what you say is way to complicated

Skrivet: 2012-03-29 Klockan: 21:05:49

En sådan irritation som jag har känt denna dag var det länge sedan jag kände senast. Frågan är varför jag har känt så? Tyvärr kan jag faktiskt inte svara på det. Men alla har väl sådana dagar då man går och irriterar sig på allt och inget, och att man kan brusa upp för precis vad som helst, så var det för mig idag. Dock fick det en total vändning när jag fick ett samtal från Flygfyren på eftermiddagen. Idag fick jag beskedet som jag har gått och varit så otroligt nervös över i flera veckor. Det är i alla fall som så att jag har fått jobb på Flygfyren denna sommar, och jag är så otroligt glad över det! Tredje gången gillt blev det för min del, då jag har sökt anställning där tre år i rad, så i år var det min tur!
Jag vet inte om det var den där försovningen på måndagmorgonen som gjorde det, men denna vecka har haft något slags mörkt moln över sig som jag verkligen inte uppskattar, vill att det ska försvinna nu. Imorgon är det äntligen fredag i alla fall och den dagen kunde inte komma mer lägligt.

be sure to taste your words before you spit them out

Skrivet: 2012-03-26 Klockan: 17:19:57
Jag känner att den här morgonen hade kunnat börja bättre. När jag var halvvaken och låg och drog mig i sängen började jag fundera över varför alarmet aldrig ringde, då jag plötsligt insåg att jag faktiskt stängde av det förut. Så jag flyger upp ur sängen och ser att jag har försovit mig en halvtimme. Inte så mycket egentligen, men vanligtvis försover jag mig aldrig, och då menar jag aldrig! Resten av morgonen blev allt för stressig, men jag hann till skolan i tid! Lunchade på Tullen med med Sara, Rasmus och Dalan, åt jättegod kyckligsallad. Gick sedan tillbaka till skolan för att göra en skoluppgift, och sen slutade jag faktiskt för dagen då jag inte hade något i-val. Snart ska jag äta middag.

in my heart

Skrivet: 2012-03-25 Klockan: 23:12:53


Det blev en salig blandning utav bilder. Älskar bilden på mormor haha. Jag kan ibland tro att jag har lite dåligt inflytande på henne, men jag ville bara lära henne vad hon ska göra ifall någon är taskig mot henne.. Om någon elaking skulle sätta in en pinne i hennes rulator till exempel. Nej skämt o sido. Min mormor är en stark kvinna som inte tar någon skit! Så hon är egentligen inte i så stort behov utav att kunna ge folk fingret.
Den här helgen kunde inte ha blivit mer lugn, men ibland behöver man sådant. På lördagen satt jag på läktaren på sportcentrum och hejade när Anna och Klara spelade match. Åt sedan panpizza hemma i deras soffa samtidigt som vi tittade på kvalmatchen mellan Sverige-Österrike. En långprommis med Iza blev det sedan. Kvällen till ära degade jag hemma i soffan. Natten till idag var det ju dags att ställa fram klockan en timme. Jag vet inte hur det är med er men jag har verkligen känt att det har saknats en timme idag, hela dagen! Fika och prat hemma hos Johanna, sol och kaffe med mamma på altanen, musik, våfflor och träning, så har min dag sett ut. Imorgon väntar skolan igen. Jag har verkligen inte pluggat så pass mycket som jag borde ha gjort under dessa två veckor, får helt enkelt försöka ligga i riktigt ordentligt med det nu framöver. Take care.


i'm building a still to slow down the time

Skrivet: 2012-03-23 Klockan: 19:21:48


Invigde sailorjackan denna fredag. Det känns verkligen som att det är typiskt oss svenskar att ständigt kommentera vädret, men i dessa dagar har det nästan varit oundvikligt. Man blir ju lika positivt överaskad varje morgon man vaknar och ser att solen skiner ute!
Till lunch köpte jag med mig en macka från Tre Praliner som jag tog med mig till en bänk vid ån. Med musik i öronen och solglasögonen på näsan avnjöt jag den så otroligt goda macka och sög åt mig så mycket solsken som det bara gick. Vid slutet av dagen blev jag bjuden på nygräddade våfflor med grädde och hallonsylt, plus att jag hade med mig vaniljbullarna som jag bakade igår, de uppskattades! Det var ju faktiskt min sista dag på praktiken idag, det kändes både lite vemodigt och skönt på samma gång. De var så gulliga och hade bl.a. köpt en fin blombukett till mig. Det har varit så skönt att vara i konsthallens lugna miljö i två veckor, men nu längtar jag faktiskt efter mina klasskamrater.
Trevlig helg!

i come off as a bitch just simply to guard my self

Skrivet: 2012-03-23 Klockan: 13:34:03

in all this chaos we found safety

Skrivet: 2012-03-22 Klockan: 10:32:17


Besöket hos sjukgymnasten igår gick bra. Jag blev bl.a. tilldelad ett par stretchövningar som jag ska göra varje kväll fram tills nästa gång vi ses, vilket är om ca fyra veckor. Sen konstaterade både hon och jag att de skor jag använder inte alls passar mig, så jag borde se till att skaffa mig ett par skor som passar mig som handen i handsken snarast. Jag hoppas innerligt att det blir bättre snart!
Det blev ett hårt men skönt träningspass med Sofia igår efter middagen.
Nu har jag precis börjat med mina uppgifter här på praktiken samtidigt som jag dricker första koppen kaffe för dagen. Att jag för en väldigt kort tid sedan inte gillade kaffe är något som känns otroligt långt borta! Nu de senaste två veckorna har det blivit ett flertal koppar varje dag!
Det känns som att mina dagar består utav praktik, bildredigering, äta, träna och sova. Idag tänkte jag ändra lite på det. Dels genom att jag faktiskt ska till min mormor vid fyra och baka bullar, och dels genom att jag ska hem till besto ikväll för att äta tacos med fina vänner! Nu ska jag jobba på ett tag till, sen ska jag ut i det sköna vädret och luncha med mina amigos!


did i say to much? did i say enough? i don't know

Skrivet: 2012-03-20 Klockan: 17:40:25




Imorgon ska jag till en sjukgymnast för att kolla upp mina benhinnor, äntligen säger jag. Det är samma som jag var hos för ett par år sedan då jag stukade foten. Jag träffade henne igår på gymmet, när hon säger "friskis börjar bli ditt andra hem va?", ska jag tolka det som något positivt eller negativt? Jag tolkar det som något bra haha! Men jag hoppas att hon kommer kunna hjälpa mig.
Dagen har flytit på bra. Inhandlade ett par solglasögon efter praktiken. Köpte en liten present till Sara också, jag tror och hoppas att hon kommer bli glad! Jag älskar att ge presenter!
Att jag upptäckte att Miike Snows skiva Happy to you nu finns på Spotify gjorde denna dag så mycket bättre.

time to exercise

Skrivet: 2012-03-19 Klockan: 17:09:33
Vad som hände med vårvädret denna dag undrar jag... Kanske att man tog på sig vårkläderna lite allt för hastigt förra veckan. Men nu har det ju trots allt klarnat upp och solen skiner så vi får hoppas att det fortsätter så, ingen mer snö nu va! Dagen har varit bra, tog ett lunch brake hos mormor även denna dag. Har hållit på med lite bildbehandling och druckit kaffe, jag klagar absolut inte! Nu har jag slängt på mig träningskläderna, it's time for workout!


we should make it last a while

Skrivet: 2012-03-18 Klockan: 18:41:39


Kvällen igår var riktigt lyckad! Fick se flera saknade ansikten och jag skrattade och dansade tills både kinder och fötter värkte, men det var det verkligen värt! Tiden gick så fort, nästan för fort! Taxin hämtade mig, Johanna, Emma och Sara halv tre. Idag vaknade jag förvånansvärt tidigt, och förutom en kort fika/lunch hemma hos mig tillsammans med Emelie så har jag faktiskt inte gjort något vettigt utav dagen, men så får det vara ibland antar jag. En till praktikvecka väntar nu, det kommer säkert bli bra! Puss

the wave

Skrivet: 2012-03-18 Klockan: 12:53:53

Den nyligen lanserade musikvideon till Miike Snows singel The Wave. Det är coolt att den hänger ihop med både Devil's work och Paddling out! Sen att handlingen är lite smått galen är bara charmigt, det är inte svårt att se att det är Miike Snows verk om man säger så! Snart släpps hela skivan!

don't forget to laugh

Skrivet: 2012-03-17 Klockan: 16:47:50
Träning plus lite andra små ärenden har jag hunnit med på förmiddagen. Duschat och målat naglarna har jag gjort också! Just nu sitter jag och tittar på damallsvenskan i handboll och dricker te. Johanna kommer hit på middag snart, sen bär det ut till Roslagsbro för 18-årsfest, tagga tagga tagga! Dock har en del i-landsproblem uppstått... Det här med vad man ska ha på sig är inte alltid så lätt haha. Men jag tror att jag har lyckats slänga ihop en bra outfit. Bilden nedan beskriver klädsituationen ganska bra i alla fall. Take care!

you've got a killer smile and it's murdering me

Skrivet: 2012-03-16 Klockan: 15:29:05

Plötsligt så var det fredag! Otroligt vad dagarna har gått fort, likaså denna. Klockan sex steg jag upp imorse för att träna halv sju, körde några riktigt jobbiga magövningar tillsammans med Sofia!
Var på praktiken lite tidigare idag för att vara med på en guidad tur om konstnären Mari Rantanens tavlor (som sitter uppe i konsthallen just nu). Det var riktigt intressant faktiskt, plus att hennes konst är väldigt fin tycker jag! Klockan tolv åt jag lunch med Andreas och Dalan, pizza blev det - mums! Det var kul att äntligen träffa dem, var ju en vecka sen sist!
Min handledare och resten av de anställda här på min praktikplats åkte iväg vid lunch så jag har varit ensam sen klockan ett, vilket inte har gjort så mycket faktiskt. Jag har bl.a. fotograferat lite tavlor, och så har jag fikat hehe. Snart tänkte jag dra hem och ta helg. Ska ju har praktik nästa vecka också, ser fram emot det. Personalen är så trevlig!


obstacles

Skrivet: 2012-03-15 Klockan: 11:11:29
O allsmäktige träningsgud där uppe bland molnen - snälla besvara mina böner och ta bort smärtan i mina benhinnior..!
Igår på intervallflexen kunde jag inte ens köra hela passet för att smärtan var för mycket. Jag tycker ändå att jag vanligtvis har ganska hög smärttröskel, men igår gick det bara inte. Det tycks inte spela någon roll hur jag bär mig åt, på något sätt kommer värken och smärtan tillbaka, och det gör mig så himla frustrerad! Jag vill inte att det ska hindra mig när jag nu håller igång bättre än någonsin... Och ärligt talat så ser jag inte vila som något alternativ just nu. Jag mår mycket bättre när jag får vara fysiskt aktiv.
Om någon vänlig själ har något bra tips mot benhinneinflammation, snälla lämna en kommentar!
Amen.

if you only knew how much i think about you

Skrivet: 2012-03-14 Klockan: 18:18:25



Jag trivs bara bättre och bättre på praktiken för varje dag som går. Åt lunch med Johanna och Emma på Pelikan denna förmiddag, åt en riktigt god kycklingsallad - mums! Eftermiddagen gick riktigt fort. Tröjan är från Monki, är smått kär i den. Har precis ätit middag. Nästa stopp: Friskis!


eyes be closed

Skrivet: 2012-03-13 Klockan: 13:35:49

Sitter på praktiken just nu. Har ägnat förmiddagen åt att redigera bilder jag tog igår. Lunchade hemma hos min älskade mormor, hon hade dukat upp så fint när jag kom. Vädret utanför fönstret är verkligen inget att klaga på! Önskar bara för allt i världen att det håller i sig nu så att man kan sitta mot tegelväggen i skolan och steka sen när praktiken är slut!
Ett par timmar kvar, sen slutar jag för dagen! Puss

within & without

Skrivet: 2012-03-11 Klockan: 17:09:10
Well hello there! Gårdagen började väldigt segt, blir så trött på mig själv och mina humörsväningar... Det blev i vilket fall genast bättre när Klara ringde på dörren och tog med mig ut på en promenad i det härliga vädret. Vi gick ett bra tag med raska steg så lite varm kläderna blev jag allt. Väl hemma igen tog jag det lugnt fram tills middagen. Stressade mig därefter ner till Hemmakväll i regnet med de minst väderanpassade skorna, Converse in my ♥. Inhandlade godis i massor tillsammans med twinsen som vi åt upp framför Melodifestivalen hemma i deras bekväma soffa. Såg också filmen Bridesmades, herre vad rolig alltså. Rekommenderar den filmen starkt!
Somnade gott med Klara bredvid mig sedan. Vaknade tidigt idag p.g.a. värmeslag haha... Klara och jag fixade drömfrukost till oss och resten av familjen Berndtsson. Väckte också Anna kanske lite för hastigt mohaha.
Tog oss upp till Sportcentrum för att se Ceres herrar spela sin sista match för säsongen, de spelade sjukt bra, utklassning!
Johanna kom hem till mig och åt avokadomackor och drack te sedan. Dessa mackor kan vara de godaste på denna jord.
Middag och träning väntar denna kväll. Imorgon blir min första dag utav tio på praktiken. Jag fixade tack gode gud ett ställe att vara på till slut! Take care!

so near, but yet so far away

Skrivet: 2012-03-10 Klockan: 19:03:29

a smile is the best accessory

Skrivet: 2012-03-08 Klockan: 19:53:55


Idag fick jag ett positivt besked som jag kan berätta om imorgon, va hemlig jag har varit den senaste tiden haha... Dagen har varit bra! Det blev kaffe på morgonen med classmates. En lugn och rolig lektion innan lunch då Andreas introducerade massor med ny bra musik för mig, Feel it all around med Washed out till exempel!
Den klarblåa tröjan jag hade på mig är köpt på Monki och den införskaffade jag under mitt senaste Stockholmsbesök.
Eftermiddagen tillbringades med Emelie hemma i mysiga lägenheten. Müsli och ostmackor till mellis blev det, plus te när vi bänkade oss framför ett par avsnitt av Glee. Kvällen blir lugn. Imorgon är det äntligen fredag!

make him famous

Skrivet: 2012-03-07 Klockan: 15:56:29
Jag tycker det är så himla skönt att det är ljust när man vaknar på morgonen, och likaså att det är ljust när man går hem från skolan. Man blir liksom piggare! Skoltimmarna passerade fort. I mitt högra öra bar jag idag en stor grönskimrande fjäder från Aldo. Örhängen funkar hur bra som helst för mig om jag vill komplettera lite om man säger så. Har nu fått i mig te och macka. Tränar ikväll klockan sju som vanligt.


Ta er tid att titta på det här klippet. Såna här saker borde inte få förekomma.

försöker vända blad

Skrivet: 2012-03-05 Klockan: 10:15:29

Torsdagens första hälft ägde för rum i Stockholm för min del. Tillsammans med Johanna åkte jag dit och spenderade kanske en aning för mycket pengar. Får helt enkelt skylla på att det var länge sen jag gjorde det senast, och jag är jättenöjd med det jag fick med mig hem! Det blev bland annat ett par skor, två tröjor och en klänning.
Väl hemma hann jag knappt bara komma innanför dörren innan det var dags att vända igen. Tillsammans med Sara och mina favvistvillingar Berndtsson blev det middag på Kina, hur gott som helst. Kvällen slutade med slöhäng i soffan hemma hos dem.
Efter en god fredagsfrukost vandrade jag hem och gick sen och tränade. Kvällen bjöd på naturgodis och film med Johanna.
I lördags åkte jag som sagt till Rimbo tillsammans med Sara och Anna & Klara för att titta när både Rimbos herrar och damer spelade. Stämningen i hallen var helt galen! Känslan när de gjorde mål och musiken donade ut ur högtalarna var så härlig. Jag önskar att jag kunde spela handboll på den nivån, saknar spelandet.

Vad hände sen då? Gårdagen hade jag tänkt ägna åt att träna och plugga, plus födelsedagsfika hos Greta som fyllde 3 år, grattis gulle!
Dock blev det ändrade planer, jag blev blev sängliggandes hela dagen, p.g.a. illamående och värk i hela kroppen...
Idag mår jag bättre, och efter över 30 timmar i sängen har jag nu förflyttat mig till soffan. Borde ägna dagen till att plugga.


let us stay young

Skrivet: 2012-03-03 Klockan: 12:03:27


Och jag som skulle vara duktig och uppdatera här regelbundet denna vecka, det gick ju inge vidare.
Jag har precis klätt på mig och slängt på lite smink. Snart tar jag bussen till Rimbo för att glo på handboll tillsammans med Sara och Berndtssons!
Får ta och berätta vad jag har gjort de senaste dagarna en annan gång!


RSS 2.0