don't stay awake if your mind is off your head

Skrivet: 2011-11-29 Klockan: 22:35:13

Tisdagseftermiddagar har gått från att vara de skönaste på hela veckan, till att bli de jobbigaste. Svenska, engelska och till sist matte står på schemat. Liksom, matte sista lektionen? Man har ingen enerig kvar då!
Det blev ett avsnitt av Top model ikväll, efter medel puls-passet! Nu har jag duschat och krypit ner under täcket. Känslan efter träning är näst intill obeskrivlig!
Take care!

åh va han är fin, hans ögon lyser

Skrivet: 2011-11-28 Klockan: 22:26:24
Hola. Ny vecka. Nya möjligheter.
Ändå undrar jag varför måndagar Alltid är sega...
Det känns lite tragiskt att jag höll på att frysa ihjäl på vägen till skolan idag, trots att det varken var minusgrader eller snö. Ja, snön som föll sent igårkväll var puts väck imorse. I och med att jag slutade sent idag så har jag inte hunnit göra så mycket mer vettigt.
Fasen, jag borde göra en julklappslista! Det känns som att det bara blir svårare och svårare att köpa julklappar för varje år..!   
Känner att sängen är väldigt lockande just nu. Blev dock väldigt sugen på frukost plötsligt... Får helt enkelt försöka somna fort som bara den!
Nattiiiii

sing like no one's listening

Skrivet: 2011-11-27 Klockan: 18:33:49

  

Fredag:
Kom till skolan en timme för tidigt, helt omedveten om det till en början..
Fick massor med information om gamla och nya kameror på fotolektionen, fick också se en äkta polaroidkamera ♥ Tänk att ha en sådan.. Synd att priset inte matchar min plånbok hehe.
Hade styrkepass på idrotten och träningsvärken sitter i än!
Åt världens godaste kyckling med potatisgratäng till middag.
Mötte upp finaste Mickis på flygis och köpte vårat älskade naturgodis och myste sedan framför teven hemma hos moi tills vi somnade gott runt ett.

Lördag:
Jag och Mickis var hurtiga och gick upp till gymmet på morgonen.
Tog sedan en tur på stan med Sara. Hittade två toppar och en klänning.
(Känns lite fel att jag köpte saker till mig själv så här dags när jag egentligen borde köpa julklappar..)
Vid sju-tiden vankades det middag hemma hos Johanna med massor av vänner. Åt jättegod mat som både Johanna och Emma hade fixat ihop under eftermiddagen. Spelade också Utan tvekan och jag dog av skratt!
Avslutade kvällen hemma med Sara, slocknade klockan två.

Idag vaknade jag klockan nio, men somnade om till tolv (!!!). Brukar sällan sova så länge. Måste erkänna att jag inte har tagit ett enda steg utanför dörren idag, men med tanke på det blåsiga vädret som har härjat runt i Norrtälje idag så gör det mig inte så mycket. Jag har däremot städat och gjort färdigt det sista inför denna speciella dag; Första Advent är det ju! Så nu är julstjärnan upp i fönstret, mycket mysigt om ni frågar mig!
Nu saknas bara snön..!
Snart ska jag dricka glögg och äta lussebullar med mami och Sara!

Har haft en toppenhelg!


i just have to stay strong

Skrivet: 2011-11-24 Klockan: 19:46:46


Början av veckan var ganska omtumlande för min del. Jag försöker hela tiden att vara positiv och se saker och ting från den ljusa sidan. Rent ut sagt skita i att jag inte har något hår att borsta, styla eller tvätta, och inse att jag har så mycket annat att vara glad för. Det funkar för det mesta. Sen blir det bara så att jag helt enkelt inte orkar längre. Jag blir bara så trött och förbannad på hur situationen är, tycker att det känns orättvist och att jag har fått nog. Allt sköljs bara över mig. Bland det jobbigaste är att jag är tvungen till att gå runt i ovishet - jag vet ju inte när allt mitt hår kommer växa ut, om det ens gör det, det vill säga.
För stunden känns det då som att jag har fallit ner i en tusen meter djup grop och att jag aldrig kommer ha orken att klättra upp igen.  Men sen går det på något underligt sätt över, väldigt snabbt till och med. Kanske är det bara så att jag behöver få ur mig alla aggressioner och alla sorgsna tankar, antigen genom att bli riktigt förbannad, falla ut i tårar, eller genom att gå på ett hårtträningspass och köra järnet. Nu mår jag så mycket bättre. Trots att jag fortfarande känner att det är för jävla orättvist att jag måste se ut så här så inser jag att jag är så lyckligt lottad i alla fall. Visst, jag är sjuk, men tack gode gud så lider jag inte av en dödlig sjukdom.
Jag är omgiven av ovanligt fina människor som jag tycker om så otroligt otroligt otroligt mycket, och som jag känner att jag får någonting tillbaka av. De får mig att må bra. Jag får gå i skolan och lära mig saker, samtidigt som jag får hålla på med ett av mina stora intressen, jag får ha roligt på skoltid. Mina klasskamrater förtjänar medljer för att de lyckas göra mig glad, hela tiden. Jag har tryggt hem att komma hem till och min mamma ger mig så mycket kärlek så att det räcker och blir över. Hon gör verkligen allt hon kan för att jag ska må bra hon med. Det är galet att jag har en så fin mamma. ♥

Jag måste bli bättre på att stanna upp och inse vilken tur jag har egentligen, även om det känns svårt så in i helvete när humöret är som lägst. Jag kan/borde/måste/vill/ska klara det här. 
Åt helvete med folks blickar dessutom.


 


sail away with me

Skrivet: 2011-11-20 Klockan: 17:21:07


Födelsedagsfika med välrdens godaste tårta.
Igår var vi hemma hos Emma och hade det trevligt, fick träffa massor med saknat folk!
Idag är det söndag, men än är inte helgen slut. Vi är nämligen lediga imorgon också och jag känner verkligen att jag behöver den där extra dagen. Får se var jag hamnar ikväll. Pussooo.


17 år

Skrivet: 2011-11-17 Klockan: 22:16:40
Min födelsedag börjar lida mot sitt slut. Har haft en så himla fin dag med paket och massvis med fina gratulationer. Tusen tack till er som förgyllde min dag! Bilder lär komma senare!♥

falling through lost spaces

Skrivet: 2011-11-16 Klockan: 16:18:00
Hej på er. Har precis slängt i mig två kesomackor och lite fil med bär i, plus te. Nomnom. Idag hade vi vår andra matte B-lektion. Det är inget att leka med om man säger så, det gäller att vara uppmärksam på lektionerna framöver! 
På tal om inget - är det inte sjukt att det var riktig vargavinter förra året vid den här tiden? Och att det nu inte ens ligger en ensam snöflinga på marken? Konstigt verkligen.
Snart ska jag byta om till träningskläder och sen väntar ett spinningpass klockan halv sex!

Förresten.. Idag är det min sista dag som sextonåring. Imorgon fyller jag år mihi. Puzz

memories were the best things you've ever had

Skrivet: 2011-11-13 Klockan: 22:47:34



Min vän My har fyllt sjutton år idag. Firade henne med tårta och paket idag på eftermiddagen - grattis vännen min! Har annars gjort lite söndagssysslor; städat och pysslat. Har dock inte pluggat som jag borde ha gjort. Jag suger hehe.
Farsdag har det varit idag också. Synd att min pappa inte är lika tillgänglig som alla andras. Synd att han inte är normal. Blir lite smått avundsjuk när jag läser hur alla andra har uppvaktat deras pappor idag. Vill också känna att min pappa är världens bästa. Ändå älskar jag honom så sjukt mycket.

Börjar tröttna på att jag inte har något hår nu. Helvete. God, I miss my old me.


something in your eyes makes my heart beat fast

Skrivet: 2011-11-12 Klockan: 00:26:38
Förlåt för dålig uppdatering.. Jag har velat skriva flera gånger, men så har det inte fungerat att laddat upp bilder, (det gör det fortfarande inte för den delen..), så då har jag struntat i det.
Denna vecka har i det stora hela varit bra. Jag har kommit igång med träningen ordentligt!
Trots att denna dag började ganska surt så fick den ett jättebra avslut då jag och några classmates käkade på Esplanaden, plus att Emsi följde med mig hem och och tittade på Idol, mois mois!
Imorgon blir det förmiddagsträning med Emma och Mickis! Natiiii

cozy

Skrivet: 2011-11-07 Klockan: 20:47:33

Första dagen efter lovet gick ganska fort. Det var härligt att träffa alla igen. Jag är ganska kluven när det gäller höstmörkret .. det är mysigt till viss det men jag blev nästan chockad när jag såg att det var alldeles bäcksvart tjugo i fem idag...
Mitt rum doftar vanilj tack vare mitt doftljus och nu jag ska nu avsluta kvällen med en film och min tekopp, älskar att värma mina frusna händer på den ♥

you have destroyed one of my favouritesongs

Skrivet: 2011-11-06 Klockan: 13:55:30

Roligt att blogg.se vill samarbeta nu.. Av någon anledning fungerar det inte att ladda upp bilder. Idag blir det en typisk söndag; (FÖRSÖKA) plugga, träna, äta sova. Jippie.


tell me what you know about dreamin'

Skrivet: 2011-11-04 Klockan: 18:43:00
Det är redan fredag och personligen förstår jag inte var alla dagar tar vägen. 
Snart kommer My hit och sen drar vi ut i höstmörkret på en prommis.
Var föresten på bio igår med Emsi och Johäni. Vi såg filmen In time med Justin Timberlake som faktiskt var riktigt bra! Alex Pettyfer (som jag för övrigt har fått en liten crush på..) var med och detta gjorde ju det hela lite mer intressant att titta på hehe..

be a cartoonheart

Skrivet: 2011-11-03 Klockan: 14:14:08
Igår fylldes kvällen med fint sällskap, riktigt god mat och massor och åter massor med skratt! Efter flera omgångar av Med andra ord hade jag skrattat så mycket så att jag fick ont i magen. Halv ett cyklade jag, Märta och Evelina hem och jag somnade på stört när jag landade i sängen. Idag ska jag försöka vara duktig och plugga. Har en jätteviktig uppsats som ska vara inne på måndag och jag har inte skrivit så mycket som bör ha gjort... Well well.

Idag känner jag för att börja nedräkningen till min födelsedag. Det är så lite som två veckor kvar!!


light a fire, light a spark

Skrivet: 2011-11-02 Klockan: 13:43:49

Dagarna bara rusar förbi. Det är redan 2 novemer! Jag har äntligen gått och köpt friskiskort så nu är det dags att komma in i rutinerna igen! Var faktiskt på ett pass igår med Johanna och sen blev det sleepover hemma hos mii. Visst är känslan efter att man har tagit ut sig riktigt ordentligt och sedan duschat helt oslagbar? Ikväll blir det mysmiddag med vänner. Hugs & kisses

RSS 2.0