorde det gjorde inte saken bättre.. Men nu så här efteråt är jag vädligt stolt över mig själv för att jag klarade mig igenom det och jag har blivit mycket mer öppen. Om det inte hade hänt mig hade jag faktiskt inte varit den personen jag är idag annars och jag känner mig mycket snyggare i kort hår! 

32. Vara en elefant och leva i indien resten av livet och bli ett husdjur för dom små indierna eller vara en fri groda som bodde i en svamp?
En groda som bodde i en svamp, helt klart! Haha!

33. Vilket är viktigast: innehållet eller texten?
Vilken fråga! Haha det beror på hur man ser det.... det är ju för det mesta samma sak så ;) 

34. vilket är det lägsta du har hoppat?
Det vet jag inte riktigt hur jag ska svara på x) 

35. Finns det någon du saknar från tex din gamla klass/skola som du inte har så mkt kontakt med längre?
Ja tyvärr, saknar en del av dem :/ 

36. Har du ridit nån gång?
Yes I have! Ingen vacker syn men det var kul! :D

37. Vad tycker du om tygskor och lackleggings tillsammans?
Jag ser inget fel med att ha de tillsammans, det är snyggt! 

38. Bästa låten just nu ? :)
Kolla längre upp! 

39. Favorit skådespelare och varför ?
Det är nog Jonny Depp! Han är duktig såklart och så är han så grymt snygg! Annars älskar jag ju Rob Pattinson och Taylor Lautner men jag har ju bara sett dem i The Twilight Saga och jag vet inte hur de är i andra filmer. Jonny Depp har jag sett i flera filmer och jag tycker att han är jätteduktig! 

40. Varför är du Team Jacob?... hihi(A)
Jo du, han är så jeeeekla snygg! Han är så varm och han skulle verkligen göra allt för Bella! Han tog hand om henne när Edward stack! Bella behöver inte förvandla sig för att vara med honom med det måste hon om hon ska kunna vara med Edward! Så eftersom att jag är team Jacob så blir jag så förbannad på bella i slutet av New moon när hon åker med Alice för att hämta Edward, jacob ber henne verkligen att stanna kvar och hon tyckte att det passade att vara hos honom när inte Edward fanns med i bilden men sen när han kommer tillbaka så drar hon bara! 



HOPPAS NI ÄR NÖJDA MED SVAREN! DET VAR KUL ATT NI STÄLLDE SÅ MÅNGA FRÅGOR!


By the way..

Skrivet: 2010-04-11 Klockan: 11:50:18

..hur länge till ska jag ha frågestunden? Kanske att jag borde vänta ett litet tag till..


Tiden bara rusar iväg..

Skrivet: 2010-04-11 Klockan: 11:37:26

Känner mig lite smått nere när jag tänker på att jag ska till skolan imorgon igen, känner verkligen inte för det alls, jag vet att jag inte är ensam om det men ändå. Förlåt för att jag är negativ men det är mycket att göra i skolan, flera nationella prov kvar osv. Vännerna saknar man ju såklart! Det är väl lite över två månader kvar tills vi går ut på sommarlov? Jag kanske står ut ändå när jag tänker efter för två månader kommer förhoppningsvis gå ganska fort.
Vad ska jag ägna den sitsta dagen på lovet åt då? Hm.... vet inte riktigt, mamma undrade om jag ville följa med henne till gymmet sen så så blir det kanske. Borde kanske ta tag i lite plugg men så kommer det antaligen inte bli, lat som jag är haha! Nej det är var ett alldeles för negativt inlägg, förlåt förlåt!


00.24

Skrivet: 2010-04-11 Klockan: 00:24:08


Step by step

Skrivet: 2010-04-10 Klockan: 19:55:13

A&K kom hit ett tag idag, vi köpte lite fika och chillade framför tvn samtidigt som vi följde rimbos herrars macth via nätet, de vann! Grattis grattis till dom, nästa allsvenskan asså! Annars har det inte varit så mycket mer action i mitt liv denna dag... haha. Ska mysa framför tvn med mamma tror jag. Ni får ha en trevlig kväll!


foto: johanni


Sleephyhead

Skrivet: 2010-04-09 Klockan: 17:28:24

Gårdagen med johäni va awesome. Köpte lite glass när vi gick av bussen vid flygis, sen gick vi hem till mig och hämtade grejor och begav oss av till johanna med cykeln. Väl där stekte vi lite pankakor. Resten av kvällen kollade vi film och käkade gosaker! Idag gick vi upp vid halv elva kanske. Sen gick vi ut och fotade, hon fotade mig lite menar jag.. tycker personligen inte att bilderna blev så bra usch, johanna kommer antagligen döda mig när hon ser det här men men.. Snart kommer min moster med familj och käkar här, trevligt trevligt! Bilder från igår kommer kanske senare!
Jag vill inte tänka på det men idag slog det mig att lovet snart är slut..! Det är liksom fredag redan, jag får nästan en klump i magen.. ser verkligen inte fram emot att börja skolan igen. Nej nu ska jag inte vara allt för negativ!


Please let me try

Skrivet: 2010-04-08 Klockan: 17:32:55


köpta detta i stockholm idag! Är ganska nöjd men hade velat komma hem med lite mer grejer hihi, men pengar u know, är inte så stenrik för tillfället. Nu ska jag till johanna, det blir att sova där ikväll, myysigt! Ha en trevlig kväll! OCH FORTSÄTT STÄLLA FRÅGOR!


FRÅGESTUND

Skrivet: 2010-04-08 Klockan: 00:53:02


Ja jag chansar! Om det blir allt för misslyckat får jag väl ta bort inlägget sen bara. Men nu vill jag att ni ställer många frågor! Fråga vad ni vill så ska jag försöka svara så bra som jag bara kan! Ni får såklart vara anonyma om ni vill! Det vore jättekul om ni ställde många frågor! :) Så kör igång, jag säger till när jag avslutar frågestunden! Fråga precis vad ni vill!


Onsdag

Skrivet: 2010-04-07 Klockan: 19:41:06

Tillbringade dagen hemma hos johanna med beck! Gick och köpte glass, fick en liten känsla av vår faktiskt. Annars gjorde vi inget specielt, satt hemma hos henne och skrattade tills vi fick ont i magen typ. Vi hittade nån sida på internet där man kan bikta sig typ, haha om man har dåligt samvete över något så kan man skriva av sig där, anonymt såklart, det fanns sjukt sjuka texter där..... hamstern Hjalmar..?
Imorgon åker jag till Stockholm med Johanna, kommer bli superkul! Sover nog kvar hos henne efter också!


23.23

Skrivet: 2010-04-06 Klockan: 23:22:32
WII! Besökarrekord!

Vår eller inte?

Skrivet: 2010-04-06 Klockan: 18:06:05





Idag kändes det som att det började bli vår igen, solen sken och jag har suttit ute och solat! Jag hoppas att det här vädret stannar kvar nu och att det inte snöar igen! Gick till min moster en stund på förmiddagen, gick sen till Emelie, käkade lite och tog det bara lugnt. Ikväll händer inte så mycket.
Jag är verkligen sugen på att ha en frågestund! Jag gör så här, ALLA som besöker min blogg, ni kan väl offra lite av er tid och kommentera inlägget, alltingen med JA eller NEJ, om ni vill att jag ska ha en frågestund eller inte för det känns lite onödigt om jag skulle ha en frågestund och inte får några frågor haha.. Så snälla kommentera bara ja eller nej!


One night to speed up truth

Skrivet: 2010-04-05 Klockan: 18:56:33

Kom hem från friskis för ett tag sen, har faktiskt varit och gymmat tillsammans med johanni! Det kändes lite obekvämt till en början eftersom att jag aldrig har varit där förut men om jag går dit fler gånger skulle det säkert bli super! Om ungegär en timme börjar Top model, jag verkligen älskar det programet! På tal om ingenting så skulle jag vilja ha en frågestund!! Men jag vet inte om jag har tillräckligt med läsare för att ha det hihi.. Men det skulle vara kul tycker jag i alla fall! Om ni också tycker det så kan ni väl säga till? Lova!


hih


Det är inte roligt..

Skrivet: 2010-04-05 Klockan: 12:06:35

Att se att det snöar det första man gör när man vaknar är inte kul.. specielt inte när man igår kände att det var vår! Första april var för ett par dagar sen! Nu kan snön försvinna tycker jag, vi har lidit så det räcker! Jag vill ha sol och värme nu!


Visste du...

Skrivet: 2010-04-05 Klockan: 00:04:16
att jag vill ha - massor, men en kille vore verkligen toppen
att min senaste kyss - -
att jag lyssnar mest på - popmusik typ
att jag pratar - lagom mycket, i alla fall när jag är i ett sällskap som jag känner mig bekväm i
att jag inte gillar - idioter
att min första riktiga kyss - -
att jag avskyr när folk snackar -  skit, när dom skryter, ljuger och när dom snackar om saker dom inte vet något om egentligen
att kärlek är - något fint, som jag vill ha mer av
att jag gillar att - äta, umgås med friends, sola och baka
att jag alltid kommer att - älska min familj
att jag är hemligt förälskad i - skulle ni vilja veta va? tihi
att sist jag grät var - hm.... förra veckan kanske
att min mobiltelefon har - massor med repor på sig
att när jag vaknar på morgonen - kollar jag vad klockan är
att innan jag går och lägger mig - ligger jag och tänker
att idag har jag - suttit på ett berg och fikat med johanni pysen
att jag just nu tänker på - en fin en
att i kväll ska jag - förhoppningsvis sova
att i morgon kommer jag - hitta på något
att jag hoppas -  att sommarlovet kommer bli riktigt bra!
att jag verkligen vill - lyckas
att jag verkligen älskar - min familj och mina vänner

Fika utomhus med pysen

Skrivet: 2010-04-04 Klockan: 20:08:38


Jag har varit hemma hos den här pysen idag. Jag tog med mig lite cupcakes som vi satt och smaskade i oss ute i det fina vädret. Jag är glad att jag har träffat dig. Jag kan prata med dig om allt, verkligen allt. Man har aldrig tråkigt när man är med dig. Du är riktigt bra. Tack för att du finns.


Påskafton

Skrivet: 2010-04-03 Klockan: 21:47:53












Glad påsk!

Skrivet: 2010-04-03 Klockan: 13:17:45



Den här blusen låg i mitt påskägg! Gissa om jag blev glad! Sen var det lite godis såklart, och lite pengar till och med. Mamma är allt snäll hon. Jag har legat ute på altalen och solat idag, riktigt härligt. Idag blir det påskmiddag hemma hos min moster tillsammans med släkten! Hoppas att ni får en trevlig påskafton!


Trevligt med sällskap

Skrivet: 2010-04-03 Klockan: 01:35:31

Jag slapp spendera kvällen ensam! Både beck och jag hade inget för oss så jag sa åt henne att hon kunde komma över en stund. Hon kom hit vid halv tio kanske. Vi satt vid teven och pratade och skrattade, sen fick hon en cupcake, jag tror hon tyckte om den hihi. Sen så var hon så snäll att hon stannade tills min mamma kom hem, typ runt ett. Det var skönt att inte behöva vara ensam faktiskt. Det blev en mysig kväll! Thanks Beck (:


Mini-test

Skrivet: 2010-04-02 Klockan: 21:09:33

Din största förhoppning: Att jag kommer ha ett roligt och händelserikt sommarlov
Din största längtan: Att åka utomlands!
Din största grej: Sängen antar jag? (:
Ditt största minne av någon speciell: finns många minnen med speciella människor
Din största förväntan på sommaren 2010: Att det blir bra väder och att jag kommer göra många roliga saker, och att jag får en riktigt bra bränna ;D
Din största saknad: Åland!


Din favorit kärlekslåt:
If you're not the one - Daniel Bedingfield
Din favorit grej: Min bakbok :D
Ditt favorit ställe: Älskar skärgården
Ditt favorit namn: Elsa och kim tror jag
Din favorit högtid: Julafton


Din värsta fobi:
Spindlar
Ditt värsta minne: När pappa har varit full ..  
Din värsta granne: Borde inte nämna det här kanske x)
Ditt värsta köp: Ett par converse som är för stora, tyckte att dom passade när jag var i affären


Din bästa vän:
Kajsa, Emelie och Joahnna
Ditt bästa köp: Mina converse kanske, eller mina twilightböcker
Din bästa julafton: Det var väl någon när jag var yngre, minns inte riktigt
Din bästa födelsedagspresent: Hm... Min kamera kanske, har haft vääldigt mycket användning av den :)


Långfredag

Skrivet: 2010-04-02 Klockan: 19:15:20

Jag vakande klockan tio imorse av att telefonen ringde. Så jag gick upp och käkade frukost. Sen fixade jag mig och drog till flygis med Sara, köpte en liten påskpresent till mamma. Väl hemma igen satt jag ute på altanen och solade en stund med musik i öronen, mycket trevligt. Sedan bakade jag cupcakes! Har precis fått i mig lite kycklingwok, det blir bara att ta det lugnt framför tvn ikväll!


foto: johanna norlin


Cupcakes med påsktema

Skrivet: 2010-04-02 Klockan: 18:40:27




Idag har jag haft så mycket tid över så jag bestämde mig för att baka cupcakes! Den här gången med lite påsktema! De blev helt okej tycker jag, vad tycker ni?


Time for a change

Skrivet: 2010-04-02 Klockan: 11:29:48

Har ändrat utséendet lite är på bloggen, eller rättare sagt, sara har gjort det åt mig, tack! Vad tycker ni? Jag kände att jag inte ville ha något komplicerat. Sen så är de två bilderna i mitten på headern Johannas, just so u know!


RSS 2.0